Неможеш да споредуваш италијанско со англиско али Астон вила 5 изиграни 5 без пораз (1 победа 4 нерешени)
Туу види сега на што се вадиме Чекај дали тоа ти што туку призна дека Англискиот Фудбал е поквалитетен и дека Челзи такоџе е подобар од Милан бар во мометов ? Шта се тиче Астон Вила пренеси им од мене дека Победа е поентава а не реми да не се збуниле да мислат дека треба да се борат за нерешено
Сите знаеме дека Англиската лига е посилна од која и да било.Кој сака нека збори ама според мене многу екипи ке се вмешат за титулата.Ова е само почеток.Сигурна сум дека Челзи кке се врати во победничките патеки и дека ке се обиде да го спречи Јунајтед во освојувањето на 20тата титула.Секоја сезона се бораат 4 екипи па и има највеке претставници во Европа.Не е битно дали Реал имал 9 титули или Милан 7 кога доагаат од лиги кои се бораат секоја сезона по 2 екипи.За мене тоа не е фудбал.Здодевно стана. Кога сме веке кај Астон Вила тоа е екипа која знае драстично да ти ги помати сметките.Многу добра екипа е и се надевам дека ке има големи успеси.Не ја мразам како Евертон.Победува тогаш кога не треба а кога треба да одзеде поени на некоја екипа ја нема никаде.
Vendi неможеш да споредуваш екипи од различни лиги .... секоја лига е посебна и има посебен стил на игра ... затоа кога спомнуваш за Милан , конкурирај ми со некој од Италија.... итн итн
Интер!!! Иако би сакал да ти конкурирам во поглед на силина, овојпат ти конкурирам во поглед на долен дел од табелата, каде двата милански гиганти мило си се фатиле за рачиња.
Милан секогаш очајнички ја започнува сезоната а тоа се должи ради повредите на играчите.. но ич да не се секирате и сезонава пак сме први !!
Ерм... Торес штотуку даде гол, веќе 2 во серија... Што се случува со фудбалов, каде забега!? o.O ЕДИТ: Штотуку доби и директен црвен картон. Работите полека си се враќаат во нормала.
Ајде ајде само вака нека останат резултатите може ке ми се деси чудо и ке ги фатам сите 4 ливчиња а фала богу мислев сега венди ке ми збори колку е добар торес ама на крај све си се врати каде што треба да биде ... уффф куршум избегнав
Добар ден вечер добри луѓе како сме ? На пример јас одлично На пример победа од 4-1 . Торес срцката чекала против Гејчестер да ја сефтиса ете што да ти била работава Торесито реков јас ќе проработи . А тоа копилето можеше и со жолт да помине старт со нозе леле мајко кретен од денеска го хејтам . Заeеби го . Ќе се врати Торес 3 утакмици ама се се лесни за среќа . Рамче море рамче наш здиве 2 гола машалаааа !!! Дрогба ааа срце наше , уште има сок во старчево . Торес и Дрогба докажаа дека Формата е променлива ама КЛАСАТА вечна Со црвен картон 2 гола добро е абе не е е добро одлично е . Оби микел во одбрана многу добар, Мата машина . Се на се ас мнооого задоволна .
Тој Гејчестер,вендии ве плесна пред една недела така да можеш само да молчиш И ова педерчево судијава треба да даде картон кога ке ги осакатат играчите на Јунајтед?2 пенали не досуди а Хернандез таман се врати од повреда го отеппаа пак.Срамота е да нема санкции.Да стореше вака играч на Јунајтед обавезно ке имаше црвен картон ГЛУП ПИТЕР БОЛТОН.Жената ти да ја клецаат илјада црнци а на крај еден бик како за десерт,слепецу глупав. За Де Геа немам зборови.Подобар голман нема моментално а Јунајтед го има најдобриот старт во цела Европа
Интер и Милан победија мислам време е битката за титулата да се води во Милано само , немора другите да се мачат