Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Подобро ДА бидејки ако биде не кој ке ги слуша како плачат :worried: :lol:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ЈАС!!!

Со задоволство се пријавувам! <3

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    иде циго у манчестер, стаил маица на јунајтед и гордо се шета низ градот, ама го начекале група фанови на сити и ќе го тепаат
    циго вика аман заман немојте ја уствари само така шетам со маицава за да не ме тепаат од јунајтед, инаку сум фан на сити. Епа ако си фан на сити запеј една наша песна ако знаеш, му викаат овие, а циго почиње: Манчестер си тииии, такав сам и ја......

Делат иста судбина .... :rofl:
    Реми со Базел ти е = пораз :tmi: ...

Се супер само жал ми падна за Динамо :( .
    Пеликуна , Боависта , Викица ....
    Крстите се во Руни :D . Едно иконче со Руни и со Видич

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас не знам зошто ги потценивте Манчестер. Онака, многу се заебаа на спортска... не знам од кај толкава сигурност дека ќе тепаат Челзи :lol:

На thelittle17 и BoaVista им се допаѓа ова.
  5. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Ја нема Пеликуна да ни ги пише впечатоците :rofl: Инаку мора да кажам дека Реал играа супер.Не сум им фан но многу добри акции и голови :)

На BlackSwan5, Nightwalker и BoaVista им се допаѓа ова.
  6. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Море Венди те читам редовно, многу интересна си ми во спортските теми, иако за различни тимови навиваме, нема врска тоа, туку човек гледам за тебе не постои реми а ?:D
    Кога Барса играше со Валенсија, ти напиша дека тоа реми било исто ко победа, сега ова ко пораз, некое наредно кој знае што ќе биде. Уствари знам де, утре ако вие извадите реми со Валенсија, вашето ќе биде реми еднакво на победа или па не ;) :*

7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Абе....
    Манчестер први се на табела?!!?!!? Да,нели?!

А Челзи?!!? 3ти така?!!!!!?!?

Епа ај прошетајте. :*

На BoaVista, Pelikuna, Plavusa.17 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Еве да разјаснам :D

Барселона е нумеро 1 значи јас барем не можам да го ставам Гејчестер на исто ниво со Барселона . Значи ептен е јак ама Барселона е ВРВОТ моментално .
    Втора работа Базел не е исто што и една Валенсија . :!:
    Трета работа ремито беше добро за Барселона ако се земе предвид играта што ја покажа на тој натпревар Барселона . А ако се додаде на тоа Гости мислам се е појасно .

Ама актуелен шампион кој испадна толку заебан да даде на еден Арсенал 8 за да изигра реми со Базел :tmi: е еве вака :o .

Ако утре изиграме реми со Валенсија не , не ќе бидам задоволна .

9. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Има време за шетање :D Инаку Бајрен какви празни капии промашуваше :lol: Не знаев дали да се смејам или да плачам .ц.цц. и пак среќа имаа :fubar:

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ја па си викам ај да не коментирам многу, многу во темава а тука гледам жени опасни муабети вртите и стварно ви држат вода, издржани коментари, браво, па ќе ви се придружувам :)

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Јас,Пеликуна,можам да изјавам овде на форумов дека сум горда на овој тим.Го величам и во порази и во победи и во реми.Дури и кога би биле во пониска лига нема никогаш да престанам да навивам за овој клуб.Сите фанови на остали екипи можат само да љубоморат и да ги гледат од страна успесите на овој ГОЛЕМ КЛУБ.Клуб со историја,клуб кој не е како Челзи со три-четири бедни титули.Клуб кој не поминувал полуфиналиња со помош на судии(читај Барселона)Клуб кој по Минхенската несрека се вратил на победничките патеки.Клуб кој се бори секогаш до крај.Оставаат срце на терен,играат со душа,и со скршени раце и нозе(читај Гигс,)со повракање на терен(читај Нани)со слабо срце(читај Сколс) ама секогаш ределе успеси.

Цицајте хејтери ама јас го сакам овој клуб И НЕ СЕ СРАМАМ ОД ОВОЈ РЕЗУЛТАТ.Зошто формата е моментална а класата вечна.

ЦИЦАЈТЕ .!.

Јас воопшто не се нервирам ни плачам зошто верувам во овој клуб и покрај СЕ што се случува.Верувам дека ке се вратиме на старите патеки и дека ова е само лош ден како и секој што го има.Одмарајте сега.Ке ве видам на крај кога Јунајтед ке ја подигне титулата во Мај,па тогаш нема ниту еден да има на темава..

Поздрав до сите хејтери.радувајте се на неуспеси на Јунајтед кога не можете на успеси на вашите клубови(читај Лузерпул,Интер,Челзи и остали)

Ајт

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  12. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    :o Читај не ми се верува читај Пеликунче драга мора да се зезаш нели ? :^)

Можно е да се испровоцира или мене ми се чини :o .
    Па и ти ме реметиш секогаш кога губи Челзи , што да кажам јас не тепавте педерски минатиот викенд со оффсајд голови кои ги имам постирано 2 страни понапред .
    Мене не ми беше тешко ?! :D порадо би губела со Челзи 5 утакмици во низа него пораз од вас .

Како и да е еве јас се извињавам не можам да ветам дека нема да реметам кога губат пошо во крвта ми е ]:) . Ама еве нема да те прозивам ако ваква била работа ај промис ... :wasntme:

Се извињавам од мое лично име и од долуспоменатите ХЕЈТЕРИ :wasntme: :*

И уште ова си го имаме муабетот и нејќам да те реметам инаку :devil: :D

13. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Реков дека лошо и се пишува на темата :D Се бара Најти кој го сакаше ова :D Јас бегам :|

14. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    A oва е одлика на личност која на моменти пресериозно го сфаќа спортското бодрење и зафркавање, вид на „ремет“ со кој не се мисли ништо лошо, туку се посочува на нешто што е ФАКТ, односно дека ако некој вечерва цицаше, тоа беше Манчестер. ;)

Твојот пост е (користејќи твој речник) похејтерски од сите наши зафрканции заедно. ;)

ЕДИТ: Никаде не посочив каков речник да користиш. Кажав само дека се претставуваш како она против кое пишуваш во постовите на темава. Ништо повеќе.

На vendiii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ни ти ни никој не може да ме испровоцира туку само се смеам на вашите глупости и на менталитетот,бидејки кога не можете да се радувате на сопствени успеси се заситувате со туги неуспеси.
    Ние не победивме педерски,ние ја игравме нашата игра а вам никој не ви е крив што купувате играч вреден 50 милиони а на крај после 40 натпревари дава гол.СРАМОТА.И еден Чичарито од 7 милиони има дадено повеке голови од него.Офсајд?Можеби ама забораваш лани Давид Луиз како ни даде гол?Тоа се прекутува.Хахахаха.

Ги обожавам ваквите препукувања и подценувања на тимот затоа што никој од вас овде што се сега нема да го има во Мај да ја честита титулата на клубот.

А најти?Who's Најти?Сум пропуштила нешто? :^)

Најтвокер мене никој не може да ми каже каков речник да користам.

Само не сакам никој да ми го пљука тимот.Прво погледнете си го вашиот и видете со што можете да се пофалите а не...

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Назад на темата, баш ме радува што во Москва ноќва беше постудена од вообичаено... :angel:

*Пеликуна, ми читаш мисли, само што се пофалив. :lol:

17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    хехехехе многу си смешен <3

На Plavusa.17 и Nightwalker им се допаѓа ова.
  18. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    :clap: :rofl: ненормаликус бе :rofl: .

Ми се допадна новата фризура на Мануел Ноер :lol:

Едит сме ја заeбaле и Кајгана :tmi:

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Ама важно ги поздрави шетачот со мој је живот швицарска :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

онака седиме кај мене дома гледаме со другари и гледаш Манчестер 2-0 2-2 2-3
    и другар што е за Манчестер си вика " ех не се замарам на крај 3-3 ке биде , кога ние не сме се извлекле" :rofl:

АМА ВАЖНО КОЈ ГИ СПАСИ МАНЧЕСТЕР >> ASHLEY YOUNG >> До кога играчи на Астон Вила ке ве вадат ало !

иначе супер утакмици беа вечер , добро што не ставив ливче оти ке ме зезнаа

утре да видиме дали можеме малце ремет на Торес и Челзи да удриме и животот за оваа недела е туто комплето

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Реал Мадрид 3-0 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:,жал ми е што не гледав сигурно било добра утакмица.
    А иначе кој ги даде головите за Реал? Не можам да се снајдам на овој сајтот за резултати.