Не ви е малку сељачки да хакирате туѓи профили? Доколку ви се случило да ве хакнат, или поради некојаси одмазда? Скроз долно според мене.
Здраво на сите.Ми треба некој што може да го "хакира" мојот стар инстаграм профил бидејќи сум доволно паметна да си го заборавам сопствениот пасворд ,а неможам да го вратам назад сама, ве молам нека ме исконтактира некој во ЛП. Фала однапред
За да потврдиме дека навистина е твојот профил прати ни во ЛП скенирана лична карта и кредитна картичка.
Здраво...Некој да не знае да отвора профил ве моламмм хитно мие...(ПРОФИЛОТ Е ЛАЖЕН)Ако знае некој нека пише...флм
Гледам дека ТИЕ хитно, па вака, да отвориме профил знаеме сите,а ако мислиш на хакирање тешко. Знаеш ли колку милиони и милијарди се вложени во фејсбук и неговата сајбер заштита, за да се најде некој паметњаковиќ од фемина и да го пробие нивниот firewall ? Aj размисли.
Проблемо е тоа што од лажен профил се заканува пишува во мое име тоа е некој што мн добро ме познава...Јас имам емаил адреса од фб што е,но ја најдов со една буква од емаило и последната др е се со * емаило даго дознам после за пасвор лесно мие тоа можам...Затоа некојј ако знае баре да ја отвори емаил адреса со ѕвездички сое нека пише...Немие за да направам некому зло за мене е ве молам хитно е
Prijavi go vo policija oni ke go najdat najlesno I mojot poveke pati probuvaa da go haknat ama ne uspeaa imam lazen profil I taka imam poveke fb I tesko deka ke uspeat da go haknat oti imam hakeri vo familijata sto rabotat so kompjuteri so internet
Има, само не знам што ќе постигнеш со тоа ако нарушиш нечија приватност. Можда проблемот во себе треба да го бараш.
Феминки....проблемот е следен Најавена бев на ФБ на телефон, но не си го знам пасвордот ниту на маилот....а се одјавив Сега има ли спас да можам пак да се најавам или да правам нов Некој хакер да ми помогне ?
https://www.facebook.com/login/identify?ctx=recover&lwv=110&ars=royal_blue_bar оди на линков и пиши кој ти е бројот у полето и стисни ентер ако ти е поврзан акаунтот со мобилниот број че ти пратат смс на мобилен