Барса ќе тепа! Чао! Ливче имам алоу!Плус други коефициенти се у питање,за дупли добитак! Те чекајте да си прашам дали сум уште у игра и до кај е! Срамота е вака неинформирана!
Се моли Валенсија да не понижува до толку .... 7-0 Недостига Црвен за Милан .... ете по можност голманот оти 9ка има рејтинг ... неможе Барса нормален гол од него да даде не е ферски само пенал да се досуди за Барса дај барем уште некој црвен , жена ти после дома нема да ти даде и ке те изневерува со Сидорф Asshole
Се јавија фановите на Реал, кои едвај чекаат ваков момент да плукнат по Фарса. Поздрав до нив од мене.
Обично имам секогаш достоинство да им честитам победа на подобри противници. Ама овој пат не честитам педерска игра, игра со помош на судии, глупави прекршоци, фаули и глумење холивудско, па уште и ќе се караат зашто судијата досудил корнер. Море мрш Викторе ќорави сме ние милионските гледачи. А не дај боже втор жолт на Меси да досудите не не. Боатенг може да го убијат на терен ама Барселона противнападот нека си го доигра. А ако падне некој од Барселона одма свирка. Навистина ваква игра непрофесионална и смешна одамна не сум гледала. А површните навивачи кои гледаат само резултат ќе слават на победата. И слободно може да фураат тука приказни за добра ноќ како Барса имала добра игра. Hiii оди изгледај го вистински натпреварот уште еднаш и биди реална ако имаш малце фудбалско познавање. Не ти контрирам тебе или било кој друг навивач, само смешни сте кога сите имавме очи и гледавме смешки 90 минути. Не плачам се смејам како постои ваква непрофесионалност
офсајт беше додавајнето кон чави.. не го даде тој голот ок али сепак беше наменета топката за него.. знаменце кренато не видов .. Милан повторно оштетен
А па оној Бускетс моронон, што појма нема од фудбал, што нигде го нема, за глумење прв е. Само глуми дека нешто го боли, 5 минути лежеше на терен, не да го истераат надвор, нека лежи, само времето нека тече. МОРЕ МРШ. МИЛАН во Уште 50 пати да се родам, пак ќе ги сакам како никој друг тим. А Фарселона може сега еден квалитетен генгбенг со судијана.
До кога ќе ги обвинувате судиите за вашите порази? Меси си доби казна, бунењето на Виктор не беше прифатено. И да во право си вистински циркус.Овие од Милан како коњови се, се пред себе газат посебно Ибрахимович И дајте веке еднаш соберете се сите хејтери на Барселона и исплачете се заедно.Нема смисла веке на сите да им ја уништувате вечерта.
Ајде добро извини што ти расипуваме вечера, стварно извини мислам Ние тука 10тина луѓе сме без осет што пишавме на темава. А цел свет што ве вика Фарселона, што секој натпревар играте со холивудско глумење и што ве исмеваат го прават тоа од инат нели? Да. Ако веќе навиваш за нив биди спремна да ги сакаш и кога глумат и кога губат и кога победуваат. А не да цимолиш и да не знаеш да признаеш неферска игра. Тоа е доказ на површно гледање фудбал. Ајде убаво спиј и биди среќна бре 3 бода алоо. И да почастете го нешто судијата, ќе ви се најде и во друга прилика.
Ајде и склеротична излегов Кога тоа сум рекла дека не ги сакам те молам потсети ме. И човече цел свет ни се смеел жити сме Оф бре росоњерчиња и вас не ви е лесно. Ви велам да дојдете да ве почастам ке ви олесни ама вие инает не и не епа нека биде не.Ајде убаво спијте и сонувајте како победува Милан Спојлер После секој натпревар без разлика на резултат ферски сум подавала рака но вие немате срце са зо таа.Штета!
Ама па добро е што не беше натпревар во подоцна фаза. Ова да се случеше во полуфинале или финале ќе пукнев од мака. Не дека сега не ми е криво, ама ништо не е изгубено. Како и да е, јас сум горда на момциве, како играа секоја им чест. Боатенг кога почна да слави и мене ми идеше салто да направам. Али каков беше голот
Јас никогаш не сум кукала овде и сум повеќе наклонета кон Барса отколку кон Реал, ама оваа вечер ме остави без зборови. Им судат пенал, а се бунат зошто судијата им судел корнер . Вечерва Милан беа супер, додека гледав си велев како не уплатив, на ваква игра сигурно ќе тепат. Барса беа за жалење, за тим од ваков ранг, срамота е вака што играат. Горда сум на момциве, и после вечершната игра сериозно мислам дека Милан може да ја лапне и титулата. Страшни се! Форца Милан, и скудето и трофејот наши се
Наградите нека одат во рацете на најдобрите Инаку еве што рекол Ибрахимовиќ:"Одигравме многу добро против најдобрата екипа на светот. Беше тоа одличен натпревар."
Ова "најдобрата" по кој критериум се оценува? Не ми е јасно поради што Барселона заслужува да биде нарекувана најдобрата екипа . Океј,освоија Лига на Шампиони минатата година но добро знаеме на кој начин а освен тоа и други клубови имат освојувано Лига на Шампиони и тоа далеку повеќе пати од Барса. Поради играта ли? Јас искрено подосадна игра од онаа на Барса не можам да замислам па уште кога ќе го додадеме влечењето по терен и плачките. Но ајде да не ги потценувам многу.Со тешко срце морам да кажам дека се добра екипа но далеку од најдобра.
Па не знам јас таму прашај го Ибрахимовиќ.Или тој е лажго прва класа или таа е вистината трето нема. Еве уште една изјава Пеп:"Голема е честа да се совлада Милан на Сан Сиро." Мислите дека сите мачкаат очи
Баш планирав да му се јавам на Ибра овие денови па ќе искористам да го прашам . Шала на страна,па нормално дека ќе вика така он играеше за Барса ако не па. А Гуардиола после незаслужената победа нормално дека ќе мачка очи. Инаку Робињо не го ич сакам ама потполна вистина е тоа што го кажал.Браво Роби за ова .