Имаш право,Јунајтед е актуелен шампион со само еден пораз моментално и тоа во најсилната лига could you imagine? Титаник,кој се распага секогаш се врака во стил како вчера.Дури и во најслабата форма победија на Мерсисајд.
И тоа едвај со 1-0, браво за шампиониот, им се посреќи . Сречковци, ете тоа се за мене Јунајтед, кои на еден натпревар едвај 1 гол ќе дадат.
Дечки ај овака не за друго ама се ОФ топик Темава е Фудбалски Натпревари имате посебна тема за обложување ... slobodno-vreme/oblozuvanje-i-sportska-prognoza-t4433/ Да не ја изгуби смислата тука се гледа сеир , се коментираат натпревари и се пцујат играчи . Добронамерно ама вртам страни и последно време само за тоа обложување тапа е . И дај Боже сите да фатите ... Ајт поздрав
Е баш сакав и јас да кажам за тие оф-топиците за обложувањата и прогнозите.Стварно пишувајте ги во другата тема,овде се фалат и критикуват клубови. Друго што сакам да кажам е дека се изнервирав од судиите вчера .Па добро не личи на ништо на Реал нози да им кршат и да не се суди ништо,дури ни слободен удар а на Барса секое легнување на терен да им биде проследено со жолт или црвен картон за спротивната екипа.Но тоа е,иако разочарана малку од судењето сепак победивме и тоа е најважно .Ајде сега се чека дуелот со Лион,време е да ги смачкаме и на домашен терен .
Барем не е пораз,каква победа е таква е,ама битно не потона до дното. Нејсе,сите титули на срека се? Чекај,Аткинсон суди за нас како не се сетив порано
Џули навива за црвените Ѓаволи ... ама во италијански стил А јас денес навивам за Аталанта ... и тоа во лудски стил
Stoke C. ? - ? Newcastle U. Утакмицава ке биде интересна.... Многу ме мота да ја ставам у обложувалница 1у2 ама нема храброста во мене недозволува тоа .... али ке ја гледам на интернет да видам што ке биде.... којзнае дали ке има стрим за вакви ниски утакмици ... би требало да има хмм
За денес планирам да одиграм Jablonec - Teplice 2 често прават изненадувања, па ке ги пробам денес, а им треба победа Mersin - Genclerbirligi ГГпп (многу ја мислев, ама нека е ГГпп) Vålerenga - Fredrikstad 4+ Nantes - Lens 0-2 или Х-Х (сепак мислам дека ке заврши без гол) шизик на ризик... кај не отишле 30 денари а коефициентот е голем, добивката е околу 8000
Teplice си победи Mersin, за малку, се мислев со 2+пп, ама ГГпп подобро звучеше Vålerenga 3+ заврши, за еден гол Nantes 0-2, 1:0 на крај, Х на полувреме си испадна
И само некој нека каже дека Барса немала помош и дека Јунајтед секогаш бил фаворизиран од судиите. Што го мешам Јунајтед? Зошто овва е поздрав до сите што дрдорат за овој тим а не си гледаат во својот двор(зборам за приврзаниците на Барса кои велат дека сите имале помош а тие се најдобрите.)Жими моето дупе Со ваква игра никаде нема да стигнат.Цигани
Само ме интересира каде се сега оние кои ја подржуваат Барса да кажат нешто во своја одбрана а не само Реал ова Реал она.
Учат за колоквиум Уште со мечот со Челзи пред неколку години се виде дека имаат голема помош. А колку го мразам 2иот тим тогаш бев за нив а сега Барса дупло повеке ги мразам. Реал имал помош?Хаха Само нема вечно да е така,или па? Ги жалам фановите на Фарса...овај Барса де
За жал фановите нивни никогаш нема да си признаат нешто што е како ден јасно .А да свртам некои 50 страни назад и ке читам постови од типот Реал клуб со привилегии,Реал ги добил титулите поради генерал Франко а Барса бе??? Три натпревари по ред се влечат со пенали и црвени ,жити клубот жити .И ајде повеќе да не зборам пошто се едно исто кажувам. Делата на Барса и на судиите си зборуваат сами за себе.
Ма каква Барселона бре?!? УЕФАлона нека ги прекрстат, барем ќе им одговара името. Секоја утакмица пенал и цревен картон, абе ајде бегај таму го уништија фудбалот начисто. Ама мора бре некако овие Уефалонците да бидат први во група. На некоја наредна утакмица очекувам да им досудат пак пенал, да дадат и црвен, а може и два, а во случај да го промашат пеналот, да им дозволат и уште еден поправен да шутираат еб***.