Да да,уште пред да почне лигата кога го купивме мислам.Дека шансата Челзи ја гледаат во киксерот Де Геа а згора на тоа и Чех велеше дека Јунајтед ке зажали што го зеле Уште една добра вест.Кикс на Шиту на Крејвен Котич против Фулам 2-2.Остануваме на првата позиција со најдобар напад и најдобра одбрана.
уште сега чичарито да даде еден гол па душава да ми е на место..фергусон не греши кога купува играчи!!! ооо торес погоди ахахах редно беше.ама на толку ќе остане хаха
Вчера беше најчудниот и најмалерозниот ден !!! Изгуби Македонија Изгуби Челзи Изгуби Милан Изгуби Ливерпул Изгуби Реал Мадрид со Леванте Руни промаши празен гол тоа не се гледа секој ден , и пенал . Торес даде гол . Тотенхем тепа убедливо Уф чудно
Леле страм ми е да пишам дека Торес промаши празна капија Ах дете што арен си беше во Ливерпул што баксус те тераше да играш за Челзи http://www.youtube.com/watch?v=mDCSir4TY5o
И така небото се осветли бог подаде рака на Јипман и рече Торес ке промаши чист гол , Манчестер ке ги газат Челзи ... а Интер ке го понижат 2лигашки екипи Јипман стана многу срекен човек На срекната страна ..... т.е иронија Торес и даде гол како што и промаши ... Али добро е после 150 утакмици својот гол го забута брутално во мрежите на манчестер
Барем не промаши ПЕНАЛ Ај остави тоа нели Торес е за никаде а Руни е во форма ? тогаш за кого е срамота . Ми се допаѓа како стартува Торес против кого го даде првиот гол
Руни ако не е во форма не знам кој е првите 5 кола има дадено 9 гола а сите од Челзи имаат по еден гол дадено пенал секој може да утне ама ај се радувам што даде гол,барем да ја прекине сушата жал ме фака а колку пари го купивте
Pelikuna најлесно е да се даде гол, потешкиот дел е некој да го намести тој гол односно асистенциите. Има играчи што никогаш не даваат голови, ама играта од нив зависи затоа што се главни алки за секоја акција. И ич да не ти е жал Торес допрва ќе покаже што знае и умее, гледај си таму за вашите.
Е да ти кажам и не е најлесно да дадеш гол зошто може да се случи и со асистенција од некој играч да се најдеш сам пред голман пример Торес и да утнеш Треба убава асистенција,сосема точно а Јунајтед ги има такви играчи и затоа успеваат. И тука ве чекав значи Меси го направија добар само заради тоа што дава голови а му ги местат Чави и Иниеста.Значи дали со тоа сакаш да кажеш дека и не е најдобар?
Сум кажала јас некогаш дека Меси е најдобар Ниту сум кажала ниту ќе кажам.. А темата е натпревари а не играчи па тука сечам.
На пример јас пошо струја е детето ... Дали му ги местат или не , тоа ноже помага ама не е пресудно . Човекот е машина не за џабе е прогласен з нумеро уно во светов . Инаку за формата на Руни беше во иронија кажано видовме дека е во форма ама не и за пеналиве . Инаку Торес ќе се врати убедена сум во тоа
Што му се случува на Реал вечерва? Со тешко срце морам да признаам дека очајно играат на овој натпревар
Леле Боа ќути не да се катастрофа...Згора на се ме зезнаа и за 6 илјади на едно и 3 илјади на друго ливче. Ја па толку сигурна во нив па и на две ливчиња ги ставам Незнам што им се дешава стварно ама за нигде ја изиграа и оваа и неколку уназад утакмици.