Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фудбалски натпревари

Дискусија во 'Спорт' започната од free, 16 март 2010.

1. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Баш заради ова Реал Мадрид ми се одвратни и одбивни до бескрај и назад . Зошто не се големи ни во поразот ни во победата :Down: ваква за ваквите ...

ВИДЕО: Поразот боли...

Сите знаеме колку Реал Мадрид сакаше да ја победи Барса во големото Ел Класико, но поразот не е причина за Марсело да не подаде рака на Пике.

http://www.youtube.com/watch?v=UU7oKVqV ... r_embedded

И како сега ќе го оправдате фанови на Реал Мадрид ... ? Тапа сте крај на муабетот !!!

2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.667
    Венди дај смири си ги страстите!
    Ако ти се одвратни не ги гледај, не пишувај за нив, зошто најискрено ама НАПНА!
    И што ти е чудно што не се ракувале? Ни Гвардиола не се поздрави со Мурињо после победата во купот и што сега, реферати ќе пишуваме и ќе седнеме да плачеме што не се ракувале?!? Или пак на Марсело да му се даде суспензија од 3 месеци за неракување со Пике |(
    Дај те молам, пошто гледам уживаш во тоа, најди ми некое клипче за играч на Реал како си го чепка носот или брка во г*з, за да имаш причина плус да ги мразиш и да ти се одбивни.
    Си заборавила да го постираш клипчето во кое Кака со топката удира во глава играч на Барса. Да, да, ударот не е случаен, туку намерно, зошто изгубија. Ц цццццц значи што ти прави овој Реал еј. Успеа и Кака да го расипе и да го направи ист како останатите :x
    И да, сфативме дека не ги сакаш Реал и Манчестер, но мора во секој пост да не потсетуваш ;)

ОН ТОПИК - Реал победи 2-0 на натпревар во купот :clap:

На House95, LilBaby, starbucks и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    ^^

Го постирав зошто ем ми се сака ем ми се може :)

Во недостиг на реплика во контекст на темата и муабетот почна 4554556 муабет .
    И не знам што се провоцираш кога јас не те посочив не си го сваќај толку лично :D . Ако те напнуваат постовите кои покажуваат колку Реал знае да биде глуп туп и мизерен едноставно а лесно ;) СКРОЛАЈ Никого не ни планирам да разубедувам јас воопшто не се лутам ако постира некој за Челзи во негативна конотација . Ама нема материјал за нив . Ствараш тензија скрос непотребно темава затоа е . За коментари , ремет , па и провокација која ќе одржи ниво ;) а не да се префрли на препукување па и на лична основа . Да ги мразам и никој жив не може да ми забрани да постирам ствари повразни за нив и најмалку ми е битно дали некој се напнувал или провоцирал .

Се надевам сеа ти се подразјасни :)

4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.667
    :up: :up: :up:

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Венди бе што ти направил Реал Мадрид па толку да го мразиш? :lol:
    Јас ни Барселона не ја толку мразам како ти Реал а притоа навиваш за Челзи :) .А да не зборам за тоа дека како верен навивач на Челзи ми е несфатливо како можеш да ја сакаш Барселона но ајде да не се мешам,твое си е ;) .

Туку да си кажам колку се радувам што Реал победи во купот.Се надевам дека ова ќе им ја врати самодовербата и дека и против Севиља во сабота ќе одиграат како што треба.

6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Челзи го продава Торес за 20 мил.

после толку дадени голови , време е да се исели човекот ...

кој ќе биде следниот клуб кој ќе впише на ремет листата :^)

7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Јас,јас ке го купам.Ке ви ја напишам после мојата жиро сметка каде може да донирате.

http://www.chelseafc.mk/index.php?optio ... Itemid=250 оф еве подетално :(

Ептен ми е жал, но кога не си седеше мирен на газот сега нека се репка... :@
    Кој знае дали ќе игра толку добро во некој друг клуб како што играше во Ливерпул.Ах сакам повторно да го гледам во тој црвен дрес :worried:

8. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Со тешко срце ја честитам победата на Барселона.Дали глума или не заслужено победија.Сите се виновни за пропуштените шанси не само Кристиано Роналдо.Примера никогаш не ми била интересна за гледање од причина затоа што само две екипи се борат за титула.
    Сакам да се заблагодарамм на Челзи и услугата против Сити :D ке ви вратиме за второ место зошто првото ке биде наше :P
    Уште да кикснат со Арсенал и сме први а потоа доага боксинг деј.Моментите кога Јунајтед е несопирлив но доагаат тешки денови за клубот.
    Дарен Флечер се одалечува од фудбалот,Немања Видич ке паузира една година ;( Рафаел Да Силва близнакот е повреден исто и Чичарито и Клеверли :( се надевам дека Фергусон ке најде решение за овие проблеми а и се спомнува дека Красик ке дојде на позајмица.

9. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Пеликуна кај вас ептен работата не чинела бе :tmi: . Руни не е во форма , еден куп повредени вака ни Чак Норис не ве оправа ...

Инаку за Торес ептен ми е жал :( знам дека е дрво ама ич не ми се продава . Позајмица да трансфер НЕ !

Инаку :tmi: :D
    ќе почнам да го сакам човечево знаело што е добро :wasntme:

Прикачени фајлови:

10. Donatella

Donatella Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    14
    ^^^Ајт бе дајте му таму некое црвено дрес4е - ми го брука клубот :devil: :envy:

11. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    а да му дадам јас црвен картон па он да се изгуби од светот на фудбалот и да почне да се занимава со барбики м? :rofl:

На Donatella, starbucks и Pelikuna им се допаѓа ова.
  12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Остај,згора на тоа и Димитар Бербатов е повреден а и Овен а Руни во нападот сам не може :doh: Велбек не може да ги замени бидејки се уште му треба искуство а Гибсон е дрво :| кога игра игра ама некогаш е само сметало во тимот.

За Торес не треба да ти е жал.Џабе го купивте ама Абрамович секогаш лупа пари за безвезе.Не е финтата да е звучно име а да не се снајде во тимот.Кога ние го зедовме Чичарито а вие Торес сите ни се смееја ама се виде кој повеке се покажа.Нека го таму ич не жалете,радувај се што го продадовте,ама гледајте и Дрогба да не ви замине по стапките на Анелка во Шангај.

На vendiii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Гарант оваа е фотошоп.Го местат детето :rofl:

15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.806
    Јас читав дека информацијата во медиумите ја пласирал весник кој не го сака Челзи како тим, па често пишувал и неточни работи, така да не е сеуште официјално ова за Торес.

16. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    ^

Мене стварно не ми е јасно што планира АВБ значи Дрогба си оди нажалост решено и одлучено е само не се знае каде . Одбил транфер во Милан најверојатно оди во Катар или Анжи Ето го викал натаму. Анелка во Кина , Стариџ останува а фала богу не може сам . Мата не е напаѓач ротира АБВ со него ама не може секогаш напред да игра . Тогаш ? !

Ако не се земе Пато не ми е јасно што се планира . Една повреда на Стариџ отидовме :x .
    Пато е најизвесен зошто Тевез го сака Милан , а нас ни одговара некој како Пато . Нејмар иде не иде ми скисна не мора да иде :@ сакам нејќам мрш бе ! :devil: . Или 5 за 2 како за Торес што беше ќе потпише некој познат или ќе соберат некој понепознат ама само со Стариџ не се може јасно е ...
    Ајде да ги шитнеме и Калу , Фереира , Малуда и се ќе биде во ред :D .

И конечно одат напред Македончињава :clap:

Македонското чудо од дете потпиша за Хувентуд

Македонското чудо од дете, Ненад Димитријевиќ ги импресионираше челниците на шпанскиот тим Хувентуд кои веднаш му понудија четиригодишен договор.

13-годишниот Димитриевиќ минатата недела на покана на Хувентуд играше на силен кошаркарски турнир за играчи до 14 години, каде ги импресионира челниците на шпанскиот клуб.

„Од Хувентуд беа презадоволни од настапот на Нено на турнирот. Скаутите на овој тим го следат подолго време и минатата седмица можеа на лице место да се уверат во неговите квалитети, по што веднаш побараа тој да остане во Шпанија. По кратки консултации, решивме дека е подобро тој да остане во Скопје за да заврши основно образование, па потоа ќе продолжи во една од најдобрите европски приватни школи“, вели таткото на Ненад, Саша Димитријевиќ.

Младиот Димитријевиќ на Хувентуд ќе му се приклучи од септември следната година, а тој е првиот македонски талент кој на оваа возраст прави трансфер надвор од Македонија.

Прикачени фајлови:

• 14.12neno1.jpg
      14.12neno1.jpg
      Големина на фајлот:
      41,7 KB
      Прегледи:
      99
  17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.806
    Каков Пато во Челзи, мислам дека Берлускони нема да го пуште, па зат му е, со ќерка му оде.
    Нема шанси, нека си седе таму, ќе се молам да не отиде.
    Кака, а сега и Пато?
    Не, не и не!

Јас сум фан на страната на Милан што е на фб па секојдневно читам вести, само шпекулации е дека Пато ќе го продаваат.
    До скоро беше повреден и уште не е во форма, па италјанските весници пишуваат за можен трансфер, но не и клубот.

18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Пато не го даваат , бидејќи 90% од Миланезите го сакаат и ќе се откажат ако го видат да си иде

Али Тевез ако дојде во Милан би било супер ... во Милан кој проблематичен дошол одма го средиле

Нешто како Dog wisperer .. немирно куче одма слуша све

Само Милан се Football wisperer , кој дојде ... како вистински човек ќе си пројде

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.552
    Допаѓања:
    251.806
    Јипи за кого навиваш ти?

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол