Ајде бе Барса, со Плзен бе, аман! И Порто, со коефициент 1.35 нерешено, абе ај И Шахтјор 2:2? Не е можно!
Овербо јас овој да ми е фамилија би го отпишала од живите ти работи зад грб . Тој ти е за Барселона да кажеше Мајк Дин пак ќе сфатев Али ние бушиме моментално и без врски Иако имаше чист пенал над Френки за инат нека пукне петарда искини им мрежа да видиме дали ќе остане слеп слепецот
хаха еве го и петиот очекуван гол Туку до колку планират да тераат? Жал ми станува за овие другиве Еве го и вториот гол на Барса само што не сум задоволна од 2
Барса, Шахтјор и Порто сите по 1 гол и да си идете дома Хах, челзи 5:0 па уште и 90+ продолжуваат Ништо од ливчето...
Леле мене Челзи ми заеба на двете ливчиња..Мораше уште тој еден гол да го даде и мораше! Леле,леле!Точно као да знаат дека ги мрзам ,па у инат. И Порто ме заеба само на едното ливче,али за нив и не ми е криво толку. А како ми е мило за Арсенал неможам да ви опишам. Многу му е криво што се толку слаби сезонава.Од како знам за себе за нив навивам.
Дали мене тоа ми се чини или Барселона поведе само 2-0 против третолигашки тим .па нели тоа беше непобедливиот и вонземјански клуб,треба повеќе стил да имаат. А Челзи 5-0 ,редно време беше и Торес да даде гол,поточно два .
Ти мислам за Реал беше така? Каде беше кога Реал изгубија во купот на Шпанија од 3-4 лигашка екипа ??? Барса си изиграа одлично , со голема почит кон противничкиот клуб и се гледаше дека не сакаат да играат озбилно .... не е важно со колку ке победиш туку да победиш AD Alcorcon 4-0 Real Madrid ај сеа .....
Па ако се враќаме наназад и Барса има губено од слаби тимови па што сега? Јас зборувам за вчерашниот натпревар а не за пред неколку години.Факт е дека Реал е во подобра форма оваа сезона и заслужуват да ја освојат титулата. Е сега,точно е дека е битно да победиш без разлика со колку гола но јас правам споредба меѓу Реал и Барса. Барса даде само два гола на реално слаб тим а Реал 4 на еден од појаките.Поентата ми е дека Реал е подобар што се однесува до Лигата на Шампионите но ќе видиме,се надевам дека ќе продолжат со ова темпо.
Е нее ова Шпанија да се борат само две екипи за титула ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА 2-0 хахахахахахахаха