prethodniot komentar bese bug deka od telefon bev na forumot ako e tvojot profil hakiran smeni si go pasvordot (opcijata zaboraven pasvord) vlezi si vo email akauntot i potvrdi go pasvordot u sprotivno mozes da go prijavis profilot za da go isklucat od fb
Mene porano 2 pati mi go imaja haknato porano,psihopati...Inaku ne ne sakam da znam ni koj mi go hakna ni kako se pravi toa,nisko mn niska rabota
Случајно ми беше досадно и по грешка хакнав на еден не го ни знаев ни познавав после му го вратив.Само да видам дали ме бива и ме бивало
Што е ниско баш ме интересира? Од кај знаеш со која цел ми треба?? Само да се коментирало вие многу на високо сте... елитава, мајко мила..
Popoleka bez nervozi,mene mi go imat haknato i znam kolku e glupavo custvoto kako nekoj da ti pretura po intimata,bez razlika od koi pricini e toa,za mene e poteg samo na ocajnost drugo nisto...
Нема никакво оправдание за да чепакаш во туѓи работи и таму каде што не ти е место... Замисли тебе некој ти го хакне фејсбукот и после ти каже итно беше...
Каква е постапката ако сте жртва на хакнување? Каде треба да се пријави за да се открие сторителот? Не ми се случило, но ако ми се случи не би сакала да помине неказнето.