Здраво мојот Емаил е преполн со пораки од ФВ,за мојот ФБ профил си имам др. емаил овој ми е за банки,сметки, итн. Некоја жена има ФБ со мојов емаил напраено и со нејзиниот тел. бр. Дајте решение ако знаетр,не можам да бришам секок ден по 10000 пораки од известувања на фб, родендени кој наа кого пишал.. не сакам да го користи мојот Емаил.
Отвори фб и оди на заборавена лозинка. Ќе ти излезе после тоа да го внесеш телефонскиот број ама одоздола пишува да избереш опција преку е-mail да ти го најдат профилот. Ќе ти покаже кој профил го користи внесениот e-mail. Ќе кликнеш на него и тие ќе испратат и-мејл за промена на лозинката. Ако жената нема активирано опција за потврда за најава, ќе можеш да се најавиш. Штом се најавиш, ќе го избришеш профилот. Не да го деактивираш, да го избришеш трајно.
гонповрнува профилот со тел. бр. -_- ми сметаат емаилите што ги добиван ми е гајле што пишува,спомени итн. едноставно не е безбедно -_-
Здраво Дали некој знае хакер што работи за пари ми треба итно! Слободно контактирајте ме во лп. Благодарам
Zdrrr dali znae nekoj kako moze da se vrati profil na fb ne ja koristam taa email adresa poveke vreme nitu pak tel mi e priklucen
Zdravo. Se razbira li nekoj od vrakjanje fb profil? Od sinokje e disabled, i ne dava ni da se logiram ni nisto, nitu na mail stiga nesto povrzano so fb. Posledno e stignato deka e prijavena stranicata koja e napravena od toj fb account. Ako nekoj se razbira Ve molam da mi pise.
Здраво Дали некој знае хакер што работи за пари ми треба итно! Слободно контактирајте ме во лп. Благодарам