Koлку сте срцки.Колку ве сакам да знаете Кога Јунајтед ги изгази Арсенал и претходните натпревари вклучувајки го и Челзи никој немаше,а сега сите се нагнездивте овде
Првиот Кристијано Роналдо, вториот Кака и третиот незнам Сигурно и третиот бил од некој убав Пеликунче тоа не важи за сите Ја сум сум секогаш овде и кога славам и кога "плачам"
Абе и да не е убав Бензема простено му е,само нека забива голови . Иначе повеќето во Реал се две во едно и фудбалери и лепотани абе кој ни може нешто.
Како диносаурус и ве молам не ме провоцирајте за лепотани бидејки тоа не можам да ви го простам Ке останете само со диносауруси
Ти имаш нешто против диносауруси ????? сакаш да кажеш дека диносаурусите не се згодни ТОА ЛИ САКАШ да кажеш !??!?!?!?! патем гледам вчера на Манчестер ситу имаше проблеми со Тевез ,одбил да влезе во игра да игра со Баерн он вика не е точно , тренерот вика е точно и нема да заигра повторно ... катастрофа се , џабе толку пари кога нема хемија во тимот
Имаш право,не знам и јас зошто го навредив тоа кутро животинче Инаку ако му е на Тевез,замина од Јунајтед а Ферги сакаше да го земе на крајот ама тој заминал да освојува трофеи и да докаже дека грешел Фергусон во врска со него.Сега нека дреме на клупа Иако даваше победнички голови за Јунајтед пред неколку сезони сепак не можам да заборавам како го навредуваше Фергусон и тогашниот капитен на клубот Гери Невил ака Хитлер.
Инаку да го дополнам друже Јипман, вчера и Џеко реагираше луто кога беше заменет, па и тој ќе треба да се „правда“ пред Манчини, а и за време на натпреварот, „спука“ меѓу Манчини и Забалета... Што е до мене, тренерот не е крив, играчиве се кој од кој поразгалени... :/
Леле еј што се не изначитав па за диносаурусе се зборувало тука Не сум фан на Реал, но го многу го почитувам како играч Рикардо Кака и по она што го видов вчера 1 асистенција и еден гол како да се враќа во форма и ми е многу мило поради тоа. Вечерва очекувам интересен натпревар помеѓу Валенсија и Челзи и нормално очекувам добара игра и победа на тимот за кој што навивам. Таков тим каде тренерот не го има последниот збор, ќе си губи поштено од баерн со 2-0. Тевез не сакал да оди да се загрева затоа што сакал дечкото да игра повеќе од 60 минути . Ама и Манчини вчера глупи измени направи го вади Џеко као божем резултат ќе брани
^ Тоа како непишано правило стана. Доколку Торес даде гол можат да настанат следниве ситуации: - Или ќе промаши на празен гол. -Или ќе добие црвен картон -Следната глупост очекуваме да ја видиме на неговиот нареден гол
Ама доста беше сеа , Торес ке му расипе просекот на недадени голови на утакмица многу се опушта човекот Мое типување вечер (не ставам ливче али верувам дека овие екипи можат да тепаат) Bayern , Arsenal , Chelsea , Milan , Barsa , Porto, Shakhtar = 3 points Marseille , Borussia = 1 point Genk , Olympiakos , Valencia , Zenit , APOEL , Bate , Plzen = 0 points
Ако даде вечер Торес гол... ... .. . Извинете, но колку и да сакам, не можам да најдам соодветна споредба што толку неверојатно и фантастично ќе се случи ако даде гол.
Goo Барса Вечер ќе навивам пред телевизор, цела зграда ќе се тресе Се надевам дека Гвардиола ќе ги подсобере малце, крајно време е за нови 2:0