Феминки дали ја пратевте оваа тинејџерска серија на А1 едно време, јас тогаш бев помала и ми беше омилена серија, а сега не знам дали ја дават на Disney Channel.
Мислам дека не ја даваат Disney Channel бидејќи јас кога ја гледав на Disney Channel ја даваа последната сезона .Инаку серијата одамна е завршена
Хаха, се сеќавам иако сестра ми беше поголема кога бевме 2 смена стално ја гледавме. Тој РИиииииииииКоооооо ми беше интересен многу. Инаку го гледав и филмот, еве онлајн гледајте го овде ако сакате: http://www.filmovizija.com/strani-film/ ... 62c01.html Со исти ликови, ама поинаква содржина...
Па ја гледав кога ја даваа на А1, пред 3-4 години, знам 5то бев тогаш.Интересна ми беше тогаш, иако од денешен аспект глупости тешки, ти пејачка си а никој не знае дека си пејачка, па имаш таен плакар, абе ајде.И додуше, Мајли тука не ми е антипатична, за разлика од денес. А и да си кажам дека имам чадор со Хана Монтана , е што сакаш да добиеш кога сестра ти ти бира чадор. Добро барем со Барби не ми купија.
И јас ја гледав на А1, на времето Сестра ми ја сакаше многу па и јас со неа, инаку ништо посебно е. Се досадував ама ај на дада ќејфот да и го направам
Гледав додека ја даваа на А1, ама онака чат-пат. Искрено, ништо посебно не беше. Според мене Мајли многу се лигави.
Ја гледав порано,ама тогаш бев ајде да речам мала и ми беше интересна. А сега сигурно нема да е гледам,зошо вака така ми гледаат ко така малку на глупичка. А и оваа Хана Монтана не ми нешто нај нај