Јас сум најзадоволна од хајлајтерите на Аура. Прашкастите од линијата Сити лајт, а и кремастите им се одлични. Кремастите во стик многу лесно се блендаат и со прст.
Многу ми личат на стиковите што ги извадија лани, исто беа бронзен и сребрен, само што на нив пишуваше strobing stick. Ако се како тие, не даваат мокар изглед. Повеќе како бронзен сјај со покрупни златни светки. Кога ќе пробаш да изблендаш, светките се разлетуваат насекаде. Јас не бев нешто воодушевена, се гледа и по тоа колку имам потрошено. Спојлер: Аура Ако сакаш да постигнеш мокар изглед и убав сјај, ти го препорачувам Metals на Golden Rose. Само внимавај со дозирањето, малку е доволно за висок сјај. Спојлер: Golden Rose
Овие им се од новата колекција, па можеби се подобрени. Ако нема мислење уште некое време ќе земам од тие на гр.
Мене новите ми се одлични, покремасти се, одлично се блендаат, се стопуваат со кожата и многу природно изгледаат. Имам и од претходната линија, па во оваа не се познаваат светки, баш сега ги нанесов на рака за да ти сликам и при нанесувањето овие повеќе лизгаат. Мене најдобри ми се нивните хајлајтери без разлика за кој тип станува збор. Првиот од лево е од старата линија, средина и тој од десно е од новата линија.
Jas go imam zlatniot, imam vpecatok deka dava wet look a istovremeno i svetkav e. Mene od toplovo znae bas da mi sveti celo lice pomasna koza imam,pa sekako imam wet look ama hajlajterov mi se dopaga
И јас мислев дека се исти како тие лани Strobing што пишуваше, ама тотално различна текстура имаат. Овие новите се многу по меки по путерасти по лесни за користење пд предходните. Целата колекција е таква јас сум воодушевена особено од руменилата, долго време немав користено толку квалитетни о долготрајно руменила. Се надевам ќе произведат и други нијанси.
Ми треба многу пигментиран хајлајтер, го пробав и тој на есенс како сирена но не сум задоволна..Најдобар ми беше течниот на ГР металс но сакам прашкаст полесно ми е за нанесување.. Ги имате ли пробано хајлајтерите на мејкап реболушн во срце? Гледам ги донеле во ГР незнам дали да ги пробам