Навистина сакам да носам фустани, досега сум немала прилика да носам долг фустан дури ни за мојата матура бидејќи мајка ми е убедена дека нема да ми стои. А и си имам проблем, половината ми е тооолку тенка што можам да си ја опфатам со моите раце и многу ми е тешко да најдам фустан по мој вкус па мора да се задоволам со она што ми е точно, доколку материјалот е таков да неможе да се стесни или пак моделот.
Порано не обожав да носам фустани. Ама во последно време ми се незаменливи. Немало поголема слобода бре.
dali moze nekoi idei za fustance za polumatura sakam da sijam ama neznam seuste kakov da bide ve molam pomos
Најубави се фустаните,цел си облечен,со малку пари цел си облечен. Иако не сакам да ги носам,мене ми изгледаат многу убаво и женствено.На интернет често си гледам фустани,си симнувам слики и си правам комбинации со штикли,фризура,шминка,аксесоари...занимација.Најубави ми се креациите на Зухаир Мурад и Ели Сааб(не знам дали ги напишав точно).
Јас носам фустани само на свадби. Не обожавам да носам фустани, па за излегување се облекувам спортски.
Женски Ве молам некоја да ми каже дали има порачувано од овде, Herve Leger фустан (онлајн преку фб се порачува само нема продавница) и како сте задоволни?
Девојки за две недели сум на свадба е сеа сакам фустан да си купам и воопшто немам идеа а нема ни избор ништо не ми се допага. Па сакам да прашам дали имате некоја идеја за фустан шијам за сезонава и за нова година да можаам да го носам.
па некоја есенска боја темно зелено или кафеаво сеа се мислам пак дали исцело да купам ама незнам какво затоа совет барам ....