Аааааа не, ја не се истрчувам предвреме После да ме зафркавате ако се сврти резултатот не дај боже А за дечко ми, ќе даде гол сигурно, му шепнав на полувреме да даде гол и ќе видиш сега наредниот гол ќе биде на мој Кикица Еве дури пишувам 2-0 за Реал
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ВОДИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СУДИЈА ПЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР НЕМАЊА ЛИ ГО ИСКЛУЧУВАШ НЕДОРАСНАТ ДЕБИЛУ
Манчестер и голллллллллллллллллл конечно Пеликуна како си? Јави се на рапорт ЕДИТ - ме претрка, пишала веќе
НЕМАЊАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА зошто бе побогу НЕМАЊААААААААААААААААААААААААААА,мојот идол најде да го изгасуваш квазимодо глупав Венди имаше игра со рака биди фер и ти
Леле ама тврда утакмица Наполи Баерн Реал 3-0 браво ајакс ке си искористи поени за 2 место (се надевам) а Виљареал ако не тепа вечер ништо од шансите за 2 место
ALE ALE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AJDE REAL AJDE MANCHESTER USTE GOLOVI SAKAM.
Ете сега да сфтивте и да не ме препрашувате зошто Гејчестер ги викам зошто вака педерски со пенали туркаат . За Шити такоџе со злато играчи пак тиња знаат да бидат . И ај честитки за Реал Мадрид заслужено само не ми е јасен жолтиот на Кикица ? ама баш без потреба еве како се смее сеа Мурињо http://www.youtube.com/watch?v=BSnxUAifAy4 Му го мразам понекогаш карактерот ама за талент квалитет како менаџер
Toa se англичаните Нек пукну душмани. Јипман не повратувај фудбал е овва венди 3-1 молчииииииииии победа си е победа. Да не ги започнувам работите кои им помагале на Челзи нема да има крај