Јас знам да хакнувам. Мој совет, не се петљај во такви работи, кривично дело е. Ако те интересира нешто подобро прашај.
Здраво, сакам да прашам имам фан страна со околу 3800 фанови сакам да си го сменам името на неа да ми биде исто како и на профилпт кој работам, пробав секако но фб не ми дозволува, некој по упатен околу ова?
Луѓе помагајте. Како можи да ми влезат на фб, без да забележам, дури сум јас на мој фб, дс ми чепка некиј чита по инбокс????
lugee pomos ne mi dava da se ukl na facebook,pisuva samo ne mozes da se najavete sto se slucivaaa? Nekoj slicno vakvo iskustvoo pleasee itno e!
Некој ти го знае пасвордот. Смени си го ама пред да го смениш има опција да гледаш од каде се логораш и ќе видиш и кој е.
Zdravo Fb profilot mi e blokiran. Sum imala mail koj dolgo vreme ne sum go koristela ne sum go uklucuvala 10 godini I sega go dava kako nepostoecki a telefonskiot broj na fb e star nepostoi I sega nikako nemozam da pratam kod ni na brojot ni na mailot da stigne nema kade a pred nekoj den mi stigna nekoe izvestuvanje da smenam broj na fb ama jas ne go smeniv noviot I najverojatno sum blokirana sega mi stoi stariot I nemozam da se najavam nikako.Ima li care
Има некој проблем со ФБ. Другарка ми вчера ми праќа понуда за пријателство, а веќе ја имам на ФБ. И се јавив да ја прашам дали таа си го направила новиот профил и ми кажа дека стариот не можела да си го отвори, а била сигурна дека таа и е лозинка, па пробала со код по СМС и и дало како за нов профил, да си смени лозинка, профилна, насловна и сл.... пријателите морала одново да ги додава. Сега јас кога отварам и ги гледам и двата профила. На месинџер и ги давало старите разговори, но не можела да пишува. Во меѓувреме уште од 2 профила што ги имав за пријатели ми стигнаа покани за пријателство од нови профили, веројатно и ним истото им се случило.
Да после подолго време некористење некој компании ги бришат неактивните мејлови,пробај вака креирај ист мејл како тој што си го поставила на фб и ресетирај ја лозинката на него.
Samo sto napraviv identicen mail kako na profilot go prifati go napraviv se isto sega koga prakam kod ne stiga na mailot.Problem ne mi e deka nov ke pravam,najveke mi e sto I stariot ke ki ostane taka nemozam ni da go deaktiviram
Да битно е да е ист мејлот,и кога ја ресетираш лозинката на фб одбери ја опцијата: а не да ти испраќа код на мејл.
A kako da dojdamdo vakva opcija mene samo mi dava koga se vklucuvam idam na ja zaboravi lozinkata I mi dava da pratam kod ili na mail ili na tel.
Некој ми има влезено во профилот и ми имаше сменето пасвордот. Јас сум испаничена не знам дали пробал да ми го хакира профилот или ми ги читал пораките. Дали некој знае како да истражам кој бил тоа?