да се навратиме малце во минатата сезона од сериа А http://www.youtube.com/watch?v=nucuR_KUutc која секунда е ?
Не, фала, нема што да се навраќам, си ја пратам јас оваа, каде и двата клуба од Милано почнаа мизерно. Инаку, ако ме примораш да се навраќам во поскорешната историја, бирај само која година сакаш помеѓу 2006 и 2010 да се навратам, м?
Kако завршуваат дресовите од Тевез? Тевез го изневери црвениот дел од Манчестер, кога премина кај ’граѓаните’, а таму пак многу брзо од херој се претвори во омразен лик. Негативниот публицитет на Аргентинецот го искористи обложувалницата „Бетфаер“, која се досети на една генијална идеја. Имено, облужувалницата брендираше камион за ѓубре, во кој фановите на Јунајтед и Сити ќе можат да ги фрлат своите дресови од Карлос Тевез. „Тевез постојано ги разочарува фановите, па фрлањето на неговиот дрес во ѓубре е одличен начин тие да покажат дека веќе им е преку глава од неговото однесување. Двете групи на фанови можеби воопшто не се сакаат, но сигурен сум дека сите тие ќе бидат задоволни доколку Тевез си замине од Манчестер во јануарскиот преоден рок“, изјави портпаролот на „Бетфаер“. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... utI18wfqI4
а предходно Милан па Интер па Милан па Интер итн итн сегашната состојба е очајна , повеке за Интер бидејки Милан по малце се извлекува кон првите 5 А сега на Интер ке му дојдат Палермо Удинезе Јуве Рома .... ( ако веке не дошле) и ке пропаднат уште повеке , ако не се оозбилат повеке Денес е лош ден , неможам да го зезам Торес .... ке треба да почекам викендов
^ Исто се зборуваше и за сега, натпреварот со Лил, дека Интер не знае што му се случува, дека нема што да бара во Франција, коефициентот за негова победа постепено си растеше... Па ете, победија со типична италијанска игра... Верувај друже, ако нешто треба да знаеш за Интер, тоа е дека најдобро се покажуваат кога притисокот е најсилен... Плус, полека почнаа да се враќаат 10-те повредени првотимци... Ќе биде во ред.
Lille ај да не ги понижувам ама стварно се глупа екипа гледав минатата утакмица во француско врска немат
почнаа... интер и си остана мизерен.. мнилан полека полека ќе си има се под контрола .. аа сеедно ми е избери ти ако до толку ти значат тие години.. ќе си ги паметиш последните успеси на интер , јас горе ја наведив само минатата сезона а таа заврши пред неколку месеци
Токму така, и не сфаќам зошто сега зборуваш за неа, или можеби си свесна дека годинава нема ништо да освојат!? Како и да е, има време до мај, ехеее... Додека ние се препукуваме за подобриот од Милано, еден изненадувачки-силен тим од Неапол и една стара „скапана“ дама од Торино засега го имаат главниот збор.
не би рекла верувам во милан !! наполи секоја сезона се борат али на крај не им се исплаќа .. а дамата е многу засилена годинава ама многу е рано до крајот има уште многу многу многу .. така да не се знае
Скапана, смрдлива Астон Вила! Еднаш во живот ги играм, и тогаш најдоа да се изглупираат со црвен картон!!!
Лузерпул више никад не ги ставам на спортска! И Суарез и Жерард нека се засрамат 1:1 со Норвич. Нозе да искршат, сите, колективно. Абе за Барса сум, ама Реал секад ги ставам и никад не ме заебале досеа за разлика од Барса. 4:0 со Малага, браво!
Супер вечер Реал со убедлива победа против Малага со 4-0, а Барса 0-0 со Севиља и покрај сите маки и напори на Едуардо Итуралде Гонзалес кој досуди пенал без врска во 92 минута, кој дозволи да се игра до 97 минута и додели 2 црвени картони на фудбалерите на Севиља и слободен удар за Барса во последна минута
Барса, колку и да ги сакам, секад ме заебуваат, ама секад. Абе ајде, со Плзен 2:0 само, а со Севиља 0:0 ?! Јуве убаво си беше, што примија гол при крај ни сама не знам...
Кутрите фарселонци,не успеаа судиите овој пат да ги спасат шмрц,шмрц . Се надевам дека Реал и ќе остане лидер,оу јее . И ми се допадна денсот на Роналдо .
Дека 3-0 од лече на полувреме ке се губи .... да ми кажеше некој ке му се смеев у фаца... ај 3-4 на крај ке биде