Хари Потер(Harry Potter)[1998-2010] http://www.youtube.com/watch?v=5NYt1qir ... r_embedded Ми се наежија сите влакненца од телото...СТРАШНО.Мислам дека последниот дел ќе биде нешто совршено,едвај чекам да го гледам.Како е се смислено,направено,едноставно немам зборови.
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2010] Се наежииив ненормално!! Најсовршен! Јас пак отсекогаш сум го сакала Рон. Најубав ми е.
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2010] Искрено книгите ми оставија многу подобар впечаток од филмовите, иако и тие не се лоши, но сепак книга си е книга нели. Инаку од филмовите скоро сите ми се допаѓаат, а најмногу првите два.
Хари Потер 7 дел 2 во Скопје ?? Како што добив информации изгледа филмот ќе го има на 15 јули со светска премиера како што читам по групава. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_150518885192 има некој прашано во рамстор? МОРАМЕ ДА Го Донесеме..
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] ми се допаѓа утре ке го гледам последниот или предоследниот дел незнамочекувам да ме воодушеви
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Ми се чини како да растев со Хари Потер ама и тој со мене. Поради тој факт и поради спомените секогаш ќе ми биде мил филмов. Иако имам 23год уште го гледам, иако дечко ми ме зафркава дека најстара сум во кино јас сепак сум прва на премиери. Интересен ми е ептен Првиот дел баш беше онака делумно детски и наивен, за разлика од последниве делови кои се сосема различни, хорор. Напнати до крај, тоа е тоа што велам дека и филмов растеше со мене, напредуваше. Првите неколку книги ги прочитав, периодот кога ептен ме маваше ХП треска, па оставив. Само филмовите ги пратам сега
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Последниот уште не е икочен исочувак на 15 јули остајте фб за да ве аднам во групата.
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] sleepingbeauty можеш да потенцираш од каде точно си ги купи книгите до 80 проценти попуст .. и колку пари се ? значи МОРАМ да ги имам дома .. за прв пат почнав да ги читам зимово и им станав најголем фан .. откако ке ја прочитав книгата со другарите седнувавме и го гледавме и соодветниот дел... единствено 5 дел не ми се свиѓа ( за филмот правам муабет) некако цел филм е „темен“ а и музиката не му е соодветна... за разлика од книгата ... сцка е а најубав филм ми е 7 ( прв дел) единствено таа книга ја немам прочитано но разбрав дека ја купиле во библиотека и едвај чекам да ја земам .. а 15 јули со нетрпение се чека Хари Потер
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Луѓееееееееееее!! Премиерата на вториод дел на Х.П и Реликвиите на Смртта ја нема во Скопје. Ја има во Битола. Не е фер!!! Аааааааааааааа јас таму одам следниов викенд на 15!
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Оу мај Гад ... каков трилер !!! Јас имав гледано еден ама тотално неквалитетен. Инаку книгите по два пати ги имам прочитано И јас бев дете кога почнав. А сега ќе го чекам или во скопје, или да излезе со доообра снимка па да си уживам дома. Едно ќе биде, а кое не знам. Иако порадо би во кино, ама до Бт да одам за хари Потер, јок. И да си кажам уште, мене од секогаш Фред и Џорџ ми беа омилени личности. Срциња.
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Lovemyself 0d 1vi do 5 gi zemav od kultura na plostad minatoto leto koga imase 80% popust a 6 ja zemav od matica, a 7 od toper na rekord sto e... 1500 dn ama sea na saem na knigata go imase na makedonslki za 990den. lele ziva se izedov... seisto Harry Potter Rulessss! pozz [mod-kirilica:1ohlrdan][/mod-kirilica:1ohlrdan]
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Не се брзајте..ќе го има и во Скопје... Центар за култура Битола секако дека ќе биде и во Скопје, меѓутоа терминот на почеток на прикажување во Скопје ќе го објави дистрибутерот заедно со киноприкажувачот
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Уф морници ме пролазија. Од мала ги гледав филмовите, и првите делови ги имам гледано по повеќе пати. Ете сега Дузи ми помогна и сфатив дека сум ги гледала до 5тиоит дел. Сум ги подзаборавила, како можам. Обавезно кога ќе завршам со Пирати од Карибите, ќе ги изгледам шестиот дел, и двата од 7миот. Едно време се надевав дека ќе добијам и јас писмо од Хогвардс, зашто голема желба(манија) си имав кон магијата. И Волшебнички и се‘ сум гледала. Многу сакав да имам стапче па. Спојлер И гледате уште не ми се исполнила желбата. Надежта последна умира. Ама, навистина, воодушевена сум од филмовиве, едно време во психа ми беа длабоко навлезени. Можам слободно да ги ставам во омилени филмови.
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Јас до 5 дел ги имам гледано...Со првите 4 се напнав, ги испонаучив сите на памет Петтиот дел и не беше баш посебен, Сириус умре!! А за новите се мислам дали да ги гледам, се разочарав, сите испоумреле, барем така разбрав
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Кога и да ми треба бегање од реалноста- Хари е тука...Ги имам прочитано книгите и на македонски и на англиски веке незнам по колку пати, наизуст знам кога што се случувало.. Филмовите се одлични...прва бев на последниот на премиерата ( а имам 22 )...Едвај чекам последниот дел да излезе....некако класика ми е....за сите времиња...мислам дека секогаш ке го читам...
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Требаше летово во Фиренца да ја гледам премиерата на вториот дел од седмицата. Фала богу тоа не се деси. Смрт. Филм на италијански, гледаш слики и ти пропаднало гледањето во Скопје без синхронизација. Не сум голем фан. Не се палам што излегол филмот, или тажам што ќе заврши, конечно. Книгите се подобри, што и е многу честа појава во повеќето случаи. Хари Потер пред 1 година, 2 дали почнав да гледам. Односно сосем случајно се нафатив да ги гледам. Не знам ни што делови, инсерти. Кој како сум стасала. Памтам кога бев помала, во школски, уште целодневна бев...Трчаа деца наоколу со сликички и се палеа на Хари, јас не знаев ни за што станува збор.
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] За сите љубители на ХП светот и ликови, за сите оние кои очајно сакаат да доживеат некој таков момент имаат шанса на интернет. http://potteracademy.com/ Направете си акаунт на оваа страна, и веднаш започнете со играње. Прво ќе следи Sorting - и ќе ве сместат во некој дом. Јас сум Грифиндорка! Треба да пишете дали сте чистокрвна, полукрвна или магл. После тоа купувате одите на Diagon Alley И купувате учебници, наметки, стапчиња итн итн итн. Па идете во Хогсмид и си купувате јадење и пиење и се друго. Во гринготс може да си оставате и земате пари Па одите во Хогвортс и посетувате часови и ви задаваат домашна Ја пишувате домашната и добивате оцена, добивате бодови и пари, на крајот на 10 недели (една училишна година) има тестови O.W.L.s Насекаде имате форуми, пишувате во трето лице минато време (на англиски) како да раскажуваш. Може да се пијавиш за помошник на професор, библиотекар, новинар итн итн итн.... Многу е интересноооО!! (се извинувам ако е оф топик, ама морав тука да го ставам)
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Денес е премиерата во кината низ светот, сигурно ќе го има за недела време за симнување.Сега баш гледав делови од филмот има но не како официјалено видео.Еве некои но не ги гледајте доколку сакате да го чекате целиот филм Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=2nPyasEm3g0 http://www.youtube.com/watch?v=tCwp_LNv2_Y http://www.youtube.com/watch?v=bIFLg87VdFM&NR=1
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] ^ Лелеее едвај чекам... Инаку сега проверив на http://btjunkie.org/ , пишав harry potter and the deathly hallows part 2 И ми даде многу резултати, меѓу кои саундтраци и неколку ми се чинеа како да се филмовите, цели... ама зафаќаат само 800 и кусур MB. Што мислите дали се цели? Чудно ми е за филм што сега излегол да тежи толку малку... Сакам да го симнам ама пак ако не е филмот не сакам да трошам за џабе...
Хари Потер(Harry Potter)[1998-2011] Мој совет да ги го почекате да добра снимка. Ќе го има за 2-3 дена, ама некоја кино снимка каде гледаш глави цело време