неможам бре Катушка да не се нервирам... јас сум страствен љубител на фудбалот, 24 часа можам да гледам фудбал, и пратам све живо и диво од фудбал...а пошто Јуве ми е во крвта од мои 13 години иако Интер не му бил никогаш достоен нити ќе го стигне со титули, сепак го мразам зашто е дебилно глупав одвратен тиииииим...(страшна сум кога некого несакам,да не речам мразам )....а да и едвај чекам светско...со душа и срце...тогаш ме нема, не ме тргаш од пред телевизор па незнам што да е.... п.с
За светско да можам и јас да ги прескокнам останативе денови одвај го чекам. Се надевам дека нема да се разочарам, засега припремите добри се Еххх, да им кажеме душо на маживе да се откажат од фудбал, не ги бива веќе за тебе!
Јако беше вчера финалето Интер - Баерн. Искрено бев за Интер бидејќи ги сакам како тим,иако мислев дека Баерн ќе победат пошто ми делуваа по спремно.Честитки до навивачите на Интер .Исто така браво и за Мурињо кој по 45 години успеа да ги донесе Интер до оваа титула.Доколку престане да ги тренира и стане тренер на Рома ќе ми биде жал,меѓутоа што е тука е .
Welcome to the club Загорена за Јуве од мои 10 години Инаку за вчера... па досадно беше... ама се гледаше дека Интер ќе слави... со две шанси, два гола - и готово... ама ај, ќе се сеќаваат на ова долго време, нека им е... може ќе мора да чекаат за следната титула уште повеќе време Не дека бев за Баерн, ич не ги сакам Германците - ама кога веќе е финале во Лига на Шампиони - па нека биде финале со сите нишани! Не досадно трчање по топката...
Како е можно да не сум прокоментирала за натпреварот вчера Како и да е БРАВО ЗА ИНТЕР!! Најбољи сте!!
Vi blagodarama na site za cestitkite, Inter osvoi zasluzeno... sepak mislam deka po interesno ke bese finaleto pomegu BArcelona i Inter... iako sum navivac na inter, vakvo finale ne trebase da ima, nemase mnogu mnogu vozbuduvanja, a za toa najmnogu dade pridones Bayern koi nemaa nitu edna sansa, odnosno samo edna, a Inter imaa nekolku... no kako i da e, zasluzeno pobedivme... i mnogu sum srekna.... enca, iskreno ne ti se lutam poradi komentarite, koj gubi ima pravo da se luti, a Juve, epaa ke vi treba uste mnogu za da se osvezite od poremetenoto... zatoa nie ke slavime uste mnogu tituli... pozz i za site koi mi cestitaa...
Не се секирај хипи, ќе ги изделка како што ги изделка Интер. Туку се чудам кој ќе си го земе таму со себе од фудбалерите Инаку порано бев страстен обожавател на Реал Мадрид, ама како што почнаа се само звезди да собираат, изгубија од шмекот. Не бива па дека се најплатени фудбалери да се занесуваат сите групно, немаа квалитет. Ама Касиљас ќе си остане топ. А и топ во се додуша
^ Кате Јас пак прво навивав за нив пошо брат ми навиваше (мислев тоа наследно оди) После смртно се вљубив во Зидан (заради тоа и сум за Франција на светско ) Сега.... навивам за нив од навика
Одамна не сум пишала на темава, па малку со закаснување да им ја честитам шампионската титула на Интер ( кажав и порано дека не сум нивни навивач ама оваа год. навивав за нив заради Пандев ). Посебно ми беше мило на крај кога им го доделија пехарот кога Пандев излезе со мак.знаме на грбот Инаку, уште малку денови остануваат до светско, па еве да се освежиме со една навивачка песна http://www.youtube.com/watch?v=YI4sDx6SGwA
фудбал е една од работите кои ги мразам, органски не го поднасам. добро како може да ви биде интересно да гледате 22 будали што трчаат по една топка ?
сакам фудбал значи интересно ми е и сама да си направам пуканки, но и со друштво или дечко да седнам да си изгледам утакмица. светско гледам колку можам а и вака останатите првенства значи ако сум дома нели обично сабота недела е наменето за гледање на фудбал. љубител сум и не ми смета
Почнав да гледам фудбал кога Бекам играше за р мадрид(бев заљубена до уши во него) и навивав за нив, сега ми остана тоа и сеуште сум за реал........
Од фудбалските клубови ги сакам Интер и Манчестер Јунајтед.А сега на светско првенство сум за Аргентина
Obozavam fudbal, omileni timovi mi se Manchester United i Real Madrid Omilen fudbaler mi e CRISTIANO RONALDO i normalno na svetsko ili evropsko prvenstvo sum najgolem fan na Portugalija Sala na strana, stvarno pratam fudbal
па сега откако почна втората и повозбудлива сезона од Лигата на шампионите, ке има многу занимливи натпревари.Баш сега го гледам Арсенал-Барса и секако Барса води. Ме изненади вчера Милан мислев дека ке го победат Тотенхем ама тоа е фудбалот.