Леле прво и последно ливче уплатено во Копачка е денешново. Па наместо Рома-Милан гг, тие Лече-Новара гг ми ја тупнале, дечко ми бил да уплати и касно приметил само типовите ги гледал Ај, Лече 18ти, Новара 19ти ќе биде ај Исто и Интер-Јувентус гг се чека Ваљда нема Лузерпул пак да ме заебат, па 2ка ве играв идиоти и подобро да испадне 2ка. А за Барса, кога најмалку очекуваш нерешено ќе заврши со тимот со кој најмалку очекуваш, еве јас сум им фан ама признавам така е. Реал на пр. со Сосиедад чиста 2.
Јас проверувам, ама он само типовите ги проверил АААААААА А за Копачка е познато дека прават доста грешки многу луѓе се жалат. Инаку јас во Спортлајф си уплаќам Спортлајф 4 лајф бејби
Да, да само спорт лајф му е мајката! Во златна копачка, преед пред некој саат, 500 мужи ватре, не гледаат нас жени и ни се смеат Амн добро, можда гледам фудбал и сакам да се кладам амн, не се ку*вам
Па сеа тамо све осамени мажи 30-50 год седат и дремат чекајки ги утакмиците ... кога ке влезе згодна девојка ...... тоа е ... Јас никад не сум начекал , можеби бидејки оцабајле околу 10 уплаќам .. пробај тогаш ... има околу 5-10 мажи и тоа повекето како мене уплаќаат и мрш надвор
^Хахаха ме потсети ја и другарка ми коа уплаќавме заедничко ливче у Спортлајф испоседнале внатре ја и викам ај да седнеме билтен да зееме на раат да ги напишеме убаво шифриве она бледо ме гледа у стил: абе ти будала си?! Хахаха! Стварно, дискриминацијата на жените се уште постои конкретно во кладилниците
неверувам дека вие женските сте дискриминирани туку само сеуште им е чудно кога ке видат женско внатре оти порано ретко која од женскиот пол играла спортска иначе мене ми е интересно и онака убаво коа ке видам женски како уплаќаат ливче или пак коа пишат па као се туфкаат хххххх
^Па во кој век сме бе Дип ништо више не е чудно ама да не забегаваме од темата Лузерпул 2:0, фала Богу. Ај да продолжи така.
па да станам окулу 10 ќе идам да ти кажам! Секој ден устај рано, вајда у сабота недела, барем саат поише и ај тоа, еден чика ми вика, дај да препишам утакмица, и онака, не ни чека да му договорам, што се мачам секако е недобитно Само да добијам, ќе видиш, ти Спојлер а може и ќе го најдам
јас сум била за манцестер јунајтед кога играсе кристиано р таму леле многу ми се допајгасе али он замина за реал сега сум 1 за манцестер а 2 за рела
Кооонечно и јас да фатам на спортска како ги погодив утакмициве со многу голови... Марсеј животот ми го скрати ухх одвај сврти утакмицава. Money money