девојки јас сум луда за хајлајтери и имам мнооогу и морам да пофалам еден што го открив неодамна! Seventeen ideal cover highlight се вика и го има во космо. има бисерен сјај и мнооогу убаво се нанесува. дава сјај ептен и плус не изгледа сува кожата туку и дава убава хидратација. според мене многу е подобар од камените хајлајтери. само пазете ако го купувате,стои во делот кај коректори и има неколку вида, останатите се коректори ама само еден е хајлајтер, капачето му е со бисерен сјај и за да бидете сигурни дека го земате хајлајтерот а не коректор кажете им на вработените да ви го дадат. еве слика
Mnogu vreme barav hajlajter i ne mnogu skap ko pocetnik za mene za hajlajterini go zemav na aura vo crmo malo pakovanje... i kako vikaat siromasniot duplo plaka hahaha.... Ne se razbiram ama katastrofa nevirena 210 den go zemav uzas... na cetka ne se stava ni ronka boja nepa.li na lice da nanenis.. so prst tapkam me fana nervoza mislam go raspadnav edvaj so pritiskanje na pratot mi ostavi boja... mi se idese od glava da i go aknam na taa so mi go prodade hahaha I sega taka stoi.
Земи четката со која нанесуваш хајлајтер и испрскај ја со малку фиксатор или вода не е битно, па пробај така земи од хајлајтерот и нанеси. Ќе има ефект некаков, нема да е без ич .
Пробај ги на Голден Роуз течните хајлајтери. Како сјај за уста се, ставаш малку на прстот и тапкаш на кожата. Оставаат многу убав и интензивен сјај. Чинат 185 ден.
Ги има во ДМ ги приметив мислам дека беа 809 денари, ама не ме фаќај за збор. Ако си од Скопје провери во новиот ДМ во К. Вода сигурно има некој попуст.
Ти благодарам многу за одговорот! Гледав видео рецензија за хајлајтеров и имаше доста позитивни критики. Ќе проверам во dm деновиве.
Ќе го земеш на вет ен вајд. 245 денари во Дм. Ако си од К.Вода во Новоотворениот дм има 25% попуст на се. Се наоѓа на чешма во новата зграда на Адора веднаш до Мобеликс. Имаш две нијанси, јас сум презадоволна.
Vet en vajd samo vo dm li ima.. ne sum od sk jas Moze.li.slika ? Gledav na profilot na golden rouz kaj nas vo grad i slucajno i na ovaa naletav kakva e nez, ne e od golden roze ili?
Би требало да има во друга парфимерија. А таа што си ја прашала @Avery е на makeup revolution и ја има во голден роуз. Најразочарувачки е што немаат тестери да пробаш од оваа колекција.
И јас го имам истиот, го искршив на ситно и го направив во прав во кутиичка си го чувам така е 1000пати подобро
Го имам на Wet N Wild - precious petals и сега го видов овој на Golden Rose и сега и тој ми фати око Овој што веќе го имам оди кон портокалово на мојот светол тен, а барам нешто шампањесто и доволно светло. Би одговарала некоја нијанса од оваа теракота пудрата од Golden Rose на описов или послабо?