има ли некоја листа кој ќе се натпреварува на Олимпскиве игри?Ќе игра Шпанија, Франција, Англија и останати??
Ќе кажуваме линкови со време пошто сигурно нема да можеме да ги гледаме сите утакмици што ни се по мерак. На Олимпијадата од Европа се Франција и Шпанија. Од Латинска Америка се Аргентина и Парагвај, другите тимови се небитни, кај овие ќе е борбата. Јас си кажав дека навивам за Аргентина да победи и Меси да го земе и тој медал. Е сега ќе видиме дали ќе е интересен фудбалот и колку ќе се одморени играчите и без повреди после клубските натпревари, Европско и Копа...
Ич нема да се одморат, 10 дена разлика. А иначе не знам што ви е меси толку посебен. Добро не е лош, ама роналдо секогаш ќе биде првата коза, меси може да е втора.
За тебе твојата коза си е најдобра, за мене мојата коза си е најдобра и не знам што е тука проблем. Дали Португалија ќе учествува на Олимпијада??? Значи мојата коза е подобра.
Твојта коза е една меѓу двете од нејзиниот континент, мојта коза не успеа ради Украина, Франција секако се квалифицира ко домаќин. (Ако не се лажам, а јас никогаш не се лажам.)
Ситно броиме Бога ми, еве јас си маркирав за кого сум утре. Ако треба, спремен сум негде да преправам за да навиваме за истите, да не не мислат скарани.
Аргентина и Израел смени ги, за другите сме сложни. Нека победат нашите или нерешени до пенали. *На Олимпијадава ќе ги поддржиме Мериканциве во знак на поддршка ко тие што не поддржуваат нас, пошто и така многу им е собрано.