Алтернативниот e-mail искористи го (за да го отвориш твојот e-mail ) .Кога се прави e-mail се става алтернативен e-mail поради вакви работи.Потоа е лесно за фб от
Првиот профил на маж ми му беше хакиран заради чипови за покер. Тоа беше пред 3 години. После тоа си направи нов профил.
Знам за таа можност со алтернативниот е-маил, али проблем е што не знам ни кој алтернативен е-маил сум го напишала кога сум го правела е-маилот. Али и без тоа, се снајдов, и си го вратив профилот назад, во секој случај - ти благодарам
Please be careful For the safety and privacy of your Facebook account, remember to never enter your password unless you're on the real Facebook web site. Also be sure to only download software from sites you trust. Learn more about keeping your account secure. Ова ми се појави утрово, да не сака да ми каже дека некој пробува да ми го хакне фејбукот? Спојлер Ма ќе го избришам еден ден и уште еднаш профил на фб, јок! Многу проблеми создава.
ви го избришаа гламстик и сеа најдовте тука да замарате , т.е. да си ги празните пубертетските бубачки ?
Колку се само прости хакериве... Му се налутив, сега фб ќе му хакнам. Е, да ви кажам право, мене фб ми е важно колку и непотребните луѓе!
леле било кој од вас ако знае како се ханува фб ВЕ МОЛАМ нека ми пише во лп зашто стварно многу ми е потебно не ми е за ништо лошо.:/
ми го смениле пасс. на е-маил со тоа и на фб. Дај кажете некоја програма или слично како да "си го вратам назад"
А може ли некако да се смути, да го сменам датумот на некој си разговор во инбокс? На пример ако денес е праен муабетот, да пишува дека е пример пред 1 месец
Спојлер кога бевме 8мо одд. едно девојче ми направи мене лажен профил и споделуваше секакви работи за мене и јас и другарками и направивме и неа и фативме и ние да и пишуваме ( најголема глупост што сме ја направиле ) и виде не виде девојчето го избриша
И што ќар ако хакнете и дознаете СЕ? Поарно да не дознавате само нервоза + си стварате. Детска работа боже боже
ми имаат еден профил хакнато ама само влезено во него и бев мала и се замарав со страни и нели квизови ми гји зема сите страни ама ок не жалам више нема за што, ама имам 1 профил да хакнам no more само како ?!
Проба еден да ми го хакне пофилот.Е што ќе чита?!Не пишувам глупости!И можам да си направам нов и готово
Ми беше едно време пред 2/3 години ама си го знаев пасвортот на е-маилот и од кај другарката си го вратив. Инаку не би хакирала туѓ фб, не ја гледам поентата во тоа да читам туѓи пораки.
Ми го хакнаа профилот пред околу една година,сега имам нов,но тој се уште стои... не помогнаа пријавите од страна на пријателите,а начинот на кој ми го хакнаа беше нешто со бесплатни пораки, па внесуваш меил,пасворд и така,многу ми беше криво но што е тука е.