Koга сме веке кај натпреварите во Премиер лигата викендов има јако дерби на програмата...Арсенал го пречекува Манчестер Јунајтед. Првиот натпревар заврши со 8-2 за Јунајтед
Ел Класико си е Ел Класико. Баш поради тоа што се натпреваруваат најголемите и единствени ривали во Шпанија и е интересно.Инаку многу се нервирам што немам Спорт Клуб,ќе треба на интернет да гледам. Vamos Madrid http://www.youtube.com/watch?v=POCaeYac2H8
Леле неможам да го дочекам Ел Класико. Стресни денови се овие Јас типувам на Реал, и се надевам денес конечно ќе ги згазат глумцине од Фарса. Vamoos
Aјмо вечер ЕлКласико Ами мене и баш не ме дрма трема..чудно.Ама стварно јас пред Ел Класико бев.. Мене црвено-жолто лудило ме дрма. Ма шо бе не ви било интересно Ел Класико..ако не фудбал барем тепчки си гледаме,признајте дека на Ел Класико сите маваме сеир . Каталонци спремни сме за славење ? - !
Само што ќе пишав да не се радувате предвреме и гол, Барса израмнува. Реприза од претходното Ел Класико. Реал поведува на почетокот од првото полувреме, Барса израмнува на почетокот на второто, некаде во средината поведува и по не знам кој пат го победува Реал, на кој, каде и да е, нозете на фудбалерите ќе им се вкочанат и ко исплашени Германци ќе трчаат до крајот од натпреварот. И тако...до следното Ел Класико
http://www.livescore.com/soccer/spain/ Најдолу имаш. Инаку Барса води. Луѓе,ај бе некој нека даде линк шо не кочи у пичку матер се напнав..
Aj ке бидам реална...на страна што Барса глуми некогаш ама овој пат ке оставам во сенка тоа што имам симпатии кон Реал ама Пепе овој пат ПРЕТЕРА.А после се жалат дека глумеле...Кога веке плачат Реал од судиските одлуки барем очекувам тие да играат на ниво.Не знам зошто на Пепе не му стават забрана да игра фудбал?Повеке се тепа отколку да направи нешто асално на теренот.
Да де иста приказна како и минативе 5-6 год Реал : Ама титула ќе освоиме ама ќе газиме ама леле 8-0 ГРАНАДА ја тепаме дојде барса = загубат АМА ......
Ај за прв пат во животот бидете искрени и кажете кој игра карате а кој фудбал И ајде сега да ве видам кажете дека пак Реал се подобри од Барселона За рака да подадете не ве терам знам дека барам нешто невозможно
Само ради Касиљас ми е жал, не заслужува една легенда како него толкави трауми од еден-та-ист тим... А Mесиво нека си се држи до играње фудбал, во глума камен невиден е.