Не следи никој фудбал. Сите се по ракометот и одбојката. Ама ќе ја оживееме темава. Бар 2-3ца да сме.
Еве ви нешто околу трансферите и позајмиците. Arsenal In Krystian Bielik (Legia Warsaw) Undisclosed Gabriel (Villarreal) Undisclosed Out Lukas Podolski (Inter Milan) Loan Matt Macey (Accrington Stanley) Loan Yaya Sanogo (Crystal Palace) Loan Benik Afobe (Wolverhampton Wanderers) Undisclosed Joel Campbell (Villarreal) Loan Liverpool In Out Kevin Stewart (Cheltenham) Loan Lloyd Jones (Cheltenham) Loan Jack Dunn (Cheltenham) Loan Oussama Assaidi (Al Ahli) Undisclosed Suso (AC Milan) Undisclosed Connor Randall (Shrewsbury Town) Loan Sheyi Ojo (Wigan Athletic) Loan Manchester City In Wilfried Bony (Swansea City) Undisclosed Out Sinan Bytyqi (SC Cambuur) Loan Matija Nastasic (Schalke 04) Loan Devante Cole (MK Dons) Loan Jordy Hiwula (Walsall) Loan Scott Sinclair (Aston Villa) Loan Manchester United In Victor Valdes (Unattached) Free Sadiq El Fitouri (Unattached) Salford City Andy Kellett (Bolton Wanderers) Loan Out Ben Pearson (Barnsley) Loan Sam Johnstone (Preston North End) Michael Keane (Burnley) Undisclosed Will Keane (Sheffield Wednesday) Loan Marnick Vermijl (Sheffield Wednesday) Undisclosed Jesse Lingard (Derby County) Loan Saidy Janko (Bolton Wanderers) Loan Darren Fletcher (West Bromwich Albion) Free
Јас си ги поштовам Јунајтед,иако не се баш сјајни во Премиер лигата во последно време... Но кога разбрав дека после Луис Ван Гал иде оној Мурињо,реакцијата ми беше: И затоа откога Мурињо ќе е тренер,дур ќе е тренер на Јунајтед,јас нема да ги пратам ниту на спортска да ги пишам...кога ќе му дојди време да си замини(дај боже да не седи таму долго) е тогаш ќе си ги пратам... Не можам искрено да го сварам тој човек
А што направија Јунајтед со Луј ван Гал??? Јас Мурињо никогаш не сум го сакал затоа што бил противник на моите клубови. Секогаш бил на спротивната страна од мојот клуб. Но како тренер го поштувам. Ова не е обичен тренер. Луј ван Гал потроши над 100 милиони за да донесе засилувања што не ги бива. Дури ни Марсијал не знае како да го искористи, за кои Манчестер платија огромни пари. (50/60 милиони евра) Скоро сите играчи на погрешни позиции ги игра. Се молам што побрзо да дојде Мурињо и да го спаси "потонатиот брод" што му потона на ван Гал.