@theowndemon Готово значи имаме добитна комбинација на зборови Скромен обид за повторно враќање на стиховите е Автори: јас и Димонка
Збор по збор, стих цел строфа по строфа, листот веќе не е бел @theowndemon Оваа најнова сега ми текна
Македонија не влезе у финале продолжуваме Главата горе Македонци мили и само сплотени Да им кажеме на душманите дека не се даваме Евровизија и не е нашата цел национална Да се памети оваа хаику творба век и векови RUN
Забранета љубов Забранета е љубовта која крева крвен притисок. Срцето бие забрзано од кафе - лоша навика.
Времето има само една задача - да поминува. Одмор на крај на ден е заслужената добра награда. Секој ден можи да биди подобар за нијанса поќе.
Есенски бои, Тивки ноќи и љубов - Спокојство носат Попладневен чај И топло зајдисонце - За полно срце
Те чекам, дојди побрзо зимата да ми биде лето. Ти кажав дека ми недостасуваш, направи нешто. Посакувам да имам храброст ,,те сакам" да ти кажам јас.
Дождовите ми Ја мијат душата од Неспокоите. Исушен цвет во Стара книга, е спомен Топол за душа. Несоница ме Надвладува,штом ти ми Флезеш во мисли.