Опседната со фудбал. Од дома не излегував за да гледам Светко 2006, Европско 2008, Светско 2010. Гледав натпревари и од типот Нов Зеланд - Тринидад и Тобаго (од тепка мавам). Вака сум си за Шпанија, кога изгубија на светско од Франција (опасен мразач сум на Франција во фудбалот) од мака се разболев. -.- Инаку верен фан на Челзи, за ништо на свет не ги менувам. Строго против Манчестер Јунајтед, фала богу Роналдо го снема, не мора да го глеам како се фрцка по терен и плаче на секоја сопка. Некако многу кукавички ми играат. Оп голче во 90+ минута, или пенал. Ама ги исхејтав.
Гледам фудбал и тоа многу. Обожавам! За време на Светското ни еден натпревар не пропуштав. Навивав за Бразил и Шпанија Омилен тим, Реал Мадрид! Само Шпанско првенство следам, некогаш и Италијанско, само кога Интер и Милан играат Лига на Шампиони обавезно гледам Омилени фудбалери имам повеќе, не само од РМ: Кака, Пике, К. Роналдо, Чави, Касиљас, Пандев и др
за Фудбал ако треба и нема да јадам,излезам или спијам..ама фудбал ќе гледам ...па макар крај на светото било..инаку ВЕРЕН и страстен Навивач на Челзи..секогаш против Манчестер Јунајтед...Од репрезентациите Франција ми е омилена...дефинитивноо..!! И Англија може да се каже...мој сон е еден на Стемфорд Бриџ да гледам како ги растураме Манчестер Јунајтед...леле како ми беше убаво кога ги победивме 2:1...гореше цел Манчестер.
Епа бидна и ждрепката за четвртфиналето. Реал Мадид - Тотенхем Челзи - Манчестер Јунајтед Барселона - Шахтјор Интер - Шалке
Лесен противник има Барселона. Шалке не е за потценување, ама Интер е подобар. Тотенхем ќе си отиде дома (иако би сакала само поради Мурињо да изгуби РМ, да се покае Мурињо што замина од Интер ), а за исходот Челзи-МЈ ич не ме интересира. Е па Интер ни остана единствениот италијански тим. Fоrza Inteeeeer
Реал Мадид - Тотенхем Челзи - Манчестер Јунајтед Барселона - Шахтјор Интер - Шалке Абе нема да биде лесно ни против Тотенхем ни против Шахтјор, иако уште сега ги прогласуваат за аутсајдери. Тотенхем го елиминираше Милан, а Шахтјор ја декласираше Рома. Не би било лошо Шајтјор да ја изненади Барса Јас мислам дека најлесен противник доби Интер. Шалке моментално е во криза во бундеслигата, имаат некакви проблеми и со тренерот, мислам дека го менуваат или така нешто. Така да мислам дека Интер уште сега може да се надева како најсигурен полуфиналист. Најтешка утакмица од сите мислам дека ќе биде Чезли - Манчестер. Али дај боже Манчестер да помине Како и да е, ако поминат фаворитите ќе гледаме доста интересни полуфиналиња. Победникот од Реал и Тотенхем ќе игра против победникот од Барса и Шахтјор, а победникот од Челзи и Манчестер ќе игра против победникот од Интер и Шалке.
Не го сакам оти го напушти Интер. Да си беа сеуште заедно сите како лани, успехот ќе беше 100%. Се нервирав што Интер наоѓаше никакви тренери и едвај најде некој што може да го води тимот како што треба. До душа Леонардо не може да се споредува со Мурињо, секој треба да му симнува капа на него. Јас го сакам Мурињо, ама не му го простувам тоа што го напушти тимот. Па перфектен тим беа заедно Како и да е, му се исполни неговата желба, не ги доби ниту Барса, ниту Интер за противник (сега за сега)
Јас пак мислам дека е добро што го напушти Интер, зошто од таму замина како херој. Освои се што можеше да се освои, а ако останеше уште една сезона, можеби немаше да го повтори ланскиот успех, па ќе беше плукан од некои навивачи.
Да да лесен противник Шалке немаат загуба дома во Лига на Шампиони ги тепаа Лион и Бенфика (Подобри тимови со Титули во ЛШ) плус елиминација на Валенсија (3 пати појака екипа од нив) нема врска тоа они играат добро во ЛШ но не во Бундес лига Интер го јаде од Бреша и од Тоттенхам не па од Шалке Овдека Интер 2-1 Шалке Шалке 3-0 Интер
Па реално многу полесно е да се паднеш со Шалке отколку со Челзи на пример Тоа ми беше зборот, а не дека Шалке е слаб том. Да беше слаб немаше да стигне до тука.
Патем на официјалната ранг листа Barcelona Real Manchester Inter Shalke Chelsea Shajtor Tottenham е распоредот по ефект , сила , брзина , игра , и голови мое "предвидување" е Барса , Реал , Манчестер и Шалке идат понатаму
Абе само Реал и Манчестер нека одат понатаму, тоа ми е битно. За другите како сака нека излезе. Уствари кога подобро ќе размислам не би било лошо Барса да испадне од Шахтјор
Овдека Интер 2-1 Шалке Шалке 3-0 Интер[/quote] wowww оптимистичка прогноза хејтер на Интер или.... Шалке можеби е добар тим, ама сепак ова е премногу.... Реално Интер 3-1 Шалке Шалке 1-2 Интер
А бе миланист некој си, па си хејтер на Интер ???? едит: Боа ме преварила Јас најреално мислам Барса, Реал, Манчестер и Интер. Инаку ако не дај Боже Интер излезе од ЛШ ќе ги пренасочи сите сили да го "згази" Милан.
Релно..............Барса и Реал и Интер идат понатаму гарантирам со живот особено за првиве 2 .Челзи ќе биде тесно ама Челзи ќе вложи се тука заради тоа што шансите за одбрана на титула и се мали .... Сепак блага предност давам на Челзи и уште ако проработи Торес Изгубија од сините пред некое време ќе изгубат пак не дека ме нерираат туку ги мразааам гејчестер со шрекот на чело !!! Финале Барселона- Реал или Барселона -Челзи