Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Пааа Манчестер се фаворити ... кај судиите , во АНГЛИСКО првенство

Барса во Шпанија и ЛШ :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

Во Италија , пак се сите TEAMWORK и тамо сите се фаворити кај судиите :lol:

EDIT: освен HII Која не е активна сега , незнам кој друг е за Барса :lol: , неможете да ги зезате оти ги нема :rofl:

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Јипман дали си сигурен во ова што го напиша?Те молам прочитај уште еднаш.
    Жими мадињата на мојот вујко од америка.
    Кога тоа имале Јунајтед помош таква како Барса?Ајде немој те молам |(

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Е многу ги имаше кога беше суперкупот со Барса и Реал да ја величат Барса ама сега ги нема :^) .Одеднаш исчезнаа или се засрамија од својот "чесен" и "напатен" каталонски тим.

4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Pelikuna

да не спомнувам цели минати сезони кога беа досудувани пенали за манчестер да може да победи со 1-0 оти неможеа да дојдат до голот, или пак кога беа продолжувани од можни 3 мин 6-7 мин (како со манчестер сити кога заврши 4-3 на крајот оти Овен го даде голот у 97 а беше продолжено само 4 мин ...)
    или пак еден куп работи ме мрзи сеа да буричкам по интернет ..... али ке најдиме ....

Мината година .... екипа води 2-0 против манчестер , у рок од 10 мин 2-2 (2 пенала досудени за Манчестер... на крај 2-4 ...) ..

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Wooooooooooow е сега ме утепа.Да бе,им суделе пенали ама како тоа никој да не се сети за судењето против Јунајтед да кажеме кога беше со Челзи лани голот на Давид Луиз,таа сезона пред тоа со натпреварот со Челзи кога Мајк Дин судеше контроверзно голот на Дрогба од офсајд и пеналот?И потоа затоа тој беше испратен во друга лига а Челзи освои титула.Сите знаете да зборувате за помагањето на големите тимови ама никој не знае да каже како и тие биле оштетувани ;)7 минути?намали малку ]:)

6. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    И официјално прогласувам криза во Челзи !!!

Неорганизирани без тактика без идеја без пасеви ефектни , зицери промашуваат ... Квинсите поразот беше само увод во една КРИЗА почеток на еден лош период показетел дека нешто не е во ред !!!
    Треба да се смени нешто и тоа хитнооо !
    Пораз од Титаник од титаник брееее дома бееее :fubar: одбрана сирење , Игра тиња !

Гледам со Генк иста прича Генк бреее ќе ве пукам со Тенк . :devil:
    Лампард пред сама гол линија се сплетка . Немаат идеја немаат никаков план . Шејм он ју . Кој полов орган АВБ го ставаш Луиз да шутира пенал :fubar: . Торес за украс ли беше добро де не е најдобар во моментов ама толку да го навредиш . Срам да ти е !
    Не знам што да речам разочарува со играва Челзи .
    Жими Мата и Меирелеш и Рамирез остало моментално ТИЊААААА . :@

Pelicuna немој за Челзи жити Шрекот :!: Кога сме кај судиска помош најсвежо сечање
    Крај на муабетот !!!

Прикачени фајлови:

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ако,вадете се со слики вие само тоа ви останува :P ако се навратам назад ке има многу зборење ама ај.
    Зборот ми е дека сите зборуваа као демек другите се фаворизирани а Барса е најсилна.Еве видовме колку се силни.

А следен пат кога ке ги исмејувате другите екипи као јаоооо Титаник потона погледнете си го прво тимот за кој навивате па после во тугиот тим.

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Тоа 1 ги оштетат 5 им помогнат ....

Се извинувам не биле 7 мин биле 6 ....

и како што кажав иди на интернет и побарај ги утакмиците на Манчестер од минатите сезони....

види статистики на колку е продолжено , колку голови се офсајд против и за манчестер , колку прекршоци во напад , како и било какви во корист на манчестер...

Тука ми текна , утакмица еден од играчите на Манчестер му влага со карате стил на дрогба , пола саат лежи на земја и си добива жолт картон ... оти ако е црвен можат да изгубат ....

.....
    Можеш колку сакаш да збориш , ама статистиките не лажат :!: ...

ама џабе ке ми е постот бидејки нема и така и вака да го признаеш тоа .....

На JuLleE и vendiii им се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Значи сите титули на Јунајтед,сите победи се само заради судиите ако сфатив точно?Трагикомедија.Ако се водиме по статистиките тогаш Челзи не е ни пола Манчестер па се рамни со него :fubar:
    Не ми требат мене клипчиња и статистики јас знам дека овој клуб е успешен не заради судиите туку заради тоа што го прикажува на теренот.

За повреди ке зборуваме?Добро.Ланската повреда на Антонио Валенсија за малку ке му ја скршеа целата нога и постоеше шанси да ја изгуби тој си лежи а играчот не доби никаква казна.
    Хавиер Ернандез се врака на мечот против Стоук после потресот на мозокот играчи го шутираат и маваат а тој лежи на земјата.Каква казна добија?Никаква.

Да продолжам со фаворизирање?

Да...на ова се сетив.Сер Алекс Фергусон на секоја критика кон судијата добива казна 5 натпревари седење на трибините а исто и Кени Далглиш критикува но не добива казна.

Да одам понатаму?или да прекинам?

10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Да бре старото кога ќе извади реми па и пораз само тогаш мрчи . Што не беше фер да каже дека со оффсајд тепаа ? !
    Сликите и клиповите ти се ДОКАЗИ ти кажуваш јас Докажувам во тоа е разликата ;) .
    Сега се враќам на учење :tmi: останите ми со Здравје :geek: .

11. so4nti2u

so4nti2u Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    16
    Многу досаден натпревар одиграа Арсенал и Марсеј...... :yawn:
    Очекував мноооогу повеке од Арсенал, особено после некнашната победа против Челзи! Али добро, може се исцрпија и физички и психички....
    Може не почнаа со стандардната постава, ама треба да се учат да победуваат и без РвП(тоа да се одмара он понекогаш, а не да се повреди скраја да е пу пу пу) го можат тие тоа!
    Ремзи се изнапромаши два-трипати, од Парк очекував многу повеќе, и желба да се докаже дека ново дете е :D а и да има барем некоја поозбилна шанса. Не може нонстоп РвП да погодува, треба и другите да се потрудат! Али ок, бод си е бод, пак се први во група и големи шанси за во втора фаза.

Очекувам понатаму да се уиграат уште повеќе и новиве деца да се навикнат на играта на Арсенал, иииии... едвај чекам Џеки да се врати.... :)

За другите резултати: Милан разочара, Глумците на Фарса пак играа со човек повеќе и веќе ич ама ич не ми се интересни, браво за АПОЕЛ и Валенсија :clap: , Челзи......

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Па со слики ке можете поинаку не можете :rofl: Ај со лесно нека е

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Браво за Апоел :clap:

Изненадуваа секоја година .... се надевам ке стигнат во 1/16 финале :D ... и ке играат против Милан :rofl:

14. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Абе ајде,Боже ми опрости,што се десило со росоњериве? Пенали,офсајди,глупости? Не бев во можност да гледам,ама очигледно возбудлива утакмица.
    ...Има ли некој ватрен навијач на Милан,инфо за Касано? Што читам ова по фејсбуков дека починал!?

15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ја на Милан страната видов имал мозочен удар и дека се опоравува

не дека умрел ..... :^)

нека оздрави побрзо и нека се врати во првите редови на Милан

16. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Да,баш сега еве на фан странава објавија дека е всушност многу подобро..Фала Богу,кога прочитав Rip Cassano,душичкава ми се измести малце. Се надевам брзо ќе се среди.

17. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    Се опоравува Касано, подобро му било.. фала Богу

инаку колку ненормални суштества постојат, еден куп страни на фб се направени со надимак RIP Cassano ..

18. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Реал води 1-0 со гол на Кикица мој :inlove: :)

На Rozich и Pelikuna им се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И ке ми кажуват дека Реал ќе ме зафркнел на спортска,па не го знаат Реал тогаш :) бравооо срцки мои :clap: :)

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Чекај малку за Кикица,има ред :P

И Јунајтед води со голот на Валенсија,само јас не можам асален линк да најдам |(

Овен се повреди,ах бе Мајкл ич немаш срека :sweat: