На свадба сум во мај и сакам да облечам некое слично вакво фустанче... проблемот е што до дента полагам колоквиуми, испити и немам време да видам дали има нешто слично по продавниците, а и па одамна не сум гледала за да знам... ако види некоја или ако веќе знае каде има би сакала да ме упати таму ако мислењето е во несоодветна тема преместете го
Ако може да добијам некој предлог за кратко фустанче сакам да си шијам ама не знам какво тесно да е а за бојата сеуште немам одлучено....
* Сиара * на доделување на Еми наградите * Кристина Агилера во кратко тесно црно фустанче * Бијонсе * little black dress * Блејк Ливли (Госип Грл) во мало тесно фустанче
Na svadba sum vo maj ii navistinaa neznam kakvo fustanche da oblecham... a ii zimava se podzdebeliv malku iam stomache sakam nekoe poshiroko fustanchee... ajj dajte nekoe da vidam
Леле, ете го!! Ужасот од фустан Шери Хил!! Страхотното парче што го носеше една девојчица за матура!! Со тигрести чевли и чанта, целата во светки и чуда, машни и локни!!! Зборувам за првиот од претходниот пост. Катастрофален, во секоја смисла на зборот.
Сега се спремам за на полуматура и бендисав едно фустанче т.е. ова: дали мислите дека е добро за на полуматура? имам 15 години
Старфиш мислам дека знам за која девојка збориш за фустанот Инаку што викате за овој модел на фустанче сакам вакво да шијам.Зборувам само за моделот,не за материјалот.