Колку ми е мерак што Кака не замина кај овие циганиве од Шити, чудо едно. Добро и Реал се цигани, ама не колку овие. Ни едните Манчестеровци не ги сакам, ни другите така да немам причина да припаѓам во несвест од резултатов. Милановци не ги коментирам, ноктите си ги изедов, ама на крај се покажа дека топката е тркалезна и дека во спортот не се знае никогаш победникот се дури не истечат 90 минути. Ги сакам бре, уште 100 пати да се преродам, пак за Милан ќе си навивам. Милан во
ма само опуштено има уште многу многу време до крајот знаете каде паѓаат они шо летаат високо на крооооооооов хухуху
500 натпревар на Лампард во Премиер Лига!!!! Секоја чест за човеков, заедно со Тери, Чех и Дрогба најмногу го почитувам во Челзи. Одиме на победа.
Спојлер Таман се решив да не пишувам повеке ама по овој резултат неможам да се воздржам На Барселона се смеевте поради нерешениот резултат ами на ова па јас што да кажам ам Толку од мене ајде чао-пријатно повеке среќа во иднина
Не дека сум фан на Сити, ама се радувам на победата зашто ич, ама ич не ги сакам Ѓаволите. Фудбалерите на Сити си играа со нив како со мали деца + на нивен терен. Не е среќа, појаки беа.
Tочно специфон,Фергусон за прв пат направи лоша комбинација.Го одмара Немања,Чичарито а ги става Еванс и Велбек кои се недораснати за да го носат црвениот дрес.Го вади Нани го остава Велбек.Ват д фак? средината ни е хаос.Не го игра Клеверли кој е најдобар во мементов во средина. Се надевам дека ова е само лош ден.
Пеналот и црвениот на Босингва според мене престрого досудени ама Дрогба поштено си заработи црвен. Тоа е тоа.... за мене нерешено би било премијата ама ту мач е со 2 играчи помалце.
Немој да бидеш присилена , БОРИ СЕ ДЕТЕ .... БОРИ СЕ УНИШТИ ГО ЗЛОТО И НАВИВАЈ ЗА АСТОН ВИЛА БОРИ СЕ ДЕТЕ БОРИ СЕ
Каков деееен ... Челзи пораз од Квинсите , тињите на судијата све по список ... гнида една мизерна . Педерана тешка . Моите покажаа КРАКТЕР со 9 играчи ти да имаш посед на топка 69 % тоа е . Пораз кој никој не го очекуваше , судење за трета македонска лига . Нит стартот беше толку јак од Луиз нит Дрогба. Имаше чист пенал над Лампард . Луиз беше буквално кренат во вис кога се изведуваше корнер . Тој негов по*сран критериум кој важеше само за гостите . Племо едно шугаво Ама затоа поразот на Гејчестер ... Душичкава ми се наполни Ги полнеа без милост . Леле мајко тешко е да се биде фан на Јунајтед денеска од градски ривал па дома , па 6 ауу ту мач ! Само берев гајле за Фергусон да не го трефне нешто бе греота . Како и да е педерски пораз за нас , испуштивме голема шанса за која ептен жалам ,за среќа не изгубивме најбитни играчи ок можеби Босингва но не е нешто што не може да се компензира . Одиме понатаму ... Бродот на Јунајтед тоне .
vendi не можеш од еден пораз да кажеш дека тони Јунајтед,колку за утеха изгубивме од Сити а вие од новодојденци а и од нас изгубивте.Така да нема потреба од ругање. Внимавај да не ви се врати.
Само што од вас изгубивме ако уопште може да се важи за Пораз со 2 офсајд гола Така да нерешено би му дошло . Втора работа што од старт ја зезнаа утакмицата опет со судијата , кај што невидлив пенал се свори од удар со тело . И минус чист недосуден пенал . Со 9 играчи да не примиш гол практично без напаѓач на гости и пак да доминираш тоа е за поздрав . Од друга страна вие сте актуелен Шамипион до вчера лидери на табела , ем дома , ем со полна сила , ем со класа играчи . Ем 6 ги примивте Ту мач
Денес гледав Манчестер Јунајтед-Манчестер Сити и мноооогу ме израдува победата на Сити..Јунајтед никогаш не ми биле при срце и ми беше мило што изгубија и тоа 1:6...Иначе сум за Барселона особено кога игра Виља
И Челзи и Манчестер се тапа тоа дека судиите се криви само се вадат колку да не биде дека не ги бива иначе длабоко во себе си знаат ситуацијата Астон Вила сите знаат дека ке освојат титулата ., незнам зашто тука проблеми има ....