Мајк ми е во потрага по фустан за шиење за мојата свадба и за свадба кај пријатели.Ништо соодветно неможам по нет да најдам,ептен модерни фустани ко за 50 годишна баба ,а таа сака да било едноставно а убаво Е ај сеа Ако имате нешто по копјутер постирајте и такви фустани,може и долг и до колена ама преферира до колена да бил
^^ Ау, не за фустанов. Прво бојава е лоша, ама со шлицов што правиме. Многу е невкусно волкав шлиц да носи жена од 50! Јас би предложила нешто вака, како вториот и третиот фустан, нормално во друга боја, оваа е ту мач. Или нешто вакво, мора во спојлер да оди, голема е сликата. Спојлер Јас мислам дека вториов предлог е супер идеја, баш е модерно, а нема да изгледа вулгарно зошто здолништето е под колена, а горе е дискретно отворен. Уствари највеќе зависи од тоа како се држи жената за годините, и формата на телото нели, нормално.
И мене најмногу ми се допаѓа црно-кремавиот, а и нема да има промаршување сигурно со него. Најбитно е неа да и се допаѓа и да се чувствува комотно во него, бидејќи и има едно од поглавните места на свадбата. Најважната мама.
Да,ама јас сум пак за нешто посвечено да е.Инаку не е многу дебела,таман си е,само што си има и гради и стомак а многу слаби нозе.Не е лош вториот фустан од Старфиш,со друга боја,а овој вториот може да се искористи за денски Ви благодарам
^^^ замисли ја мајка ти со фустанов( јас мојата можам пошто на тој ден се ка прави освен што ке седи на едно место) и уште некои - само сепак потребна е и машта за да може да се некои детали променат или зачуваат ...
За на работа, скроз ми одговара. Ајде нека има попусти, не ми се фрлаат толкави пари за облека која после ќе се продава за 5 пати помалку.