Баш заради ова Реал Мадрид ми се одвратни и одбивни до бескрај и назад . Зошто не се големи ни во поразот ни во победата own: ваква за ваквите ... ВИДЕО: Поразот боли... Сите знаеме колку Реал Мадрид сакаше да ја победи Барса во големото Ел Класико, но поразот не е причина за Марсело да не подаде рака на Пике. http://www.youtube.com/watch?v=UU7oKVqV ... r_embedded И како сега ќе го оправдате фанови на Реал Мадрид ... ? Тапа сте крај на муабетот !!!
Венди дај смири си ги страстите! Ако ти се одвратни не ги гледај, не пишувај за нив, зошто најискрено ама НАПНА! И што ти е чудно што не се ракувале? Ни Гвардиола не се поздрави со Мурињо после победата во купот и што сега, реферати ќе пишуваме и ќе седнеме да плачеме што не се ракувале?!? Или пак на Марсело да му се даде суспензија од 3 месеци за неракување со Пике Дај те молам, пошто гледам уживаш во тоа, најди ми некое клипче за играч на Реал како си го чепка носот или брка во г*з, за да имаш причина плус да ги мразиш и да ти се одбивни. Си заборавила да го постираш клипчето во кое Кака со топката удира во глава играч на Барса. Да, да, ударот не е случаен, туку намерно, зошто изгубија. Ц цццццц значи што ти прави овој Реал еј. Успеа и Кака да го расипе и да го направи ист како останатите И да, сфативме дека не ги сакаш Реал и Манчестер, но мора во секој пост да не потсетуваш ОН ТОПИК - Реал победи 2-0 на натпревар во купот
^^ Го постирав зошто ем ми се сака ем ми се може Во недостиг на реплика во контекст на темата и муабетот почна 4554556 муабет . И не знам што се провоцираш кога јас не те посочив не си го сваќај толку лично . Ако те напнуваат постовите кои покажуваат колку Реал знае да биде глуп туп и мизерен едноставно а лесно СКРОЛАЈ Никого не ни планирам да разубедувам јас воопшто не се лутам ако постира некој за Челзи во негативна конотација . Ама нема материјал за нив . Ствараш тензија скрос непотребно темава затоа е . За коментари , ремет , па и провокација која ќе одржи ниво а не да се префрли на препукување па и на лична основа . Да ги мразам и никој жив не може да ми забрани да постирам ствари повразни за нив и најмалку ми е битно дали некој се напнувал или провоцирал . Се надевам сеа ти се подразјасни
Венди бе што ти направил Реал Мадрид па толку да го мразиш? Јас ни Барселона не ја толку мразам како ти Реал а притоа навиваш за Челзи .А да не зборам за тоа дека како верен навивач на Челзи ми е несфатливо како можеш да ја сакаш Барселона но ајде да не се мешам,твое си е . Туку да си кажам колку се радувам што Реал победи во купот.Се надевам дека ова ќе им ја врати самодовербата и дека и против Севиља во сабота ќе одиграат како што треба.
Челзи го продава Торес за 20 мил. после толку дадени голови , време е да се исели човекот ... кој ќе биде следниот клуб кој ќе впише на ремет листата
Јас,јас ке го купам.Ке ви ја напишам после мојата жиро сметка каде може да донирате. http://www.chelseafc.mk/index.php?optio ... Itemid=250 оф еве подетално Ептен ми е жал, но кога не си седеше мирен на газот сега нека се репка... Кој знае дали ќе игра толку добро во некој друг клуб како што играше во Ливерпул.Ах сакам повторно да го гледам во тој црвен дрес
Со тешко срце ја честитам победата на Барселона.Дали глума или не заслужено победија.Сите се виновни за пропуштените шанси не само Кристиано Роналдо.Примера никогаш не ми била интересна за гледање од причина затоа што само две екипи се борат за титула. Сакам да се заблагодарамм на Челзи и услугата против Сити ке ви вратиме за второ место зошто првото ке биде наше Уште да кикснат со Арсенал и сме први а потоа доага боксинг деј.Моментите кога Јунајтед е несопирлив но доагаат тешки денови за клубот. Дарен Флечер се одалечува од фудбалот,Немања Видич ке паузира една година Рафаел Да Силва близнакот е повреден исто и Чичарито и Клеверли се надевам дека Фергусон ке најде решение за овие проблеми а и се спомнува дека Красик ке дојде на позајмица.
Пеликуна кај вас ептен работата не чинела бе . Руни не е во форма , еден куп повредени вака ни Чак Норис не ве оправа ... Инаку за Торес ептен ми е жал знам дека е дрво ама ич не ми се продава . Позајмица да трансфер НЕ ! Инаку ќе почнам да го сакам човечево знаело што е добро
а да му дадам јас црвен картон па он да се изгуби од светот на фудбалот и да почне да се занимава со барбики м?
Остај,згора на тоа и Димитар Бербатов е повреден а и Овен а Руни во нападот сам не може Велбек не може да ги замени бидејки се уште му треба искуство а Гибсон е дрво кога игра игра ама некогаш е само сметало во тимот. За Торес не треба да ти е жал.Џабе го купивте ама Абрамович секогаш лупа пари за безвезе.Не е финтата да е звучно име а да не се снајде во тимот.Кога ние го зедовме Чичарито а вие Торес сите ни се смееја ама се виде кој повеке се покажа.Нека го таму ич не жалете,радувај се што го продадовте,ама гледајте и Дрогба да не ви замине по стапките на Анелка во Шангај.
Кака: Одиме во Севиља за да се вратиме на врвот http://supersport.com.mk/fudbal/shpanij ... e-na-vrvot
Јас читав дека информацијата во медиумите ја пласирал весник кој не го сака Челзи како тим, па често пишувал и неточни работи, така да не е сеуште официјално ова за Торес.
^ Мене стварно не ми е јасно што планира АВБ значи Дрогба си оди нажалост решено и одлучено е само не се знае каде . Одбил транфер во Милан најверојатно оди во Катар или Анжи Ето го викал натаму. Анелка во Кина , Стариџ останува а фала богу не може сам . Мата не е напаѓач ротира АБВ со него ама не може секогаш напред да игра . Тогаш ? ! Ако не се земе Пато не ми е јасно што се планира . Една повреда на Стариџ отидовме . Пато е најизвесен зошто Тевез го сака Милан , а нас ни одговара некој како Пато . Нејмар иде не иде ми скисна не мора да иде сакам нејќам мрш бе ! . Или 5 за 2 како за Торес што беше ќе потпише некој познат или ќе соберат некој понепознат ама само со Стариџ не се може јасно е ... Ајде да ги шитнеме и Калу , Фереира , Малуда и се ќе биде во ред . И конечно одат напред Македончињава Македонското чудо од дете потпиша за Хувентуд Македонското чудо од дете, Ненад Димитријевиќ ги импресионираше челниците на шпанскиот тим Хувентуд кои веднаш му понудија четиригодишен договор. 13-годишниот Димитриевиќ минатата недела на покана на Хувентуд играше на силен кошаркарски турнир за играчи до 14 години, каде ги импресионира челниците на шпанскиот клуб. „Од Хувентуд беа презадоволни од настапот на Нено на турнирот. Скаутите на овој тим го следат подолго време и минатата седмица можеа на лице место да се уверат во неговите квалитети, по што веднаш побараа тој да остане во Шпанија. По кратки консултации, решивме дека е подобро тој да остане во Скопје за да заврши основно образование, па потоа ќе продолжи во една од најдобрите европски приватни школи“, вели таткото на Ненад, Саша Димитријевиќ. Младиот Димитријевиќ на Хувентуд ќе му се приклучи од септември следната година, а тој е првиот македонски талент кој на оваа возраст прави трансфер надвор од Македонија.
Каков Пато во Челзи, мислам дека Берлускони нема да го пуште, па зат му е, со ќерка му оде. Нема шанси, нека си седе таму, ќе се молам да не отиде. Кака, а сега и Пато? Не, не и не! Јас сум фан на страната на Милан што е на фб па секојдневно читам вести, само шпекулации е дека Пато ќе го продаваат. До скоро беше повреден и уште не е во форма, па италјанските весници пишуваат за можен трансфер, но не и клубот.
Пато не го даваат , бидејќи 90% од Миланезите го сакаат и ќе се откажат ако го видат да си иде Али Тевез ако дојде во Милан би било супер ... во Милан кој проблематичен дошол одма го средиле Нешто како Dog wisperer .. немирно куче одма слуша све Само Милан се Football wisperer , кој дојде ... како вистински човек ќе си пројде