Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. she-17

she-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    23
    мене миленици ми се Челзи а сега во финалево на Лига на шампиони.. напред ИНТЕЕЕЕР :D :D :P

2. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    julie77, ako poradi x pricina navivas za Baern, togas poradi y pricina navivaj za Inter... :rofl: :rofl: :rofl:
    se zezam, neka pobedi po dobriot, Inter de... se znae ;)

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :clap: :clap: :clap: znaci ke navivame zaedno... welcome to the club... :* :* :*

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Честитки до сите навивачи на Интер, посебно до Фрии. Се приклучувам во клубот на оние кои ќе навиваат за Интер во финалето. :clap:

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Напред Интееер ! :clap: Се придружувам во клубот на навивачи !
    Се гледаме во финалее ^_^

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Интер мораше да се чува сношти...затоа така досадна утакмица беше. Ама сепак е добро што успеаја до крај да издржат иако на нивна половина 90 посто од цела утакмица се одвиваше. Интер мора да победи во финале. :D :!:

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :clap: :clap: :clap: taka e i taka treba da bide :d: pa ke slavime... pozz :*

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ^^^ЌЕ славиме и тоа како Фри :D А бе Баерн мислам дека нема шансси, не е за со ваква строга и ептен добро организирана екипа. Ама сепак треба припазување и добра осмисленост на потезите. И играчите Мурињо да не ги штеди :fubar: знае тој кои му се за финале ;) :D

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Da, mora da se pazime, sepak ne se za potcenuvanje, kako i da e stignaa do finale i tie... i germanska rabota, tocni se vredni se i igraat i se borat do kraj... si drzat oni tempo, a imaat kako sto rekov i dobar i iskusen trener... SEPAK MNOGU JA POSAKUVAM OVAA TITULA, zasluzeno... :d:

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    Мој омилен клуб е Челзи ама сега кога Пандев е во Интер повеќе од се сакам да победат во финале. Македонец во лига на шампиони :rock: Кога играа Челзи и Интер значи и покрај тоа што со години сум ептен ептен за Челзи, сепак патриотското во мене беше посилно и стварно сакав Интер да победат и ете се случи и тоа и сега ФИНАЛЕ :clap: интересно ќе биде. А Баерн пред неколку години беше стварно многу јак клуб, после имаше некои проблеми ама сега пак се на врвот, па и на Клосе му помина повредата така да страшно ќе биде финалето :) Ама покрај толку лојални навивачи Интер мора да победи! А Челзи ќе си бидат прваци во Премиер лига! Баш супер се наредија работите оваа сезона! :rofl:

11. ana05

ana05 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    35
    отсекогас сум била за манчестер ј. и никогас нема да ги сменам :)

12. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Denes ke bide interesno... Inter protiv Roma, ke si gi merat silite, i ke se doznae koj zasluzil da bide prv vo Italija, a za toa ne se ni somnevam... FORZA INTER! :rofl: :rofl: :rofl:
    Vecerva se igra za KUP... Golem Optimista sum deka ovaa godina Inter ke dobie tri pehara... Edniot za Sampion vo Ligata na Shampionite, vtoriot za Zampion vo Italijanskata liga i tretiot pehar za osvojuvanje na Italijanskiot kup... Srekno...

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :clap: :clap: :clap: edniot veke go osvoivme sinoka... odime ponatamu :rofl: :rofl: :rofl:
    FORZA INTER!

14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Браво :clap: :clap: честитам Фри. Ама Рома синоќа беше крајно некултурна и неспортска и уште не знам што. Тоти си бараше си доби, човекон е за во пензија.

15. C.Bradshaw

C.Bradshaw Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    ЧЕЛЗИ ЈА ОСВОИЈА ПРЕМИЕР ЛИГАТА :l: :l: :l:

16. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    samo so tolku li se zadovoluvate??? :rofl: :rofl: :rofl:

17. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Хехехехехехе легенда ми е FREE .Не сум сретнал таква жена толку да ужива во фудбалот :clap: :clap: .Мада и мајка ми многу ужива да гледа светско првенство многу повеќе од мене и татко ми.Ќе кажам само Forza Inter :) :D за да не го јадам од Фри :D

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Si znaes ti a? hahahahha se zezam... da obozavam fudbal. obozavam osobeno da gledam vo zivo na stadion, i zivotna zelba mi e barem ednas da gledam natprevar na INTER vo zivo... ajde mozebi ke mi se ispolni i toa... go sakam fudbalot, bidejki izrasnav vo takva sredina... vo semejstvoto imam mnogu spoprtisti, a i tatko mi e sportski rabotnik... koga bev mala vo nedela obicno idevme gledavme utakmica... vo maalo non stop igrav fudbal so maskite, i da bev masko sigurno ke bev fudbaler... :lol: nekoj mozebi ne go saka Italijanskiot fudbal, no ete jas go sakam, pa mozebi zatoa go sakam i Inter... a za Svetsko da ne zborime, duri planiram i nekolku dena odmor da zemam, se zaradi svetskovo :rofl: :rofl: :rofl:

19. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Јас многу ретко гледам фудбал многу ретко али светско го гледам онака интересно е сепак е доживување коешто ние не можеме да го осетиме.Абе и мајка ми гледа фудбал и ги знае сите фудбалери :D .Уште не се навлекла да се клади само :rofl: :rofl: Јас бегам.Поздрав Фри :hai:

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    :clap: :clap: :clap: :inlove: :inlove: :rock: :rock: