Не троши си енергија за глупости, ако ти е за бивши, иди купи си едно винце, пушти ја пијем да те заборавим, и крај тука ќе заврши хахаха. Од понуда тоа имам јас
Добро, а зошто некој би хакирал мејл? Јас имам два, но за едниот денес на јаху ми стигна СМС порака на телефон дека некој ми го знае пасвордот и да го осигурам. Седнувам на лаптоп и гледам дека со тој пасворд не можам да влезам, па со код од мобилен си влегов и си сменив мејл. Како бре дознаваат мејлови и се обидуваат да хакираат? Што ќе постигнат? Пред повеќе од 7-8 години, некој ми хакираше мејл и ми пишува една колешка, вика еве што ми стигна на мејл демек ми бараш пари. А тоа некој нејасен македонски јазик, веројатно некој со гугл транслејт превел демек ако сакаш да ми помогнеш да ми дадеш пари ми требаат. Викам не сум јас, хакиран ми, е и ми вели добро, ама можеш да пријавиш во полиција. Не пријавив, си реков секако и да пратил на повеќе луѓе мејл, кој ќе даде пари, се гледа дека е измама. Денес се каам што не пријавив. Зошто сакаат да хакираат нечиј мејл?
Маилот ти го дознале со хакирање некоја дата база каде што си го внела мејлот. На пример, доколку се хакира дата базата на фемина, би ги имале сите наши мејлови. А јаху мејловите беа најлесни за хакирање.
Здраво Ми треба под итно некој да ми кажи како ср хакира фб профил за да можам да влезам во Messenger Дали знаете некоја апликација или некоја страна каде што можам да прпбојам фб профил Јас моментално имам само email но ми треба лозинка Плис некој нека ми кажи или пак во лп да пиши Фала пднапред
Ako imas mail probaj vidi dali mu e aktiven mailot ako ne mu e aktiven mozes da napravis nov i da resetiras lozinka barem taka bese porano sega neznam. Porano mnogu lesno se hakiraa facebook profili sega ima mnogu zastiti za facebook.
Имам меил и активен му е Ама кога одам на forgot pass и треба да испратам код, кпдот стогнува на негов број зошто профилот му е направем со меговиот бр. Тк да не бива ни така