Од кога не сум ве понервирила а Е ај нема да ве нервирам само ќе се пофалам, знае за онаа од синоќа нели Тоа де БАРСЕЛОНА-Л'Хоспиталет 9:0! Уф има ли подобро завршување на годинава?
Има ли некој искуство со купување на карти за фудбалски натпревари во Италија или слушнал за позитивно искуство со одреден сајт за он лине продажба на истите?
Ова се ждрепките за осмина-финале на Копа Дел Реј.Доколку Реал и Барселона ги победат противниците,ќе гледаме Ел Класико во четврт финалето . 1. Мирандес - Расинг 2. Атлетик Билбао - Албасете 3. Алкоркорн - Леванте 4. Кордоба - Еспањол 5. Реал Сосиедад - Мајорка 6. Валенсија - Севиља 7. Осасуна - Барселона 8. Реал Мадрид – Малага
За дупки не се збори за шампиони се збори ..... А Милан прв на табела А Астон Вила има +30 поена така да и тој е прв на табела а ако сакаш да збориме за твојот тим Манчестер Јунитед 2-6 Манчестер Сити Базел 2-1 Манчестер Јунитед
Се случува де и најголемиот да загуби,не е никој непобедлив Ниту Јунајтед а ниту Милан не се непобедливи ама од кога ги стигнаа Сити сите се загубија
Отиде титулата и знаете што не ми е криво не ја заслужуваме . Ако нека вака се учи нејќам да губам ама заслужено сме кај што сме. Кој сака нека ја земе само да не е Јунајтед . Нека биде Шити , ќе има поквалитетна лига . Не кинам повеќе нерви бар не за оваа сезона . Кога тие се заебаваат на терен јас да плачам од нервоза ? ! А не не ... нече мочи . Се надевам на добри трансфери , тоа е тоа . Не нема никаде , моментално изгубени во простор и време .
Здраво. Ме мрзеше да пуштам БУМ ТВ, па би сакал да прашам колку заврши натпреварот помеѓу Манчестер Јунајтед и Блекбурн? Слушнав само пред натпреварот дека се очекува лесна победа на Манчестер, зашто Блекбурн се убедливо последниот тим на табелата.
Астон Вила им ја честита новата година на Челзи со песната Pobeda....... Nocas te ima neko a to nisam ja a a a aaaa
Збеснав пред неколку дена...ги сакам, за нив навивам веќе 10-ина години, каков и да излезе резултатот. Но ќе може ли некој да ми објасни што се случи со Блекбурн? Бев на работ, жими се еј, дигам раце веќе... Да знам дека е реално, ќе викам и ќе навивам макар изгубиле од Дерби Каунти, ама ова беше премногу. Ќе кажев за малку “ајде кој ве ебе веќе и вас...” ама не е тоа филмот. Не се само Манчестерци бе. Ова е епидемија веќе. Цела Европа мести натпревари. АПЛА!! Милиони и милиони се поделуваат со само еден наместен гол, еден премижан корнер ... Дигам раце од фудбалот, никој веќе не ми е атрактивен за гледање, ни како играч, ни како тим. Дигам раце и од спортска. Ќе удрам кочници уште додека не сум се навлекол посилно. Денес тоа што не може да се одберат посигурни утакмици, не е бидејќи општо гледано квалитетот во фудбалот е по распореден меѓу тимовите, демек веќе нема слаби тимови, боси клубови, туку ГИ МЕСТАТ. А под такви околности, моето време и пари ќе бидат инвестирани во нешто попаметно. Спомените од некогашниот Јунајтед ќе ми останат, имам многу материјал во компјутерот и со само неколку клика се враќам во добрите стари денови. Споредба? Во споредба фудбалот денес е мочка. Ќе гледаме циркуси, апла местенки ние...телиња сме...
aa I like what i see.. ! Виља: Се враќам оваа сезона Напаѓачот на Барселона се надева дека ќе може да им помогне на своите соиграчи во решавачките натпревари во финишот од оваа сезона. Откако ја скрши ногата во дуелот со Ал Саад на Светското клупско првенство во Јапонија, сите го отпишаа Давид Виља од враќање на теренот оваа сезона, како и од настап за Шпанија на Еуро 2012 во Полска и Украина. Сепак, напаѓачот веќе ја почна својата рехабилитација и се надева дека ќе успее да се врати на теренот побргу од предвиденото. „Најважно е што побргу да се залечи скршеницата. Во тоа ми помага машината за магнетна терапија, која ги забрзува работите. Моја цел е да бидам во можност да им помогнам на моите соиграчи во самата завршница од оваа сезона и да му бидам на располагање на селекторот Висенте дел Боске на ЕП во Полска и Украина“ - изјави Виља, кој е оптимист дека рехабилитацијата ќе трае покусо од предвидените пет месеци.
БЕДА. Само толку ке кажам,се друго ке биде излишано.Требаше да ги наполнат повеке за да се свестат на крај
Денес само малку си ги гледав срцките па излегов. 5-1 со Гранада браво браво,само победи да се редат . http://www.youtube.com/watch?v=XUicTB5nRNg