Не мислам ништо туку искрена сум...Ако не било вистина зошто Базел не поткренат жалба?Зошто седат мирни?Да беше така и уште пред 4-5 години кога испаднаа од групите не ги вратија со таков изговор?Не не .Знам дека и Челзи имаше некое време забрабна заради трансфери ама си ја платија оштетата и им се намали казната Ватевр не сакам да се вратат назад во ЛШ зошто ако ни се повредат уште играчи и збогум титуло во Англија
Здраво. Јас го повикувам Јипи, да поразговараме за фудбалскиот натпревар помеѓу Астон Вила и Ливерпул. Јипи!? ПС. Уште една победа на срцкастиот ми Интер!
Реал уште еднаш покажа како треба да се игра. Одличен натпревар. А уште поодличен Кристијано Роналдо.
Да се надеваме дека нема да отсуствува долго . http://24fudbal.com.mk/vesti/1214/serhi ... dnata-loza
Досега 3-0 за Реал во Копа дел Реј. Vamos,vamos против таков тим треба повеќе голови да летаат . Едит: 4-1 Едит: Краен резултат 5-1 .
Хахахахааха Чичко заебан Милан си водат 0-1 како и обично и на крај 0-2? , ајде да бидеме први на табела Утре таман Удинезе Јуве нерешено и толку . Реал пак се силат на слабите овој пат Ponferradina , првпат слушам дека постои овој клуб ... па уште и дава гол на среде Мадрид.... Пак иста приказна за Реал , ќе тепаат против севиња 6-2 против овој против оној 5-0 и на крај кај Барса ќе изгубат и отиде ла лига за нив... Доста со тоа Дежа ву... Искрено иако мрчам за Реал (законот за право на мрчаторите ми дозволува) сепак сакам да освојат Ла лига оти е досадно само Барса 3-5 год по ред да си фаќа.... али само ла лига , не ЛШ Баерн како по обичај си газат. утре идам ливќе да ставам , кој сака да ми се придружи од 9-11 часот суштеството јипи уплаќа ливче у златна копачка И највероватно ќе фати ливќе утре
Јипи бе па .Не се ние силиме ни на појаки ни на послаби,едноставно такви сме си јаки .За дали ќе губиме од Барса или не не зборувам предвреме но јас се надевам дека нема,редно време е да им ги прекинеме победите на каталонците. И Ла Лига и Лига на Шампиони ќе освоиме и Копа дел Реј исто .
Oзбилно само Барселона освојува Ла Лига последниве неколку години,мислам здодевни станаа...Ако и овој пат освојат не гледам Ла Лига. Туку вечерва има вонредно коло во Премиер лигата. Најинтересен натпревар ке биде Астон Вила-Арсенал Јунајтед игра со Фулам,Виган со Ливерпул и тако даље.
Се токмев јас да коментирам за титулата на Барселона, на купот во Јапонија, па еве ме. Значи, што му направија на Меси во првите минута (10та негде), 5 играчи - сите кај него, ама знае да дрибла. Чесна победа. Овие од Сантош немаа ни кондициона ни техничка спременост, барем така се покажаа. Овој Нејмар, ме иритара ненормално многу! Ми иде да го згмечам, да го задавам. Како глушец ми е. И да прокоментирам за Реал Мадрид со Севиља. Абе, они важно си победија 6-2, па што како, не е битно. Само, сакам да кажам дека не навивам за нив, а Роналдо ми е ептен антипатичен, а и тоа адамовото јаболко(така се викаше, нели?)... Сега сите што навиваат за Реал, ако си оди Роналдо од таму и они ќе си одат т.е. нема да навиваат. Ама тоа е, не си остануваат доследни и тоа само поради еден играч. Ами кај ти се другите? И за крај - да си кажам за Интер нешто. Во последно време ич не знам што се случува со нив, брат ми не ми споделува информации. Он им е фан до смрт. Порано сите играчи им ги знаев покрај него, ама Фиго ми беше омилен, сега е директор мислам. Сега немам појма што се дешава со нив.
http://sportdenes.com/index.php?option= ... Itemid=281 Судија земал мито за натпревари на Јунајтед Судијата Хуан Џунцзи земал околу 252 000 долари мито во периодот од 2005 до 2009. година. Овие пари биле наменети за шест натпревари од локалното првенство и две меѓународни контролки: Манчестер - Шенжен и ФК Сидни - Шенхуа во 2009. година. Хуан пред судот открил дека бил врбуван да ги намести двете контролги од свои колега судија - Чжо Вејсин, кој исто така е осуден поради корупција. Во информацијата на агенцијата Синхуа не е прецизирано што точно требало да направи судијата за да манипулира со овие два натпревари. Таман сега и Фергусон ќе плати парички да се врати у ЛШ и комплетно ќе биде... а што слушам тери во затвор ќе иде?
Не генерализирај .Јас го многу сакам Роналдо но далеку од тоа дека само поради него навивам за Реал.Тие што навиваат само поради него и не можат да се наречат навивачи . А што ви е толку одвратен навистина не можам да разберам ама вие пропуштате .
Тотални глупости се ова,Јунајтед никогаш не местел а и да местел судијата не е будала па да си признае,мислете малку логички.Ко да немаш гледано како играат Јунајтед па местеле натпревари A на оние кои им е одвратен Роналдо ги разбирам,затоа што им ги тресел мрежите на нивните омилени екипи не знам јолку пати да повторам ама гледајте ја неговата игра а не карактерот
Милан Роси, Милан е прв, и така и ќе остане . Сепак Милан го откачи Тевез и се сврте кон Торес . http://www.plusinfo.mk/vest/27336/Milan ... -kon-Tores
"JuLleE" Нека се вртат колку сакаат Дрогба нејќе кај вас Торес не ви го даваме бек офф од нашиве играчи еве пошо сме фини на располагање може Калу , Малуда , Фереира ... за вас со новогодишен попуст 'Fernando Torres is not for sale at any price' – Chelsea boss Andre Villas-Boas Спојлер Женцкиииииии !!!!! Радосна вест Ова е дадено на прес на АВБ а не шпекулации 'Fernando Torres is not for sale at any price' – Chelsea boss Andre Villas-Boas The Stamford Bridge manager has no intention of jettisoning the £50 million striker despite his continuing troubles on the pitch, and also backs midfielder Frank Lampard Dec 15, 2011 10:38:00 AM By George Ankers Chelsea manager Andre Villas-Boas has insisted that misfiring striker Fernando Torres will not leave the club in January or the summer. The £50 million forward, signed from Liverpool nearly 12 months ago, has scored just five goals in his time at Stamford Bridge and has been left on the bench in recent matches, with recent reports suggesting the club would be prepared to let him go in the winter transfer window at a considerable loss. But Villas-Boas was adamant when he told reporters: “Fernando Torres is not for sale at any price, now or in the summer.” The Spain star has only started 11 games for Villas-Boas’ side so far this season but is likely to be called into action again in January when first-choice striker Didier Drogba departs for the Africa Cup of Nations. The young manager also backed midfielder Frank Lampard after speculation that the England man could be on his way out of the club. The 33-year-old England man, who is only eight months younger than Villas-Boas, started the team’s last two matches on the bench but came on to score the winner from the penalty spot in Monday’s 2-1 Premier League victory over Manchester City. “Frank Lampard is a player of massive magnitude to this club,” the Portuguese declared. Villas-Boas was speaking at a press conference ahead of Sunday’s trip to take on 18th-placed Wigan at the DW Stadium. Ги имаме и понатаму и Лампард и Торес Уфф полесно се дише знам дека е за никаде Торес ама не ми се продава ! Торес останува во Челси, тој не е на продажба и нема да ги смени клубските бои за било која цена“, краткоречив беше Виљаш Боаш.[/quote] Инаку Суарез суспензија од 8 утакмици . А на Тери ќе му се суди зошто го навредил демек волон Антон од КПР . Ништо не му можат ова чисто информативно . Утре Тотенхем добра вест го нема Бејл . Ќе биде тешко по секако ... Морах да го споделам ова ... Пошо викате го мразам Реал слушам муабети ми вадите , ме нервира менталитетот , ме нервираат поедници , ме нервираат што се понашаат наивно тупаво и глупаво. Ме нервира што Мурињо е таму а сега со оглед на нашава ситуација сваќам колку ни фали Еве за ова имаТ една 5 од мене Видео: Мурињо сепак е великодушен Иако многумина го сметаат Жозе Мурињо за арогантен човек со тежок карактер, Португалецот сепак понекогаш знае да биде великодушен, а скоро секогаш знае како да биде во центарот на вниманието. Откако неговите ’кравели’ синоќа го победија николигашот Понфередина, Жозе застана пред влезот на соблекувалната за да ги поздрави сите противнички играчи еден по еден. И додека сите трчаа по дресовите на големите ѕвезди, гостинскиот фубалер Дани Карил ја ’соблече’ најголемата ѕвезда на Сантиаго Бернабеу. Имено, при поздавувањето со Мурињо, тој му го побара елекот. „Специјалниот“ иако беше малку изненаден, сепак покажа де е великодушен. http://www.youtube.com/watch?v=yq3hEpXY ... r_embedded
Добро, прашање на вкус е. И јас реков за тие што ги познавам - денеска се за реал мадрид заради што го сакаат Роналдо, а да кажеме дека ќе оди во Манчестер (пак), сите ќе се за Манчестер. Ама, секој со своето, нели?
Нема врска,навивам за Манчестер и за Реал и пред Роналдо,навивам и за Јунајтед по Роналдо.. Инаку вчера ги ратсративме Фулам со 5-0 а имаме обичај да кикснуваме од нив.Јунајтед се врака