Џули не реков дека воопшто не го бива,не сфаќај буквално.Реков дека не ми е баш толку добар фудбалер како што го претставуваат.Од повеќе причини. Како прво факт е дека добро игра но исто е и факт дека многу пати Чави и Иниеста му ги местат топките па негова задача е само да ја шутне во голот.Имал и некои атрактивни голови но повеќето - ништо посебно.Ако треба некој да биде ѕвезда во Барса тоа е Чави.Меси е многу префорсиран. И ајде да речеме дека и е многу благодарен на Барса па сака цела кариера таму да ја помине.Но зошто не дава голови кога игра за Аргентина? Каде е тогаш златниот играч и трипати по ред добитник на златната топка? Си останувам на тоа мислење.За мене Меси не е комплетен фудбалер.
Па фудбалот е тимска игра и не зависи од еден играч. Меси игра една позиција, Чави друга. Реал не игра тимски, и тоа е проблемот кај нив. Премногу ѕвезди и добри фудбалери, ама не играат тимски. И Роналдо во националниот тим се изгуби, за Англичаните не ни коментирам. Меси е комплетен играч, воопшто не е префорсиран, заслужено си ги добива признанијата, а вие можете колку сакате да мрчите и да не признавате. Не навивам за Барса, ама го сакам Меси и го почитувам бидејќи игра извонредно добро.
Погледнете ја листата на најдобрите екипи на светот http://supersport.com.mk/fudbal/vesti/2 ... -na-svetot
Jас не знам која будала ги рангирал ама изгледа бил на дрога.Од кога Шпанската лига,лига во која секоја сезона само две екипи се борат за титула а тоа знаеме кои се за разлика од Англиската лига во која што секоја сезона се борат 3 или повеке е појака?. И од каде трето пласираната екипа од Аргентина е појак тим од Јунајтед?Смешки.Ова нема никакво значење,барем за мене,за други не знам.
Нешто многу се палиш за противници, кои како што велиш и сама, се само петти во Италија? Или потајно стравот работи...
Хмм..јас искрено немам никакво мислење околу резултатот, ако мислиш така што не ја играш 2-3 гола или ГГ
Милан ме шлогира денеска.. де пато го продава , де не го продава и за ноќта да биде послатка Пато останува во Милан инаку едвај чекам да дојди недела, па сакам да гледам кога Mилан победува !!
Бреј јас да сум на твое место ќе одам кај таа будала и ќе му треснам една чанта од глава. Инаку чекам вечерва добар резултат со Осасуна ако уште е 0-0
Jас само реално гледам на работите,ако некој има што мисли исто така како овие што рангирале нека образложи зошто.
Абе океј е ти да кажиш твое мислење и да образложиш но глупо ми е тоа што тие ги правиш будали демек појма немаат од ништо кога тие се резултатите што ги гледа цел свет, а секако некој им го дал тоа право и сигурно не било без врска. Леле се пресечев сега ни акнаа гол .....
Jас не реков дека немаат појма али малку реално да гледат на работите...Се кладам дека пола и повеке фудбалски фанови појма немаат кој е рето пласираниот тим ама ај....