Многу убави фустани има на http://www.newyorkdress.com/.Може да се најдат секакви фустани и за секоја пригода.
Не знам дали ова е во соодветната тема за да ве прашам но ми треба ваш совет Наредната недела сум на свадба, си купив убаво фустанче кое од прилика изгледа вака само што е црвено. Ми треба совет да ми кажете со што да го искомбинирам, дали ќе биде добро ако направам црвено-црна комбинација, црн накит и црни чевли? Или пак некоја друга боја? Исто така и косата размислувам како да ја средам, имам долга коса. Како би иодговарало повеќе собрана или пуштена? . Ве молам помогнете ми не можам да се одлучам
Можеш да го искомбинираш со црни штикли и црна чанта Црвено-црна комбинација секогаш привлекува внимание..Еве нешто слично За косата би можело вака нешто..Сега зависи и тоа која фризура најубаво ти прилега
Најдобро би било да искомбинираш со црно, можеш и со златно ама нема да изгледаат убаво златни салонки или некои други затворени чевли. А за косата би ти преорачала да ја собереш, плус ако секогаш те гледаат со пуштена коса сега собери ја или обратно ми се допаѓа многу првата фризура онаа собраната
Девојки многу ви благодарам и јас мислам дека црвено-црната комбинација ќе биде супер, а косата убаво ќе биде ако ја соберам,постојано ја носам пеглана и пуштена
Најдобро би било да ја собереш, ако веќе секогаш ја носиш пуштена сега промени малку Така ќе бидеш позабележителна Еве некои сликички