Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    неможам бре Катушка да не се нервирам...:@ јас сум страствен љубител на фудбалот, 24 часа можам да гледам фудбал, и пратам све живо и диво од фудбал...а пошто Јуве ми е во крвта од мои 13 години иако Интер не му бил никогаш достоен нити ќе го стигне со титули, сепак го мразам зашто е дебилно глупав одвратен тиииииим...(страшна сум кога некого несакам,да не речам мразам ):rofl:....а да и едвај чекам светско...со душа и срце...тогаш ме нема, не ме тргаш од пред телевизор па незнам што да е.... :rofl: :rofl:
    п.с :* :hug: :hug: :D

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    За светско да можам и јас да ги прескокнам останативе денови :) одвај го чекам. Се надевам дека нема да се разочарам, засега припремите добри се :?:
    Еххх, да им кажеме душо на маживе да се откажат од фудбал, не ги бива веќе ;) :lol:

:hug: за тебе!

3. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    ЕПА еве тема за вас две за вакви страсни навивачи како мене... :D
    slobodno-vreme/sp-2010-t1898/

4. GuitarHero

GuitarHero Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    5
    Јако беше вчера финалето Интер - Баерн. :) Искрено бев за Интер бидејќи ги сакам како тим,иако мислев дека Баерн ќе победат пошто ми делуваа по спремно.Честитки до навивачите на Интер :clap: .Исто така браво и за Мурињо кој по 45 години успеа да ги донесе Интер до оваа титула.Доколку престане да ги тренира и стане тренер на Рома ќе ми биде жал,меѓутоа што е тука е . 8)

5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.578
    Допаѓања:
    201.783

Welcome to the club ;) Загорена за Јуве од мои 10 години :rofl:

Инаку за вчера... па досадно беше... ама се гледаше дека Интер ќе слави... со две шанси, два гола - и готово... ама ај, ќе се сеќаваат на ова долго време, нека им е... може ќе мора да чекаат за следната титула уште повеќе време :rofl:

Не дека бев за Баерн, ич не ги сакам Германците - ама кога веќе е финале во Лига на Шампиони - па нека биде финале со сите нишани! Не досадно трчање по топката...

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Како е можно да не сум прокоментирала за натпреварот вчера :$
    Како и да е БРАВО ЗА ИНТЕР!! Најбољи сте!! :rock: :rock: :rock:

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Vi blagodarama na site za cestitkite, Inter osvoi zasluzeno... sepak mislam deka po interesno ke bese finaleto pomegu BArcelona i Inter... iako sum navivac na inter, vakvo finale ne trebase da ima, nemase mnogu mnogu vozbuduvanja, a za toa najmnogu dade pridones Bayern koi nemaa nitu edna sansa, odnosno samo edna, a Inter imaa nekolku... no kako i da e, zasluzeno pobedivme... i mnogu sum srekna....
    enca, iskreno ne ti se lutam poradi komentarite, koj gubi ima pravo da se luti, a Juve, epaa ke vi treba uste mnogu za da se osvezite od poremetenoto... zatoa nie ke slavime uste mnogu tituli... pozz i :* za site koi mi cestitaa...

8. C.Bradshaw

C.Bradshaw Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Сега, кога замина Мурињо,не верувам дека ке освојувате титули во иднина.

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ајде да видиме што ќе направи Мурињо од нас :)
    * обожавателка на Реал Мадрид

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Не се секирај хипи, ќе ги изделка како што ги изделка Интер. :D Туку се чудам кој ќе си го земе таму со себе од фудбалерите :?: :lol: Инаку порано бев страстен обожавател на Реал Мадрид, ама како што почнаа се само звезди да собираат, изгубија од шмекот. Не бива па дека се најплатени фудбалери да се занесуваат сите групно, немаа квалитет. Ама Касиљас ќе си остане топ. А и топ во се додуша :$ :lol:

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ :lol: :lol: Кате :)
    Јас пак прво навивав за нив пошо брат ми навиваше (мислев тоа наследно оди) :lol:
    После смртно се вљубив во Зидан :inlove: (заради тоа и сум за Франција на светско :inlove: )
    Сега.... навивам за нив од навика :lol:

12. LaRuz

LaRuz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    45
    i jas sum so tebe ne gi davam gjavolite GLORY GLORY :D ke im kazeme dogodina na site koj e koj

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Одамна не сум пишала на темава, па малку со закаснување да им ја честитам шампионската титула на Интер ( кажав и порано дека не сум нивни навивач ама оваа год. навивав за нив заради Пандев ). Посебно ми беше мило на крај кога им го доделија пехарот кога Пандев излезе со мак.знаме на грбот :) Инаку, уште малку денови остануваат до светско, па еве да се освежиме со една навивачка песна ;)

http://www.youtube.com/watch?v=YI4sDx6SGwA

14. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    фудбал е една од работите кои ги мразам, органски не го поднасам.
    добро како може да ви биде интересно да гледате 22 будали што трчаат по една топка ?

15. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    сакам фудбал значи интересно ми е и сама да си направам пуканки, но и со друштво или дечко да седнам да си изгледам утакмица. светско гледам колку можам а и вака останатите првенства значи ако сум дома нели обично сабота недела е наменето за гледање на фудбал. љубител сум и не ми смета :ninja: :ninja: :ninja:

16. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Почнав да гледам фудбал кога Бекам играше за р мадрид(бев заљубена до уши во него) и навивав за нив, сега ми остана тоа и сеуште сум за реал........

17. dmstojkovska

dmstojkovska Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    GLORY GLORY MAN UNITED SLEDNATA SEZONA TROFEJOT KE BIDE POVTORNO NAS !!!

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.699
    Допаѓања:
    8.767
    Од фудбалските клубови ги сакам Интер и Манчестер Јунајтед.А сега на светско првенство сум за Аргентина :)

19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Obozavam fudbal, omileni timovi mi se Manchester United i Real Madrid ;) Omilen fudbaler mi e CRISTIANO RONALDO :inlove: i normalno na svetsko ili evropsko prvenstvo sum najgolem fan na Portugalija :lol: Sala na strana, stvarno pratam fudbal :)

На Legadema му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Legadema

Legadema Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    490
    па сега откако почна втората и повозбудлива сезона од Лигата на шампионите, ке има многу занимливи натпревари.Баш сега го гледам Арсенал-Барса и секако Барса води. Ме изненади вчера Милан мислев дека ке го победат Тотенхем ама тоа е фудбалот.