Зезај венди зезај ке дојде и моето време кога торес нема да постигне гол oopps it is allready here БРАВО МИЛАН ПОБЕДИЈА 3-0 со палермо
Конечно победа против Евертон. Стариџ многу добро се покажува а за Мата не сакам ни да коментирам, ѕвер!
Погледнете ги резултатите во Серија А од попладнево: 15:00 Finished Cesena 0 - 0 Fiorentina 15:00 Finished Atalanta 0 - 0 Udinese 15:00 Finished Cagliari 0 - 0 Siena 15:00 Finished Chievo 0 - 0 Juventus 15:00 Finished Genoa 0 - 0 Lecce 15:00 Finished Novara 0 - 2 Bologna И ај сеа!?
Симетрија рушат Болоња ... ова или ги мрзи да играат или решиле да се опарат у кладилница примети секој натпревар минимум 5 жолти и по некој црвен картон...
Батали Болоња, овие Интер дали знаат што прават не ми е јасно. Интер имаат тим од Цезар, Занети, Форлан, Милито, Станкович, Тиаго Мота, Шнајдер, Лучио, Кордоба и истите тие се на последните места од табелата? 4 порази од 6 натпревари. Ужас.
Со болдираното се’ си кажа сам. Росоњерка, но ти како навивач на Милан знаеш дека старите имиња носат углед и искуство, но не и врвни резултати, нели? Милан имаше солиден тим неколку години, но не и тим за титула, се’ додека не почна да се подмладува. Од имињава што ги пиша, кои се повредени, а кои се тотално вон форма, но заедничкото им е дека сите се веќе во поодминати години... Најмладите години меѓу болдираниве имиња се 32, па сега ти види...
Многу сумњива работа, ја сум “шокиран“ од овие резултати. Абе ајде на 5 утакмици да нема ниту еден гол, ова е чиста намештаљка и дело на сицилијанска мафија друго објаснување немам. Ако некој профитирал на овие утакмици нека се јави. Како и да е кој игра 0-2 гола, овие утакмици мераклиски се погодиле. Али ја многу мрзам 0-2 да играм 3+ обожавам да погодам и да акумулирам добар кеш. Затоа и рокам синглови 3+ и све што чекам е да паднат 3 гола, не ме гајле кој ќе победи. Јака финта што викаш Најтвокер, “коцкару“?
Не, не, без „коцкар“-делот, едноставно го пратам фудбалот, па не за џабе е најважната споредна работа на светот. =) А и вчера Интер ја свртеа два во еден, и тоа среде Сицилија, абе тоа е тоа, и када сви спавају, мафија ради.
Што да ти кажувам за Интер чиста местенка е тоа се гледаше од авион. Јас сум “коцкар“ т.е. се кладам и ги пратам тие работи. Коефициентот за Катаниа многу паѓаше во сите онлајн кладилници, па беше у старт сумњива утакмица. А и Катаниа во второто полувреме за само 3 минути го сврте резултатот во своја полза (47 и 50 минута), треба ли уште доказ дека е местена за профит на кладилниците и клубовите? Додека има кладилници и кладење, фудбалот тешко дека ќе биде чист. Ама и натаму ќе го пратиме, нема живот без тоа.
Ако дозволите да заклучам нешто ... Наш Горанчо се спаси а табелата на италија е Хумор и Сатира ова де Трагикомедија ... Кој сака нека е само да не е овој првиов 1 Juventus 12 2 Udinese 12 3 Cagliari 11 4 Napoli 10 5 Palermo 10 6 Chievo 9 7 Catania 9 8 Parma 9 9 Fiorentina 8 10 Roma 8 5 11 Genoa 8 12 Lazio 8 5 13 AC Milan 8 14 Siena 6 6 15 Atalanta 5 17 Inter Milan 4 18 Bologna 4 19 Lecce 4 6 20 Cesena 2 Јас би Наполи не само поради Пандев туку поради Кавани . Јас би Милан ама Одбивен ми е Ибрахимович само да не е Јувентус тргајте го како знаете и како умеете . . И нејќам Интер зошто големи педери испаднаа со Пандев ги извлече со Баерн и како му вратија , али ако за него добродошло . Сега Пандев ги гледа од горе !!!
Токму така Венди, спортска аналитичарке! Се согласувам дека наш Горанчо се спаси, ама да бидеме реални не е во врвна форма и не се баш изнаигрува во Наполи. Тренерот Мацани строго го држи и не му пушта многу простор да ја шутира топката и да забива голови како во најдобрите денови во Лацио. Иначе јас италијанска лига неутрално ја пратам и свеедно ми е кој ќе тепа, сигурен сум Интер ќе заигра како што треба и ќе почне да носи пари на нас обложувачите кои ќе типуваме на нивна победа. Иначе јавно изјавувам дека сум голем фан на Манчестер Јунајтед од кога знам за себе, еве со Пеликуна разменивме неколку зборови дека и она е фан-ка на овој грандиозен клуб. Очекувам “гнев“ од навивачките на Челзи, Ливерпул, па ајде и Манчестер Сити и Арсенал доколку ги има на овој форум. Glory glory Man Utd ќе газиме повторно оваа сезона па и нашиот градски ривал Man City парче ќе го направиме. Џабе им се милионите на тие арапски сопственици, кога со пари не се купува традиција и трофеи како што ги има Јунајтед!!!!! Бај д веј во твојот цитат морав да ги избришам смајлињата за да можам да го постирам моето мислење. Најголема негативна оценка за Фемина форумот заради ограничување на бројот на смајлињата на 10!!!
Јуве имаат јак состав и ке бидат конкуренција за титула со удинезе и милан ке се борат за прво место Интер ке ги отпишам уште сега , бидејки кај нив мотивацијата и самодовербата е изгубена , додека ја врата ке биде доцна Каљари и Наполи сега само ке се држат и после ке си се борат за 5 место ... Палермо , Киево Аталанта, Рома, Лацио ,Парма,фиорентина и Болоља ке си ладат на средина на табела Лече , Чезена и Сиена ке испаднат мој тип за крајот ...
Македонскиот судија Ставрев ќе и суди на Барселона Големо признание за македонскиот фудбал, и судиската организација при ФФМ. За првпат во историјата на Лигата на шампионите, македонски судии се делегирани на натпревар од групната фаза на најелитното европско натпреарување. Најдобриот македонски судија и интернационалец Александар Ставрев ќе суди на 19-ти Октомври на Камп Ноу и тоа на натпреварот на европскиот првак Барселона со екипата на Викторија Плзен. За овој дуел делегирана е судиска шесторка во следниот состав. Александар Ставрев, Марјан Кировски, Љубомир Крстевски, Дејан Јакимовски, Димитар Мечкаровски и Горан Спиркоски. Да потсетиме дека досега Ставрев судеше на повеќе натпревари од Европа купот, а последен беше реванш дуелот од квалификациската фаза помеѓу Глазгов Ренџерс и Марибор. Македонската судиска екипа за Барселона заминува денеска. Шо бе може не не бива за играње ама не бива за судење ... Каталонците ќе потврдат и во Македонија има *едери се зезам . Фала Богу не има некаде
Manchester C. ? - ? Villarreal Napoli ? - ? Bayern Munich Manchester тешка утакмица Наполи ке го јаде од Баерн Lille ? - ? Inter Milan дај боже лил да тепа ама тешко некако ... Basel ? - ? Benfica Otelul Galati ? - ? Manchester U. Manchester i Benfica ако не извадат вечер 3 поена = самоубиство Dinamo Zagreb ? - ? Ajax Amsterdam Real Madrid ? - ? Lyon Ajaks има тежок натпревар ако сака да остане во трка за 2ро место и да искористи загубата на Лион од Реал
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA МИЛИЧКИ ДАВАЈТЕ ГОЛ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ветувам дека нема да плачам повеке за лиглето само дадете гол аман Ветувам ке јадам и ке ја слушам мајка ми само победете !
Боа камо страсно навивање тука тимот ти води 1-0 штета дечко ти не дал гол Ако го укинат офсајд правилото Инзаги ке стане император
па се зафркавав де нели Лион даде гол и не им го признаа што толку озбилно свакате ЕДИТ голл ај да частите