Драга,навивач на Јувентус и да сака не може да биде пристрасен,стасаа до втора лига,се мкнеа со секакви тимови,пројдоа шуто и решето,али реално гледано колку што другите пропаднаа ко тимови толку Јуве се издигна,реално гледано =) И да додадам дека ми е многу мило што Манчестер испадна! х)
GGMU = Goodbye, Goodbye, Manchester United! xD Иначе, Динамо Загреб 1-7 Лион ќе биде под истрага. Не само што на Ајакс му беа поништени 2 регуларни гола против Реал (за да има полоша гол разлика од Лион, и со тоа да испадне), туку и играчите на Загреб во второто полувреме како да се влечеа на теренот, не трчаа по топката. Исто така, дефанзивецот на Д. Загреб, Домагој Вида, по натпреварот му намигнувал и му се смешкал на напаѓачот на Лион, Гомис, кој даде 4 гола. Премногу интересни „околности“ го опкружуваат овој натпревар, несомнено.
Не ви замерувам, логично е тој што губи, има право да се лути . И немојте муабетите дека не им било важно. Како да не, ич не им беше. Се уплашија тимовите оти лани Манчестар и финале играше . Туку јас не навивам за Шинтер и мило ќе ми биде да испаднат. Јас драга сум ти за Милан, и знаеш и кога губат знам да кажам не беа добри, заслужено. Милан лани ни во Лигата не играше бидејќи претходната година беа катастрофса. Исто и Челзи, периодов беа лоши, има такви периоди во клубовите, ама Манчестар се сметат за семоќни епа еве им сега, и мило ми е многу. Јуве беа во втора лига, ама зошто? Заради местење на натпревари, казнети беа. Добро е после неколку години се вратија во форма, мислам многу малку им требаше . Никако не ги потценувам како тим, ама знаеме зошто беа во втора лига .
Како се појавуваат хејтерите на Јунајтед секогаш кога губиме а кога победуваме ги нема никаде.Зборувајте колку сакате ама едно е сигурно...нема да ви се тресат гакичките кога вашите омилени тимови ке играат со Јунајтед.Сепак и на големите клубови се случува тоа исто како што Ливерпул неколку сезони игра ЛЕ и Интер лани кога јаде 5 парчиња од Шалке а беше актуелен првак
Реал Мадрид - единствен тим без пораз во Лигата на Шампионите и со само 2 примени гола . Радост или да? .Сепак еден е Реал Мадрид.
Вас слабо ве има кога губите, нас сеедно ни е кога не можеме да го смислиме Манчестер.. победувал, губел не го сакаме и готово зошто да не нема. Btw R.I.P Gaychester United
Смешни сте со тие имиња Гејчестер Мејчестер,признајте дека ви е кеиф ама жални сте.Наместо да го почитувате противникот вие давате уште една причина да веруваме дека сте искомплексирани од клубот.Слабо не има?уатафак?еве јас сум овде а и МацаЛов пишува ама другите фанови на Јунајтед не се толку активни а тоа не значи дека не нема.Вас ве нема кога победуваме
Ako беше Манчестер толку јак немаше да испадне. Признајте дека сега се слаби, порано беа далеку подобри од сега.
Молам? A зошто ти се лутиш за манчестер а и ти ги именуваш клубовите? Сакаш другите да се фер, а ти самата не си. Денес сум ја видела најјаката FAIL тетоважа, ау
од ова испаѓањево на Манчестер утеха наоѓам едино у тоа што сеа Фергусон би требало малце посериозно да се активира на трансфер пазарот. па доста беше веќе експериментирање со децава
Сериозно мислеш дека некој е искомплексиран од Манчестар? И не знам зошто на некој ќе му се тресеа гаќите ако играле со Манчестар, кога тие изгубија од Базел. Од Базел! Подобро што сега изгубија оти на вас ќе ви се тресеа гаќичките кога ќе играше Гајчестер против некој појак тим од Базел. Остај што изгубија, ама и од кого изгубија. Друго е да те елеминира тим кој е на твое ниво, а друго е тоа да го стори Базел. Ве боли тоа знам, се гледа по вашата реакција. Е боли, бидејќи мислевте дека сте страв и трепет, ама не сте. БАЗЕЛ ве исфрли .
Ама и вие фановиве од Манчестер мешате баби и жаби. Да, Манчестер газеше до пред некоја година. Да, беше страв и трепет во фудбалот, сите се молеа да не им се падне. Имаа одлична игра. Годинава се преслаби, значи ПРЕслаби. До Фергусон и неговото експериментирање ли е, криза ли е некоја, не знам, ама годинава не сте ич да се пофалите дека газите и дека се треси некој за да игра со вас. Базел само го потврди тоа. Мислам, и јас кога Милан не се во најдобра состојба ги критикувам. Ги сакам со цело срце, ама пак ги критикувам. Ама да кажував пред некоја година кога беа дупки невидени дека се страв и трепет и дека газат пред себе затоа што тоа го правеле пред некоја година од тогаш, не велев. Помирете се, топката е тркалезна, не може еден тим затоа што имал одлични сезони неколку по ред да трубите нон стоп дека е НАЈДОБАР. Не е. ^ За Милан е JuLlE!
Од претходните страни на темава има вакво пишување за тимот Гејчестер Мејчестер,не ме терај да ги барам не јас не се лутам ама сакам малку да се покаже почит кон клубот а не да фрчат фрази колку имале срека па конечно потфрлија.Можат најпрвин да гледаат за својот клуб а не за другите зошто и Интер можел да се најде на тоа место или Милан ама бидејки не можат да се радуваат на сопствени успеси ке се радуваат на туги неуспеси Кога веке се коментира мислам дека не се потребни коментарите јес испаднал клубот ама кога веке почнавме вака,немам ништо против да продолќам со пцовки. КОЈ НЕ ГО ПОЧИТУВА МОЈОТ КЛУБ НЕ ГО ПОЧИТУВАМ И ЈАС ПРОТИВНИЧКИОТ Зошто о зошто не би биле искомплексирани?Самите пцовки и дека се слаби дава до знаење дека не го почитувате клубот а противникот секогаш треба да се почитува. и после зошто сум викала Шинтер.Јунајтед испадна од Базел поради повредени играчи,поради лоша формација...дали вие луге го следевте натпреварот или само коментирате колку да имате коментар плус а останатите да ви даваат лајкови?Јунајтед испадна од Базел,Интер вице шампионот изгуби лани од Шалке и тоа со 5 гола, Да,испаднаа и што има овде трагично?се случува бе,фудбал е ова,лш кај што и Порто некогаш беше првак и Лидс Јунајтед беше Првак а сега е во којзнае која лига,а што да речиме за тоа?Или само за Јунајтед да се зборело? Јас признав дека очекувано испаднаа ама вие претеравте.На секоја страницА Јунајтед па Јунајтед,а ова не е тема за Јунајтед туку општо.Слаби сме сезонава тоа е вистина и како фан на Јунајтед признавам дека беше заслужено.еКСПЕРИМЕНТИ,ПОВРЕДИ,ФОРМАЦИИ сето тоа придонесе до елиминација.
ахам тнкс али ипак претпочитам да е тука за да ја подпрашам уште нешто ))) ајде малце реално сега... тоа што испаднаа не е затоа што се преслаби односно ради тоа што на почетокот на квалификациите играа многу опуштено со многу измени од првиот состав затоа пред да коментирате размислете малце што навистина реално се деси иначе далеку од манчестер дека се прејаки сезонава али ипак релано можеа да ги поминат групите да беа сериозни.. еден базел да али ете што направи и да не заборавиме еден шалке лани дека стигна до полуфинале и кои екипи ги исфрли еден шалке
Тебе интересно ти беше кога Милан не влезе во ЛШ пред некоја сезона? Кога Јуве беше во серија Б? Гледам редовно се смееш на поразите на Шинтер како што ги нарекуваш. Па со право и ние ќе се смееме и радуваме на тимот кој леташе во облаци и кој ниско се спушти зашто се прецени. Мислам што скокаш на секое мислење. Остај не ќе си се порадуваме секое чудо за 3 дена, мож и подобро што вака испаднавте ќе си играте Лига Европа мож ќе си ја освоите, а наспроти тоа ако испадневте во следното ништо не добивавте. И имај си едно мислење и следи си го ставот, не биди контрадикторна, за совет ова. Викаш Шинтер, неќеш да те викаат Гејнајтед. Се смееш на порази, неќеш да ти се смејат. Се радуваш на победи, а не сакаш луѓето да се радуваат на туѓи победи. Смири се, и уживај џабе реплицираш и џабе ти е, не сте најдобри, бевте, ќе бидете може пак. Никој не е најдобар континуирано. Вас проблемот ви е што бевте добри со сезони и сеа тешко ви е поразите да ги прифатите. Имам другарче за Манчестер е па не се лути што го зафркаваме, напротив си кажа дека ова го заслужуваат. И што да го зафркавам него кога си е реален? Ништо престанувам со дискусија. А со тебе е лесно, зашто и лесно се лутиш
Јас мислам дека сите треба да се соочите со вистината а тоа е дека Астон Вила се најдобар клуб у цела галаксија