леле малку доцнам, малку повеќе, но сега видов.Тоа малото со зелено капаче 200 денари.ГО ОБОЖАВАМ и трае мноооооооогу.Дава таков Glowy ефект и изгледа препрепрепридно.Не знам дали треба да ти одговара и со пудрата за да стои убаво но јас го имам испробано сигурно со 5 пудри минимум и со сите било феноменално.Не знам каков изгрд бараш но ако мислиш на некој природен како на сликава, тоа на Alverde ти е полн погодок.инаку е кремасто и воопшто не делува ко да имаш натрупано нешто на деловите каде е нанесено. edit. Вака изгледа Алверде малото кружно паковање со зелено капаче.Прочитај го коментарот погоре.
Фала ти на предлогот Јас мислев поточно за овој, но кога и да појдев во било кој DM беше распродаден, само тестерот беше останат, па на крај зедов од Golden Rose во прав. Сепак и овој ќе го имам во предвид за некој нареден пат
Ефтини (100ден), но пигментирани се оние на Меис во Шатци.. Исто убави се и на Аура (moonlight ми е фаворит)
Не, од mueller ги земав во Германија. Денес ја земав и палетата од втората слика, таа гледав по youtube повеќе ја фалат Иначе тука е палета 12 евра, а за нарачување од каде и колку е не знам
Имa некoјa стрaнa oд интернет дa гo пoрaчaм? А тoa сo зеленoтo кaпaче кaкo се кoристи? Кaкo се нaнесувa?
Па имаш производи на Alverde во DM, не ти треба интернет за да го порачуваш. За нанесување како и секој хајлајтер, тебе како ти е најзгодно, иако лично мислам дека со прст е најдобро.
Прoблемoт е штo не сум oд Ск, и oвде кaј штo живеaм се скпи рaбoтите и oгрaничени. Мејбилaјн пуудрa немa, ретки oдaм в друг грaд и тaкa,зaтoa прaшaв. Сепк фaлa.
не знам дали можеш преку интернет, а и да можеш тродупло поскапо ке го платиш зошто е преефтин самиот производ можеш со сплескана четка за пудра, со прсти да натапкаш..Со двете имам пробано и со двете е убаво и биди нежна за да ти стои на место и самата пудра
Јас открив еден трик, ги имам хајлајтерите на Аура ама ми се некако многу брашникави и не се слеваат со кожата па ги мешам со хидратантен крем помрсен и тапкам со сунѓерче изгледа многу поприродно и баш онака dewy. На јутуб некои од блогерките ги мешаат со масла за лице мислам дека така се постигнува уште подобар ефект.
Можеш и да пробаш да ставиш прво доколку имаш некој потечен (пример некој од овие на Алверде), па одозгора од тие во прав што се - убав е ефектот
Според тебе која е поубава? Дефинитивно земам една од овие преубави се и со здравје да си ги користиш