Ајде марш сите ко Торес женската да ви ја земал а вас жени ко да ве оставил ... ЈАс вака ругам само бифши по заслуга Не знам што ви е толку Торес ауу да сте Лузепули ќе разберам вака ? Ќе ве натерам да ги голтнете овие зборови памтете ми го зборот . http://www.youtube.com/watch?v=trcUbe9k ... r_embedded Не мораше толку овој Торес да е проклето згоден ... Долче анд Габана све љепоти бе http://www.youtube.com/watch?v=bDEfv71a ... r_embedded Ќе ги јадеме
Аааааа Челзииииииииииииииии Едит и Барса Ауу денес празник за мене не знам за кој попрво да се радувам Бај д веј уште 1 гол ли му фали на Меси за да се запише како втор на листата на стрелци во историјата на Барселона
Фала Богу...Крајно време беше да забијат гол...Јеаа Челзии За Барса веќе не ни коментирам, абе 4:0...ејј
„Лео се изедначи со Кубала на второ место на листата на стрелците со 194 гола и двајцата(само во уефа натпреварувањата)“ Милан води!
Да да сега и јaс а прочитав информацијата.Сигурно ова ти е од групата "До кога Барселона ќе ги учи Реал Мадрид како се игра фудбал " Инаку и овој нашиот Иван Тричковски постигна гол
Идиотарија на нивоууу ... Не јас не можам ова да гледам не ја неможам кретени да следам .... Алоо бе калуууууу не го стави Дрогба е убаво . Ја дадовме добиена утакмица заради неписмењак . Тешка ѕтакмица , тврда ме нервираа моиве пред гол се додаваат на мал простор доволно за да ми лупа на стотче ц.ц.ц не се тие Свонси бе . Ајт вие си знаете уствари не ... Наместо тој АВБ да стави одбрана да го стави Бане тој анелка ... О боже дај ми трпение . Сакаш напад ете ти напад го стави типиот ем глуп ем неупотреблив малку ти е ... Реми ? Ми донт лајк ит
Штета за Челзи, добиена утакмица прокоцкаа, мада да беше некој друг тим за таква рака немаше да судат пенал, ама тоа е различни судиски критериуми И што би рекла Венди, реми со Валенсија = пораз
Корекција реми со Базел .... Инаку ако е реми се осеќам ко да е пораз мразам вакви разврски греота е за било кој па не за Челзи . Валенсија играше многу добро не кој знае колку атрактивен фудбал за око . Судиски грешки кога на старт го повлекоа за рака Рамирес немаше црвен картон за нив што не е фер кој знае каков тек ќе имаше утакмицава . Пенал .. Хммм Грешка на АВБ во превод сами се закопавме ама после ова ако Калу не се најде на трансфер листа за мене АВБ е тотален идиот . Само на негоба душа оди обој пораз (реми ) Можам ремиво да му го препишам на тој нивниот гоман кој имаше одбрана . Што значи за голманите
Барселона растурија оваа вечер.Алоо 5 гола само да чујам некој да рече дека не ги бива Инаку Калу ми доага да го фатам за гуша
Не знам стварно што гледа толку Боаш во Калу, колку што се сеќавам и во првите кола од ПЛ Калу стартер беше. Значи Калу и Анелка под итно да си бегаат па макар и за без пари. За мене и нерешен резултат не е толку лошо се` додека имаме бода кои не носат во 1/8 финале е добро и не мора многу голови да се дава нека се чува нешто и за понатака.
Се шушка дека АВБ и Дрогба не се мирисале тачније , АВБ има нешто против Дрогба и ко што гледам не ќе да е само шпекулација . Става ДРВА пред Дрогба ко да прави се што може само да го истера стварно не ми е јасно . Кој полов орган го прати Дрогба на загревање алооо бе не ти е тој Меккекран , Стариџ или Лукаку деца па да си играш ... Кога гледав уште кога се загреваа си викам е имам некое претчувство ќе го стави дрвоно место Дрогба и така и испадна . А Дрогба даде гол мината недела за неполни 10 минути ама ај бери му памет . Ама се сложувам со тебе да не припаѓаме во депресии пак сме први со 4 бода валенсија е трета . Ама дефинитвно ја утна вечерва работава нашиов .
Против БАТЕ Борисов срамота ќе беше ако не победеа така да поштедете ме од величењето на Барса. Лига на шампиони Реал Мадрид - две победи Барселона - едно реми и една победа (против БАТЕ ) Кој кого учи а а а ???