Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.668
    Фудбалерите на Барса откако видоа дека веќе глумата не им проаѓа кај судиите, на тренинг наместо час по глума, почнале да одржуваат час по автоагресија што би требало нешто вака да изгледа. 8) :P

http://www.youtube.com/watch?v=UsEbf-o8 ... r_embedded

Така да ако во некој нареден натпревар го видите ова, да не се изненадите. Ова од од сигурни извори блиски до Владата :lol:

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.554
    Допаѓања:
    251.810
    Така е Јипи редно е Милан да ја земе титулата во ЛШ ;) .

Челзи не ги чепкајте, мора да тепат, Дрогба ќе даде гол.
    Сигурно :)

едит: Реков ќе тепат сините, само згрешив, Лампард го даде голот :D

3. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Ајдее падна вториот гол само не од Дрогба туку од Лампард :angel:

Туку ама агресивна играат овие од Сити :x Се живо и диво маваат пред себе.И црвен картон добија и пак со исто темпо продлжуваат :D

4. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Челзи по водството се повлекоа...
    Со играч повеќе...
    Кога Сити немаа никаква игра...
    ВТФ!? o.O

Ете зошто не ги сакам како клуб, тотално кукавичка тактика, наместо да се реши победникот, и со мирна глава да си чекаат крај.

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.554
    Допаѓања:
    251.810
    Браво Челзи :rock:
    Во трка е за титулата со минус 7 поени зад Сити.
    Премиер лигата е најтрактивна и најнеизвесна лига.
    Има повеќе тимови кои се во трка за титулата, додека Премиера, се знае или е Реал или е Барса.
    Досадно е.
    Калочото оваа година е исто неизвесно, ама се ми се чине дека Миалн пак ќе го грабне скудето.
    Не оти сум фан, ама така е :D .

6. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Аххх колку ми е мерак што Сити изгуби токму од Челзи, сега следуваат тешки натпревари особено за нова година кога во премиер лига е згуснато со натпревари, со оваа победа сигурно им се крена самодовербата на играчите.

7. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    :rofl: :rofl: :rofl:

Ги сефтисавме !!! :rock: ај што е победа ај што се качивме на трето , ама да наненесеш ПРВ ПОРАЗ на ШИТИ НЕПРОЦЕНЛИВО ! Тим кој е страв и трепет тим кој нема пораз , тим кој немилосрдно ги полнеше мрежите на големата 4 што го понижи големиот Манчестер , Астон Вила :wasntme: Тотенхем ]:) ми се наполни душичкава ај гејчестер ви направивме услуга па памтите па вратите :!:

Прикачени фајлови:

На Sephora, karina8 и JuLleE им се допаѓа ова.
  8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Леле, леле, леле што направивме луѓееееееееееееееееееее :D Многу и се радувам на победава, многууу :dance: ^_^

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.554
    Допаѓања:
    251.810
    Добро, се врати Челзи во форма, ќе биде интересно.
    На мене многу ми е мил тренерот, некоја мила фаца ми има, иако јас сеуште копнеам за Мурињо :wasntme:.
    Му прилегаше тимот :) .

Јас тука сум единствена изгледа која навива за два тима, добро сега се знае дека Милан е прв, во срцето ми е :l: , ама па и Челзи си ги сакам :) .
    Не бива да не навиваш за тим од Премиер лигата, сепак според мене тоа е најдобрата лига ;) .

Кога играт Милан и Челзи, навивам за Милан, да си се изјаснам :!: .

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Се надевам дека ќе биде така ;) :) .

Инаку можно е Робин Ван Перси да премине во Реал.
    Јас би сакала :) .

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Не, користев сарказам

Барса све ќе освојат сезонава :D

12. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Епа јас не користев сарказам ;) .

И гризни си го јазикот.Не даваме ништо на Барса :) .

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Венди не си единствена што навива за 2 тима јас навивам за 3, мас о менос. :D
    Челзи ис ин д таун бичис, а овој Јипман невиден гомнојадец е бре, што ти згреши толку Торес, женцка да не ти зема, не знам што е. :rofl:

Инаку Роси, како што се вика, секој има свој став на размислување.
    Иако навивав за Милан пред 6 години, не е веќе така. Додуша тогаш гледав играч-тим навивање, но после уткамицата со Ливерпул се имав разочарано. Така да, ДА ИГРАЧИТЕ МИ СЕ АНТИПАТИЧНИ, И СЕГА МИ СЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ АНТИПАТИЧНИ ЗАТОА ШТО ПЕАТ ТАКВА ГЛУПА ПЕСНА! Значи на мене ми е глупа, и имам право да си кажам тоа што мислам.
    А и споредбава ми е малце штура со Пандев и мак. народна песна.
    Сигурно „Сношти сакав да ти дојдам“ не се споредува со Аu se ti pego или како и да се вика песнава.
    :)

14. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе на мене пред малку ми текна дека таа португалската песна што ја бамкаат била уствари онаа на која Роналдо и Марсело играа кога го прославуваа голот против Малага :) .

Срцки :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=lRpEfSR6V-8

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Е да, истата е.
    Баш кај Боа коа го видов потписот, одма ми светна на песната. Као нели португалско-бразилско подрачје. И да, не ми беше лагодно, пошто не ја поднесувам песната, а навивам за Реал. |(

Така да, ова не е единствената причина зошто Милан не ги обичам Роси.
    Мислам нема љутиш, секој си има свој тим на срце. ;)

16. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.554
    Допаѓања:
    251.810
    Не е Венди, јас сум ;) .

Јас не знам зошто ти се одвратни кога се слатки и интересни и нема никаква врска што пеат бразилска песна.
    Па и нашите песни што ги пее Пандев може на нив им се смешни.
    Јас не знам како тимот за кој си навивала може да ти стане одвратен заради песна или заради пораз.
    Навивач навива за тимот дури и кога губат последоватолно, кога имаат тапа сезона.
    Впрочем јас не знам кој тим не е имал такви моменти.
    Милан, остај ти финалето кога го изгуби од Ливерпул, а водеше со 3-0 ама не мината али претходната сезона беа катастрофа, ни во ЛШ не се пласираа. И? Требаше да се откажаме од него?
    Затоа убаво се вели за секој друг тим се навива, ама Милан се сака :l: .
    И така е.

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886

Прво и основно, никогаш не сум кажала дека ми се одвратни. За човек да кажам дека ми е одвратен, треба многу да ми згреши. А не па некој тим дека ми е одвратен. Дури ни за Барса немам кажано дека ми се одвратни, не па тим за кој сум навивала некогаш ;)
    Второ, нигде не кажав дека ради поразот од Ливерпул не навивам веќе за нив, туку кажав дека во тој период се откажав од нив. Зашто? Затоа што Креспо кој воедно даде два гола на тоа финале, ми беше љубимец. После отиде во Челзи и затоа се откажав од Милан. Пошто навивав кај што оди Креспо да игра.
    И сега ваљда е јасно што и како сум имала њух, во 7мо одделение.
    И пак ќе кажам не иде споредбава со песна што ќе испеел Пандев.
    Мислам песнава на повеќе луѓе не им се допаѓа, отколку им се допаѓа. Највеќе Македонци коментираат и ја пуштаат песнава на јутјуб, и највеќе кај нас се дигна толкава фама околу песнава. Сигурно Пандев запеал, па нигде не пуштиле на јутјуб кај пее наша песна, и коментари „уаааааааа“.
    Мислам, кој муабет.

18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.554
    Допаѓања:
    251.810
    Ок е Лил, секој за кого сака може да навива, негово право нели ;) .

Јас реков дека ми се слатки, посебно Пато, кој го обожавам. Ама штета нели, зет му е на Берлускони, со ќерка му оде :lol: .

Инаку еден ден кога ќе имам ќерка ќе се вика Мила ;) .
    Ете така 8) .

Се мислам фан на Реал како би си ја крстила ќерка си? Реалка :D ?
    Или на Барселона - Барселонка :rofl: ?

19. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Бланка би ја крстила :lol: .

И гледаш почне да навива за Барселона,е тогаш тешко на мене :) .

На LilBaby и BoaVista им се допаѓа ова.
  20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јас ќе имам два сина АЦе и Милан :D

А доволно е кучето што ми се вика Ricky - Ricardo ( Ricardo Izecson dos Santos Leite KAKA ;) )

Нема врска секој си одбира тим како сака, јас на времето како мала почнав калчо да гледам со братучетми кој беше за Интер, но потоа си почнав да навивам за Милан со посебен акцент годината кога изгубија од Ливерпул, затоа реваншот го славев со цела душа, плачев како ненормална на таа победа. За жал мене омилениот ми отиде во еден неомилен тим Реал, но ни процент помалку не навивав помалку за нив. Единствно срце ми се кинеше што мојот Кака си отиде, а посебно таа година си се пензионира и Малдини и тоа ме болеше уште повеќе. И Пирло си отиде. И Гатузо не е најдобро со здравје, а да не зборам на времето Шева кога си отиде и тоа болеше. Ама тоа е генерациите и фудбалерите си се менуваат, но вистински фан е оној кој навива за својот тим и во добро и во зло! Не велам дека ми било лесно кога ги испраќав моите омилени фудбалери во други тимови, сум плачела, за Кака липав дома татко ми дојде да ме теши :$ но сепак тоа е фудбалот, тоа кај нив е слично кога ние си заминуваме од една работа со прекрасни колеги и одиме во друга фирма за повеќе пари но среќа за нас никој не навива. Навивачот треба да ги преброди тие моменти и ние навиваме за фудбалски тим, не за фудбалери. Иако има девојки кои навиваат за фудбалер или такви кои секоја година менуваат тим. Но тоа се квази навивачи. А има и девојки кои навиваат за тим а сеуште не научија кои се правилата, што е фудбал или недај боже офсајд да ги прашаш што е :D

Инаку јас не гледав Реал-Барса од оправдани причини, гледав хајлајтс и морам да кажам Барса заслужено си победи, без дискусија, честитки ;)

На miljkovic, LilBaby, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.