Па сигурно нема да плачам Баш ми е убаво кога ги гледам како се надминуваат самите За плачење има време, ке видеме
Football game Valencia - Chelsea Господ гледа шпанска серија и наеднаш светка нешто - RED ALERT , RED ALERT TORES IS ABOUT TO GIVE GOAL TO THE ENEMY GOD : NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO бурно станува од столицата и се затрчува да го стисне THE RED BUTTON Коментаторот: и Торес ја прима топката дали ке успее да заврши останува да видиме RED ALERT TORES WILL GIVE GOAL IN 11 SECONDS 10 9 8 7 6 5 God : Noooooooooooooooooooooooooooooo o ooo ooooooooooooooooo 4 3 2 1 Коментатор : И Торес го промашува голот , каква очајна игра на Торес просто нема срека ... еве ке го заменат со Анелка God : So many lifes were saved today ugrhhhhhhhhh
Брее какво гомнојадење за Торес. Ама си признавам за вчера, пусти Боаш Сераш со тој Саламандерот од Калу. Во 89 минута гол бре. А фино си водеа цело полувреме. Ајт со помин за наредно коло.
Е што го ругате Торес бе ? Што ви згреши вчера , тиња игра а тој голманот бранеше ко Чех , Касиљас и Де геа заедно ... Немаше пасови , немаше стандарт Челзи игра човекот имаше шанса стори се што може овој одбрани со многу умешност и уште повеќе среќа ... Челзи 70 % играше затворено кај има тука место за Торес ? Ц.ц.ц само да се руга Торес трн во око ви е
Meне искрено ми е мака за Челзи.Иако ги мразам зошто се конкурент на Јунајтед сепак секогаш сум сакала да победуваат англиските екипи во ова натпреварување и да бидат доминантни и во подоцнежната фаза,односно елиминациите.Се надевам дека сите ке изборат места за осмина финале,па четфртфинале,полуфинале и на крај финале.Кој и да е во крајната фаза во лш од Англиската лига нема да ми биде мака.
Челзи уште во самиот почеток води . Не стигнав да ја уплатам, ама затоа Милан 2 ја ставив, онака навивачки, а и знам дека ќе ги тепа Јувентус. Форца Милан .
А сега настаните на неделава ... Денес Челзи за 26 минути даде 4 гола со тоа ја реши утакмицата за пола полувреме . Што би рекол коментаторот Челзи наплати за промашајите и на Олд трафорт и на Местаља ... Идеме понатаму Гејчестер е во криза поточно Де Геј е во криза почна да краде крофни па добро де јас ќе му купев една Де Геа фатен како краде крофни Голманот на Манчестер Јунајтед Давид де Геа бил снимен од страна на сигурносните камери како краде крофни во продавница во градот Алтринхем. Шпанскиот голман го признал делото но поминал неказнет. Де Геа влегол во продавницата со двајца другари од Шпанија. Очевидецот изјавил дека голманот и неговите другари не биле ни малку суптилни, баш напротив, биле многу гласни. Обезбедувањето во продавницата, кое го надгледувало објектот, приметиле дека двајцата другари кои биле со голманот на Манчестер не ги платиле крофните и шетајќи го напуштиле објектот. Кога Де Геа го одвеле во собата за претрес, голманот се правле дека не знае за што се работи но и дека изгледал засрамено. Он после долг разговор со обезбедувањето ја напуштил продавницата без казна. Милан Ибра го изневери Пике Манчестер Шити ... Тевез одбива да влезе во игра , Џеко го фрли дресот Реал Мадрид ... На скара вие само гнетите ние ќе ве гледаме И за крај да не испадне само јас Челзи игра Дрогба на Октоберфест Како што може да се забележи сите Уживаат ... :geek:
За една крофна узбуна дигнаа не му оди добро англискиот и не сфатил А зар не заслужи да го честат една крофна?Ова Англичаните за се се факаат и само оцрнуват
Не идеше, знаев кога тогаш ќе ни брцнат голче, ама 2 гола за 5 минути бе Ах бре, сами сме си криви, попушти одбраната и толку требаше. То е фудбал 5 минути игра на Јуве за победа. Заслужено си изгубивме, нека им е за памет.
Милан изгуби 2-0 во последните минути а цела утакмица се држеа, како што приметив слаба одбрана имаа и тоа е тоа, ама не очекував
Мораше ли да заспијам и да не го догледам второто полувреме Еспањол - Реал Мадрид . Реал беше одличен ,го видов само првиот гол на Игуаин и денес гледам резултатот 4-0 а Игуаин постигнал хет трик ,браво мајсторе.Тој и Кака треба да бидат во стартниот тим секој натпревар. А Барселона кутрата се измачи еден гол да даде против аутсајдерски тим.
Доброволно се пријавувам и барам да ме остават насамо во тесна и мрачна соба со нашиот еден и единствен, македонскиот Стивен Џерард, и секако, капитенот над капитените, вели4е шумуликоски. Само 15 минути барам, ништо повеќе... ПС. Името и презимето на овој фудбалски бог и великан се намерно напишани со мала почетна буква. Кој колку си заслужил...
Јас гледав второ полувреме и се скинав од смеење Која претстава ејј голманот сам пага уште пред да ја шутираа топката и тоа без никој да го чепне (се помочка кога го виде играчот како го напага голот) Ох брее ако не за друго барем дадаовме 1 гол и тоа на среќа Филм,филм!