Челзи бе! Ја играв од 2 до 4 гола ,они до 10 минута 2-0! Ако продолжат со темпово 7+ ќе искочи... Дај бе некоја магија,да прекинат со головиве,доста им се.
Валенсија Зашто дадоа гол, знаев дека е меѓу тие што е најверојатно да го заебат ливчето 1/7 пропадна. Да видиме другиве барем да испаднат! Сега и Олимпијакос е 1-1, ама ќе видиме до крај. И Порто. Челзи ја сметам за фатена.
Порто ако не даде бар уште еден гол во следните 15 минути им влагам со сачмарка на терен. А на Челзи готово више нема можда,им влагам. Ако видите таму некоја Плавуша на терен со пушка у раце,ја сум!
Торес даде два гола... Што е следно, Македонија во фудбал да се избламира од репрезентации како Ерменија и Андора? Оу, чекај малце... o.O
Сега величе ке даде 3 гола голема конкуренција сега има EDIT BORUSSIA I ZENIT дадоа голови АЈДЕ ПРЕСВРТ ДЕЧКИ
хехе абе вечерва ке ви умре цело стадо не една коза Леле добро што се оди како подмачкано инаку сите ке ве правев р`шум како што сум изнервирана
Јеј и Милан даде.Е така треба скромно. По гол до два у полувреме ,а не ко овие Челзи. Уфф кај ги ставив ,ги мрзам од дно на душа. Само они ќе ме заебат..
И Леверкузен и Милан од старт ме заебаа. Е више ќе размислам ко ќе стаам некад на утакмица х-1. И требаше Челзи да ја играм 3+, ама како и да е пак ќе ја фатам. Сега ми преостанува само другиве да испаднат, или пропао листич!
Olympijakos пак зезаат работа Арсенал не дај боже гол да даде .... само со полиција Edit : Порто нерешено Шхатјор водат Грцине водат Само Милан и Челзи ги факам сега ај среката у второ полувреме ке мавне
Јас па ги фаќам во моментов Челзи, Шахтјор и Олимпијакос. Чекам Барса уште 2 гола да паднат, и Порто да тепа на крај, за да фатам 5/7
Меирелеш , Торес , Торес , Бане Некој го ругаше Торес од тука ? И како што реков формата е променлива ама класата вечна Пасот на Торес нема да го заборавам док сум жива махина пу пу машала ... Срцка моја ин Торес ај траст