Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Ама Торес утре пак гол нема да даде :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8)

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Барем играчите на Јунајтед ги почитуваат жените на своите колеги :D

Ако даде Торес гол,ке умнре козата на комшијата конечно

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Браво Реал браво :clap: :clap: :clap: им ги наплатија на Лион старите долгови.

На eutixismena и BoaVista им се допаѓа ова.
  4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    ^^

Барем сексуалната определба им е јасна без дилеми :wasntme:

Инаку не му беше жена женска му беше , инаку Вејн си замина во ривалскиот клуб и ете така му е .. Јбг Тери неодолив :inlove:

Јипман ...

Ќе ти го докаже спротивното ]:) за инат :rofl: :devil:

Прикачени фајлови:

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    vendi мири страсти мила да не најдам една слика од Челзи која ке те засрами.Сликите не ти вреднуваат ништо.Знам дека си љубоморна на успесите зошто Челзи не е како Јунајтед.Уште илјада слики да ставеш Јунајтед секогаш ке биде пред Челзи,барем еднаш признај дека се над вас.

6. Smiley29

Smiley29 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Ајде и јас еден коментар да ставам , кога веќе сме дошле на мојата тема <3

Браво за Сити , Агуеро немам зборови , мора Сити да се прогласи за најсекси тим xD
    Јунајтед се знае , мора секогаш педерски да се изигра

Реал - очекувано

..... и така , ајде сега утре да ги видиме овие моите што ќе направат , можда па и по некое чудо ќе даде гол Торес

На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Добро бе дали денеска Челзи играше па морате Челзи и Торес да ги спомнувате |(
    Исто така нема потреба од такви слики веднаш да се вратело...
    Да не гледав фудбал ќе помислев дека Челзи-Манчестер играле |(
    И да им е ја честитам победата на навивачите на Реал, убаво и исплескаа Лион вечерва :D

На eutixismena, BlackSwan5 и BoaVista им се допаѓа ова.
  8. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Реал беше одличен , така и нека продолжи :)

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    А мора да се спомнува кој како играл педерски(не го упатувам коментарот до тебе ами до другите)нека си погледнат аматерските клубови на кои и Холивудските звезди не им се рамни ко пример Барселона.
    Имаше пенал,игра со рака во шеснаесетник-ПОМИРЕТЕ СЕ.И како сега најдоа да зборуваат баш фанови на Челзи знаејки како пред две години Мајк Дин им донесе победа па затоа беше пратен во друга лига за нефер судење и помагање на Челзи да стигне до титулата.Доста кењавте.Сите 19 титули нан Јунајтед не се добиени од помош.Аман помирете се со реалноста дека не можете секогаш да сте на врвот.Толку ли не знаете да прифатете порази.?

Сите се криеја по победата на Јунајтед против Арсенал,никој не пофали а сега заради два пенали сите се закачија како мрши.

10. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Факт е дека после секоја утакмица се зборува за се едно исто.Има на мета 3,4 тима и секогаш само тие се ругаат незавинсно од тоа дали играле или не...Во темата станува се по досадно.Може ли некој еднаш да попушти и да рече епа добро во право сте...Ајде да речеме дека вчера играа Манчестер,Реал кој се секогаш на мета и синоќа нив ги ругавме (мада јас и не ги ругав бидејки немам живци да се расправа за се едно исто).Денес на мета се Барселона,Челзи па ајде ругарјте ги нив јас нема да кревам паника.Немора секогаш кога ке се упати критика за вашиот тим да кревате узбуна..уствари што и јас скокам правете што сакате :headbang:

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Гледам повеќето тука сте фанови на комбинацијата Реал и Манчестер или Барселона и Челзи,само јас отскокнувам со комбинацијата Реал Мадрид и Челзи :lol: .
    Ајде вечер Челзи да победи сакам а Барселона да изгуби :) .

12. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Обожавам да го гледам Реал во издание како вчерашното. Многу ми беше интересен целиот натпревар, со насмевка на лицето и радост во срцето ми поминаа 90-те минути :D
    Real I :inlove: you

На BlackSwan5 и BoaVista им се допаѓа ова.
  13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Па тоа и јас зборам.Цело време се пљукало кој играл педерски кој вака кој онака па и дури слики се ставаат,ако коментиираат нека коментираат како што треба а не слики и пцовки ко демек со судии сме се ваделе :^) ИМАШЕ ПЕНАЛ ,пак ке кажам,кој не ги знае правилата на фудбалот а муца само овде подобро нека ги научи правилата или да си гледа цртани.

14. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ај пошо прозвана сум :wasntme:

Овоа во е ФОРУМ тачние Фудбалски Натпревари потачније е заедника тема за сите кај што секој МОЖЕ да си даде мислење и да руга и да плука играчи и тимови се додека не чепка форумџии ДИРЕКТНО . И жива сила не може тоа да го забрани никому . ;)

А како спорт и во политика и се остало не може да има исти ставови . Во политика салата се правиме со ват :? :^)
    Напротив тоа ја прави поинтересна и самата тема , видиш ЧУДО :!: . Ме провоцирале сите , Јипамн свртите назад на почеток да видите што ми пишуваше , и сега јас што би требало ? !
    Дај луѓе не се примајте до толку :hai:

Освен ако некој не докаже дека Руни , Кикица Роналдо , Арапот од Шити ви се фамилија :wasntme: еве ви кажувам НЕМА да престанам . И провоцирајте ме и мене ако излезете на крај супер , јас не се нервирам мене ми е интересно а и кога гледам боље поминувам . :wasntme:

И луѓе

Прикачени фајлови:

• chill.jpg
      chill.jpg
      Големина на фајлот:
      213,5 KB
      Прегледи:
      55
  15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Во ред е Венди,ама мислам дека коментарите од типот на педери,Гејчестер не доликуваат на темава.Кажувај ги по име.Јунајтед имал помош,да,не го спорам тоа,ама и другите екипи имале така да не се дувајте секогаш за овој клуб.Тие 19 титули не се дојдени од тоа.

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Торес или било кој тамо од плавците да дадат гол и да тепаат :!:

Ја вечер за Зенит ке навивам

ги имам на ливче како тешка утакмица и за нив , Мегувремено и за Милан ....

Барса срамота е ако примат гол од ПЛЗЕН !!! не па нерешно или пак загуба :!:

17. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Јас како страствен навивач на Челзи во последно време НАЈГОЛЕМИОТ РИВАЛ на моите не можеш да очекуваш да ги сакам , да им се воодушевувам или не знам што .
    Го МРЗАМ Јунајтед од дното на душата сите играчи ми се одвратни со исклучок на Овен . Должници ни се , и малери и многу ни имаат замрсено сметки . Ако сакаш што ти ја знам како сакаш викај го Челзи . Таман работа јас вака да пукав како тебе . Од секакви коментари од типот милијардери , немате ЛШ и остали глупости . Јас не се карам туку дискутирам им докажувам со факти и бројки ако треба . Секојдневно што се вика се контраме се провоцираме со мои пријтаели па никогаш не ми паѓа на памет да им се налутам или испровоцирам до не знам каде .
    Го викам Гејчестер тие стварно се педери ? Јасно е , сосема нормална работа на која јас сум навикната .

Ајде уште малце со Генк да се распуцаме , Торес се изодмори да видиме месец дена нема играно ќе заборави за што е дојден :D .

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Aбе не е спортски кажано од твоја страна,треба секогаш да имаш почит кон ривалите.Ви ги замрсувале сметките,така,ама фудбал е тоа не можеш ништо да смениш.Ако се укине правилото за офсајд или пенал ке се изгуби убавината на фудбалот.Од кај знаеш дека се педери?Доказ?сликата?тоа не кажува ништо.
    Јас не се лутам ама еднаш кажи два пати ама и за други клубови а не само Јунајтед Јунајтед.Јас го почитувам Челзи и никад го немам наречено со грд збор ама очекувам и од тебе да го сториш тоа.

19. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Але але 1-0 :rock: :rock: :P

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Барса ја чекам 3+, Олимпијакос 1, Челзи 1-1. Засега се ми е полн погодок! БРАВО! Само така. Само Милан и Леверкузен двете да бидат нерешено на полувреме :!: