кој кој треба да добие црвен ??? Ај вретете си го Пепе повторно во тие клиниките И манекенчето како ме насмеја хахаха
Незнам дали лошо сфативте ама јас ко што разбрав коментарот на Јипи беше кажан иронично или пак не Јипи демантирај ме ако грешам
До сега беа постигнати 2 гола во првата минута на едно El Clasico...Alonso за Real постигнал гол во 32 секунда во сезоната 1939-40, а Carrasco за Barcelona во сезоната 1987-88...голот на Benzema во 22 секунда е најбрзиот гол на едно El Clasico... Коментар од каталонците?
Да бидеме реални, Барса не глумат сега, ниту судиите судат во нивна корист. Бидете објективни. Трендафилке и двајацата тренери се да ги грабнеш и да бегаш
Не е време за иронии ама смешни се да признаам ама ова наликува на трагикомедија. Ајде Роналдо можеш ти повеке,верувам во тебе. Аха гратис гушкање...зборуваме за натпреварот
Хај биди барем реална и признај дека ова полувреме Реал доминираше. Освен голот на Санчес и претходно шутот на Меси, Барса немаше дуга шанса!
oo брате срце на место. Меси ме врати во нормала, иначе ќе изедев СЕ. :geek: Санчез погоди, ама без Меси, ништо брате. БАРСЕЛОНА.
Наште се манекени, признавам. Кој од кој посекси. АМА барем не глумат на тревата. Едит: Ахх бре Касиљас.
Ама вечерва не глумат! Реал доминираше во првото полувреме, беа подобри. Ај нека ви е честито автоголот . Каков и да е само гол да е. Ајде Реал, дај гол. И Барса. Уште голови треба да паѓаат .
Ел класико најсигурна комбинација за обложување GG & 3+ Боа иронија, сарказам во вакви фудбалски времиња најчесто се користи се обидувам да го предвидам мечот , викам црвен онај автогол дава чек сеа Мислам , мислам следно Роналдо дава гол со ножички
Е кога ја јавно ќе кажам дека Роналдо е дрво на овој натпревар, значи стравро е дрво! ЕДИТ - 1-3 Ако им е!
Остај сега ќе се помочат од среќа. Слабо второ полувреме, слабо. Овој Меси колку ме нервира, фале му еден пиштол да му разнесе тоа шупливиот мозок. Па, и да губеме, сепак сме пред нив.
Ако...Реал уживаше на почетокот неколку минути! Ете ви сега...тоа беше само почеток! Барсааа! А за Роналдо немам зборови....абе дрво..какви шанси пропушта!