Ехх сите сме љубопитни. Еднаш ми се случи случајно да влезам на еден профил. Среќа имав. Ама сеа ич не ми е гајле. Ко што сака нека прај. А гледам дека е активна темава.
Ми треба помош да хакиран Инстаграм профил. Само некој доброволно што го прави тоа оти гледам погоре и цени се спомнуваат
Па бараат пари пошо и апликациите за хак се плаќаат. Без пари нема ништо веќе.Пројде тоа време.Башка да, кривично дело е. Зашо да ми шибнат кривична пошто ти или Петкана сте сакале на дечковците да им читате на Инста?
Не правете такви работи. Моја пријателка е хакната и чека одговор од полиција, ги пријави. Во туѓо име може сешто да пишуваат и споделуваат. Нормално ќе пријави.
Ми стаса на e mail дека некој сакал да се најави на фб и ми дава дека сум на различни локации најавена, а не сум била
Здраво. Ги замолувам сите што хакираат за пари да ми пишат порака. Се работи за мојот профил на фб. Хакиран е. Поточно сменет е мејлот за најава, и тргнат е мојот мобилен број.
Здраво, потребна ми е помош во врска со хакирање на емаил или инстаграм профил, ве молам многу е итно, се разбира ќе платиме колку е потребно !!! Пишете ми во инбокс
Zdravo, Povtorno ke ja otvoram temata za hakiranje. Pred eden mesec doma ni bea site akaunti na telefonsite hakirani. Dodeka razbravme sto se slucuva haker-gejmer si igral so nasite podatoci. Pocnavme da dobivame poraki na viber kako site doma megu sebe da si prakame a telefonite bea vo miruvanje, nikoj ne bese na niv. Pocnaa da ni prakaaat snimki so zvuk i lokacii koj od nas kaj se naoga. Na telefonot od deteto i maz mi imase logirano plus tri ureda i nitu eden nasiot. Dejan nikoj od nas ne e a telefonot na Dejan bese priklucen vo akauntot na deteto. Koga pocnaa da isprakaat SMS gi lociraa po GPS koordinati. No mi treba (haker) nekoj sto se razbira poveke. Dali vo grupata ima?