Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Харви Вајнстин и скандалот кој го тресе Холивуд

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од RainBow, 20 октомври 2017.

1. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.461
    Допаѓања:
    5.449
    Правдата е задоволена во овој случај и да излезе од затвор порано.Ја загуби моќта што ја имаше во Холивуд и вистината се изнесе до јавноста а тоа е она што вакви беди и мишеви најмногу ги плаши.Е сега не ја извојува ME TOO победава туку Роуз која и беше клучот за домино ефектот (позитивен али и негативен)што се случи понатаму во светот.Она ми е фасцинантен лик и дефинитивно underrated во целава ситуација(и со причина) Јер неговиот тим се потруди доста околу тоа и да го свртат фокусот од нејзе но си имаа/ работа со погрешна цурка-жена лавица која го има мојот целосен респект за ова и како го изведе и си ја извојува правдата.Во нејзините интервјуа и објаснува низ што се поминала овие 20+ години од инцидентот и спојлер не е за слаби срца to say at least.Како со години стратешки го чекала спремала ова чекајќи го вистинскиот момент. Во меѓувреме
    МЕ ТОО си ја препиша заслугата која највеќе и припаѓа на Роуз која за истово беше отфрлена од "пробудениот алтруистичен" Холивуд :^) со се членки на МЕ ТОО кои се секако фрапирани од сево ова додека се "залагаат за жртвите и МЕ ТОО "( пред камери)кои и понатаму си се смешкаат во Холивуд стајл на црнвени теписи и пред малите екрани во секој дом обожавани од масите. Како и малтретирана на разно-разни начини начини за време на овие 20+ години од него и неговиов тим(меѓу кои и праќање шпион на Мосад да и изиграва bff ) демонизирана по медиуми и сл.
    Јер типот цело време ја сметал/осеќал дека е "опасна за него" што и се испостави дека е така.:D

Последна измена: 1 ноември 2021