Газиме дома!! По Вилјареал со 5, Осасуна со 8, ги згарзивме и Атлетико! http://www.youtube.com/watch?v=5Bnr6PdUAys
Ваква победа ? Од како видов коса ми се крена . Значи да не плеснавте со 2 ОФФСАЈД голови !!! Богами не плеснавте и тоа педерски одпозади . Ама ќе дојдете на Стемфорт Бриџ па ќе видиме нема пак педерон да суди . И да овој пораз за пораз не го признавам . Вака добиена утакмица со укинато офсајд правило не се важи . Педерски ама нека ви биде , Стоук драгиот Крауч ве реши
Боли а?знам дека боли,така и вие не победивте лани со сомнителниот гол на Давид Луиз,претходната година офсајд на Дрогба па затоа заради тоа судење Мајк Дин го пратија во пониска лига да суди.Вадете се со тоа.
Гледам замрела темава.Ајде бре народе,каде сте,вечерва и утре има Лига на Шампиони.Коментари нешто,ова она,кој ке победи кој ке изгуби.Ааааааа,слаби сте,ке се караме
Ај и јас да пишам овде малце-Значи, ви се придржува уште еден страствен навивач на Барса Сакам да гледам исклучиво Лига на шампиони, другиве Шпански, Италијански и незнам-какви лиги ми се досадни Само што годинава не верувам дека пак ќе победат Барселонциве, некако ослабена им е играта, или мене така ми се чини?Иако навивам за нив, морам да признаам дека во последно време многу ми глуматаат на терен-мене ми се гледа фудбал, а не театарска претстава За вечер, претпоставувам дека Баерн ќе победи...
Јас само на темава да и’ упатам поз4е на Пеликуна, која жареше, палеше и фрштеше од гордост дека нејзиниот Морончестер постигнал 2 гола за 1 минута... Очигледно „некој“ ја научил и ја повтори лекцијата... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!
Со сложувам еее Базел бре нека земат нека се утепаат . Абе не е до тоа Мајк Дин им го нема тоа да ти била работава И реми не е лошо вие среќни да бидете што се извлековте .