Футрола на преклоп

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Eva22, 4 јули 2017.

1. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2017
    Пораки:
    318
    Допаѓања:
    3.625
    Имав црна на преклоп. Ама од сонце многу ми привлекуваше жешко и телефонот ненормално ми грееше. И така случајно ја оделив тоа материјалот од пластиката и сега ја користам само пластиката. Ќе се заебам, ќе го извршам стаклото пошто немам стаклена.

2. GabyTranceॐ

GabyTranceॐ Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    1.108
    Мене не ми се свиѓаат другарки имаат на секое укл на фб или зборење на мобилен отвори затвори и плус е штетен магнетот за мобилен.
    Јас со користам без поклопување поубаво амин.

3. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.713
    Не ми се свиѓаат футролите на преклоп, не ми се практични, си користам маска без преклоп.

На Lovelybaby<3, Недопирлива5 и Aleksandra9999 им се допаѓа ова.
  4. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.418
    Допаѓања:
    20.903
    Немам футрола на преклоп но ќе си купам бидејќи многу заштитуваат. Јас и една моја другарка имаме ист модел на телефон од Huawei она има футрола на преклоп а јас имам обична розева не е на преклоп нејзе многу пати и паднал телефонот но ни еднаш не се скрши логично е дека е заради футролата мене само два пати ми падна телефонот и ми се скрши среќа заштитното стакло

5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Имав порано таква на стариот телефон ама некако како да ми го грубеше телефонот, а и ми сметаше што морав да ја превиткувам. Инаку вистина многу заштитуваше.